راهنمایی در بازی dmc devil may cry 5

سلام.من تو ی مرحله تو دویل می کرای5 گیر کردم.اولش ی برج رو نشون میده بعد میپره زیر آب بعدش میوفته روی یه تکه سنگ.بعدش چنتا تکه سنگ رو هواس باید بپری رو اونا بعد ک تکه سنگا رو رد میکنم میرم یجا یه در مثل آتشه میخوام برم توش مینویسه تجهیزات eryx کمه لطفا کمک کنید

سلام.من تو ی مرحله تو دویل می کرای5 گیر کردم.اولش ی برج رو نشون میده بعد میپره زیر آب بعدش میوفته روی یه تکه سنگ.بعدش چنتا تکه سنگ رو هواس باید بپری رو اونا بعد ک تکه سنگا رو رد میکنم میرم یجا یه در مثل آتشه میخوام برم توش مینویسه تجهیزات eryx کمه

سلام اقا یه جا هست پلیس ها میریزن تو خونه داداشت که بگیرنش اونجا چندتا درو منفجر میکنن بعد میرسن بهیکی که پشت در دو نفرو میکشن میریم جلو یه دشمن جدیدی میاد هر چی میزنمش نمی میره که یه ماسک قرمز رنگ داره با تفنگ هر چی بزنی تیراتو با شمشیر میزنه اینو و اونو که تلپورت میکنه از بالا نیاد میزه اونو چجوری بزنم

سلام.من تو ی مرحله تو دویل می کرای5 گیر کردم.اولش ی برج رو نشون میده بعد میپره زیر آب بعدش میوفته روی یه تکه سنگ.بعدش چنتا تکه سنگ رو هواس باید بپری رو اونا بعد ک تکه سنگا رو رد میکنم میرم یجا یه در مثل آتشه میخوام برم توش مینویسه تجهیزات eryx کمه لطفا کمک کنید
داداچ یه مشت اتشی ازاد کردی قبلش خب قلتک موس و به سمت پایین حرکت بده تا تبرت با اون مشت عوض شه و با مشت بزن به دیواره دیواره میشکنه

سلام من وقتی بادانته بازی میکنم اون سلاحش که با مشت ضربه میزنه رفته روی ضربه با پا و بر نمیگیرش به حالت ضربه با دست چطور باید عوضش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or