راهنمایی در بازی devil may cry 3

مرحله 4

سلام من در مرحله 4 بازی devil may cry 3 گیر کردم.من تمام قسمت های مرحله 4 رو رد کردم ولی آخرش نمی دونم باید تو قلعه چه کار بکنم؟ اگه کسی این مرحله رو رد کرده خواهش می کنم کمکم کنه. الان 1 هفته است که تو این مرحله گیر کردم دیگه دارم دیونه می شم.

• Like
Reactions: se.phi.roth
19

man too marhale 19 gir kardam vaghti mirva ghool haro mikosham badesh ye jayi hast ke devil ha ro mikosham bad behem ye chizi shabihe almas mide ke esmesh samsara hast
badesh bayad chikar konam lotfan mano rahnamaiee konid mamnoon

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام من در مرحله 14دیول می کرای 3 گیر کردم بعد از مبارزه با ورجیل نشان میدهد دلقک وپدر دختره که ورجیل کشتش میاند ویه برج از زیر زمین در میاد که نورانی بعد من یک در هست که یک مجسمه رو به روش است مجسمه را میشکنم و وارد در میشوم ما را اونجای میاورد که یه غاره بعدش که وارد میشی این زن را میکشی یه گیتار بهت میداد باید چکار کنم#:-s

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان عزیز در مرحلهdevil may cry3-19 انجام که یه ایتم ازرون اون ساعت شنی بزرگ بر میداریم ومیروم داخل اینه میشویم و از انجا خارج میشویم میبردمون انجا که هیچ کاری نمی تونیم بکنیم نه شمشیر بزنیم نه کار دیگهی بکنیم و فقط یک راه وجود داره اونجا که تا میرم توش میارد بیرون روی پای اون مجسمه ویه راه دیگه هم اونجاست که میبردمون اونجا که زمین شطرنج است وقبلا اومدم مجسمه های که اونجا بودند از بین بردم لطفا بگید باید کار کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
یه دره اگه درو باز کنی یه زره بری جلوتر اتومات یه مار گندرو میبینی اونو بکش .

b-)یه دره اگه درو باز کنی یه زره بری جلوتر اتومات یه مار گندرو میبینی اونو بکش .
DMC3%2005.jpg

• Like
سلام من تو مرحله ی 19 گیر کردم تو یه اتاق که نمیشه هیچ جایی رفت و شیطان هایی که بهت حمله می کنن اما نمیشه زد
بیاد چی کار کنم کمک !!!!!!!!!!!!:-s

سلام من تو مرحله ی 19 گیر کردم تو یه اتاق که نمیشه هیچ جایی رفت و شیطان هایی که بهت حمله می کنن اما نمیشه زد
بیاد چی کار کنم کمک !!!!!!!!!!!!
:-s
دور تا دور اتاق یه سری آینه است
هر آینه ای که سبز رنگ شد بشکن تا شیاطین بمیرن ( باید سریع باشی چون آینه ها مدام عوض میشن )
بعدا جلو تر که رفتی یه آیتم پیدا میکنی که باید روی مجسمه ای که توی این اتاق هست قرار بدی تا پورتال نهایی باز بشه

آخرین ویرایش:
مرحله 4

سلام من در مرحله 4 بازی devil may cry 3 گیر کردم.من تمام قسمت های مرحله 4 رو رد کردم ولی آخرش نمی دونم باید تو قلعه چه کار بکنم؟ اگه کسی این مرحله رو رد کرده خواهش می کنم کمکم کنه. الان 1 هفته است که تو این مرحله گیر کردم دیگه دارم دیونه می شم.

خب کجاشی دقیقا بگو بهت بگم چیکا کنی
اون سه شاخه رو گرفتی؟؟؟

• Like
سلام.
من درمرحله ی بیستم گیر کردم ونمی توانم که vergil راشکست بدم .

ببین با حالت خود دانته
اونی ک باهاش رو درو دیوار بالا میره
با اون بازی کن
با اون زوج شمشیره بجنگ
موقعی ک میخواد بزنت جاخالی بده
سخته ولی خب
هیچ کاری واسه انسان سخت نی
من خودم بسختی بعد 1 ساعت ونیم شکستش دادم
تو میتونی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند