راهنمایی در بازی Dark Messiah

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از اول برات می گم.
این کریستالو پیدا کردی. دقت کن که رو دیواره.

dm_122.jpg

بعد به سمت پائین برو و بعد به این اتاق می رسی.

dm_123.jpg

بعد که اهرمو زدی این اتاق باز می شه.

dm_125.jpg

کنارش یه چرخ هست که می چرخونی و دست راست یه در باز می شه. داخلش بری به قبری که گفتم می رسی. داخل قبر راهه یه سرداب دیگست. ادامه بده تا به قبر lich برسی.
اگه نتونستی دقیقتر بگو کجائی.

ژنرال اروین رومل

توی اون قبره جز یه خنجر چیز دیگه ای نیست؟
دوست عزیز من نمیخوام ناراحتت کنم یا توحینی به شما بشه ولی بهتره بازی رو خودت تموم کنی چون این به خودتم خوبه که تو بازی های معمایی چیزی یاد بگیری اگه تو یه جایی گیر کردی اونقدر بگرد که راه رو پیدا کنی نه این که واسه هر مشکلی سئوال کنی این واسه خودت خوبه من خودم تو این بازی خیلی گیر کردم ولی اونقدر گشتم تا پیداشون کردم مثلا همین الماسا.
موفق باشی:love:

دوباره سلام.
معبد عنکبوت رو به سلامتی شما رد کردم ولی بد از اینکه این مرحله تموم میشه میرم تو عالم رویا و بعدش یه جادوگره میاد و منو میکشه بد از اون مرحله هفت شروع میشه تو اون مرحله تبدیل به یه هیولا میشم و تا جایی که وسایلام رو از تویه صندوقه میرم و بعدش از من میخواد دنبال راه خروج برم ولی راه خروج کجاست نمیدونم

ژنرال اروین رومل

باید تو قسمتی که وسایلتو از تو صندوق برداستی از دری که جلوی صندوق هست بری برای این کار باید به بالای در فلزی که یه تخته بالاش هست با کمانی که تناب پرت میکنه یه تیر به تخته بزنی از تناب بری بالا و از بالای در که یه سوراخ بزگ هست بپری بری مرحله بعد.
:-":-":-"

دست شما درد نکنه دوست عزیز.
حالا من رسیدم به اون غول جادو گره که لنا رو اسیر کرد.یه مقداری میزنمش بعدش یه محافظ دورش درست میکنه و یه اژدها رو ظاهر میکنه و هرچی می زنمش هیچیش نمیشه.یه بار هم نمیدونم چطوری شد داشتم میزدمش یه دفعه محافظش از بین رفت ولی دوباره محافظش رو درست کرد ولی این بار هر چی میزنم محافظش از بین نمیره.
چجوری دخلشو باید بیارم.

بابا خیلی مسخره بازیه.

اون جادوگره رو با هزار مکافات کشتم.بعدش بازی به فرض فجیهی ضد حالی تموم شد.همش 10 تا مرحله.
من که تازه گرم شده بودم.پایان درست و حسابیم نداشت که.یه جمجه پشت جادو گره بود که اگه به پدر شخصیت اول بازی که اون یارو که توی دموی قبل از منوی بازی هست بدی یه جور بازی تموم میشه واگه دوباره سر جاش بزاریش یه جور.
خلاصه من که اصلا با این پایان بی مزه حال نکردم.

بابا حرفه ای! می بینم که بازیو سه سوته تموم. دیگه به راهنمائی هم احتیاج نداری.;)
آره پایان مائوس کننده ای داشت.(یعنی افتضاح بود)
راستی بازی نسخه بعدی هم داره یا نه؟
آره یه نسخه 360 قراره سال دیگه بیاد به نام elements که اگه 360 نداری فکر کنم باید بیخیال شی. شاید هم فرجی شد.
اگه اهله استراتژی باشی بازی اheroes of might and magic یه ربطائی داره بخصوص این آخری یعنی Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East.
موفق باشی.
پ.ن: اگه آبلوین بازی نکردی بهت توصیه می کنم یه نگاهی بندازی.

بابا حرفه ای! می بینم که بازیو سه سوته تموم. دیگه به راهنمائی هم احتیاج نداری.;)
آره پایان مائوس کننده ای داشت.(یعنی افتضاح بود)

آره یه نسخه 360 قراره سال دیگه بیاد به نام elements که اگه 360 نداری فکر کنم باید بیخیال شی. شاید هم فرجی شد.
اگه اهله استراتژی باشی بازی اheroes of might and magic یه ربطائی داره بخصوص این آخری یعنی Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East.
موفق باشی.
پ.ن: اگه آبلوین بازی نکردی بهت توصیه می کنم یه نگاهی بندازی.
در مورد آبلیویون باید به شما بگم که پیش پای این بازی اونو چند بار تموم کردم.

بازی Heroes of Might and Magic V رو هم اگه گیر آورم حتما میگیرمش.اسمش تا حالا که به گوشم نخورده؟

bay bay my friend...

راستی یادم رفت بگم که بازی 4 تا پایان داره. بسته به اینکه آخر بازی لنا همرات باشه یا xana (همون زن جادوگری که تو ذهنته) پایان ها یه کم فرق می کنه.

راستی یادم رفت بگم که بازی 4 تا پایان داره. بسته به اینکه آخر بازی لنا همرات باشه یا xana (همون زن جادوگری که تو ذهنته) پایان ها یه کم فرق می کنه.
با xana من بازی رو تموم نکردم.
چجوری اونجوری تمومش کنم هر چند بازی رو پاک کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or