راهنمایی در بازی Cold War

• Thread starter Thread starter jalal
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jalal

کاربر سایت
سلام : اگه کسی این بازی رو انجام داده به من بگه تو اون مرحله که در یک ساختمان بزرگ بعد از باز کردن گاو صندوق که گازهای سمی در هوا منتشر می شه بعد از اینکه کلید رو از برینسکی گرفتم ، باید با دوستم که در اتاق کنترل هست چگونه خارج بشم . به سمت دری که قفل شده بود هم رفتم و در رو باز هم کردم ولی بدون اون روفیق کله پوکم از ساختمان خارج نمیشه . چکار کنم؟

والکی تالکی دیگه کیه ؟

سلام
تا اونجایی که من میدونم باید با واکی تاکی با اون حرف بزنی و بگی که دنبالت بیاد تا بتونی بری مرحله بعد

:confused: :confused: ما که آخر نفهمیدم که این والکی تالکی دیگه کیه ، آخه به غیر از چند تا نگهبان و یارم Grushkov که در اتاق کنترل (control room )هست ، و خودم دیگه کسی تو ساختمان نیست . اگز منظور از والکی تالکی اونیه که در اتاق کنترله هست ، اون نیست . منم دیشب هر چی دنبال این آدم گشتم پیداش نکردم ، حسابی هم قاطی کردم....!!!!! واضح تر بگو

چطوری با بیسیم خبر بدم؟

جلال جون واکی تاکی همون بیسیم خودمون هست ...

تشکر جیگر ، دمت گرم : ولی نمی دونم با چه دکمه ای در صفحه کلید میشه با بی سیم خبر داد . آیا باید بی سیم رو از جایی پیدا کنم؟؟؟ !!! لطفا بهم بگو

آخرین ویرایش:
تشکر جیگر ، دمت گرم : ولی نمی دونم با چه دکمه ای در صفحه کلید میشه با بی سیم خبر داد . آیا باید بی سیم رو از جایی پیدا کنم؟؟؟ !!! لطفا بهم بگو

سلام تا اونجایی که یادمه بالای صفحه رو که نگاه کنی یک علامت برای همین واکی تاکی میبینی
ولی یادم نمیاد با کدوم دکمه میشه اونارو بکار انداخت ...بگردی پیدا میکنی خیلی سخت نیست

من ميخواستم اين بازي رو بگيرم تا فهميدم كرك نشده نگرفتم. چون من حاضر نيستم براي يه بازي
كابل سي دي و دي وي دي رو از تو كيسم در بيارم. :biggrin1:

خسته نباشی !!!

من ميخواستم اين بازي رو بگيرم تا فهميدم كرك نشده نگرفتم. چون من حاضر نيستم براي يه بازي
كابل سي دي و دي وي دي رو از تو كيسم در بيارم. :biggrin1:

عجب کمک خفن در راستای پیش برد بازی توانستی بکنی ، ایول همین که تو کمک کردی من هم بازی رو تمام کردم ، آخه تو که اصلا بازی رو ندیدی چرا بیخودی به این بخش مثلا پاسخ میدی ؟ در ضمن این طور که پیداست اصلا تو نخ بازی نیستی .!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or