آقا من یهجا تو سکشن 5 گیر کردم بعد اینکه اون مرده که پاش میلنگه بهش این سلاح هایی که از زیر دستش میادبیرون رو میده بعد این دیگه هیچ ماموریتی نیست میشه بگین باید چیکار کرد
ممنون
بعضی مواقع روی نقشه هیچ ماموزیتی نمیاد.تو این شرایط مپ رو بیارید و یکی از شهر هایی که با fast travel میشه رفت رو انخاب کنید.وقتی رفت تو اون شهر ماموریت میده
بچه ها من سکانس 12 رو که میرن گردنبنده رو از تو قبر میارن برمیگردن تو غار که بزارن رو منبع باید بره دنبال یه چیزی بگرده کلیده رو بزاره تو منبع هرجا میرم چیزی نیس 2 روزه گیر کردم کمک لطفا...کمککککککککککککککککک� �ککک...
بعضی مواقع روی نقشه هیچ ماموزیتی نمیاد.تو این شرایط مپ رو بیارید و یکی از شهر هایی که با fast travel میشه رفت رو انخاب کنید.وقتی رفت تو اون شهر ماموریت میده
من اینکارم کردم ولی بازم هیچی نیست
ایا میشه باید دنبال چیزی بگردم مثلا روی برجا برم ؟ اصلا هیچ کد.م از مرحله هاش اینجوری هست که باید سرچ کنی منظقه رو تا ماموریت بده؟
من اینکارم کردم ولی بازم هیچی نیست
ایا میشه باید دنبال چیزی بگردم مثلا روی برجا برم ؟ اصلا هیچ کد.م از مرحله هاش اینجوری هست که باید سرچ کنی منظقه رو تا ماموریت بده؟
ببین علامت لنگر هست یا نه اگه هست باید به اونجا بری و سوار کشتی بشی اگه نبود باید بازی رو از اول شروع کنی خودم هم اینجوری شدم منتها کمی قبل سکانس ۵ مشکل از کرکاست از skidrow استفاده کردم سر سکانس ۱۱ has stop working داد الان دارم از کرک روه reloaded استفاده میکنم فعلا مشکلی نداشتم
بچه ها من سکانس 12 رو که میرن گردنبنده رو از تو قبر میارن برمیگردن تو غار که بزارن رو منبع باید بره دنبال یه چیزی بگرده کلیده رو بزاره تو منبع هرجا میرم چیزی نیس 2 روزه گیر کردم کمک لطفا...کمککککککککککککککککک� �ککک...
آقا من یهجا تو سکشن 5 گیر کردم بعد اینکه اون مرده که پاش میلنگه بهش این سلاح هایی که از زیر دستش میادبیرون رو میده بعد این دیگه هیچ ماموریتی نیست میشه بگین باید چیکار کرد
ممنون
باید راه رو به جلو و البته روی درخت ادامه بدی
این مرحله ی آموزش تردد روی درخت ها و سنگ که الان شما تو قسمت درختا هستی...
---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------
ممنون
شما بعد از اینکه اونارو گرفتی از در اصلی خونه بیا بیرون...دم پنجره ی سمت چپ در اصلی یکی هست کمک میخواد اون ماموریت شماس که توش باید یکی رو از رودخونه نجات بدی