راهنمایی در انتخاب CPU

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالا بچه ها یک سوال دیگه ، البته یکم تخصصی تر میشه ؟

همانطور که می دونید کارت گرافیک های سری Quadro برای کارهای گرافیکی و محیط های وکتور.
کار من هم با 3d max است . می خوام حدود 300 350 هم بزار کنار واسه گرافیک ، حالا یک سوال پیش میاد .

این که برم یک مدل پایین از سری Quadro بردارم مثل FX 580 که حدود قیمتش 350 هست
یا
برم یک کارت گرافیک از سری Geforce بگیرم که حدود 350 یک چیز خیلی خوبش گیرم میاد

راهنمایی کنید ؟؟؟
عزيز اينجا تاپيك CPU هستش نه كارت گرافيك!! اين مورد خودش تاپيك جداگونه داره كه اونجا كمكتون ميكنند!!

عزیز حرفی رو که من میزنم از روی دلیل و مدرک هستش نه از روی نادانی ... در حال حاضر بنده مدیر سخت افزاری و شبکه شرکت پدیسار هستم و کار هر روز من سر و کله زدن با انواع مختلف سخت افزار ها هست . من به صورت زنده از تمامی سخت افزار ها تست میگیرم و به چیزی که بسیار اهمیت میدهم میزان مصرف برق سخت افزار ها و میزان گرمای تولید شده توسط آنهاست . همین هفته پیش خودم یک فنوم 2 965 بستم و تست گرفتم . ولی نتایج اصلا خوب نبود (به میزان پولی که دادم و مقدار Performance ی که گرفتم . در ضمن سی پی یو بسیار داغ بود و کمترین سرعت فن آن 3500 دور بود . در حالی که الان زمستان است و اتاق کار من خنک است . چه برسد به آنکه تابستان بیاید و.....
من تا 2 سال پیش یه عدد ای ام دی ایکس 2 6000 داشتم و بلایی که این پردازنده سر من در آورد را هیچوقت از یاد نمیبرم. در اوج لود پردازنده و در اتاقم که کولر هم روشن بود دمای پردازنده تا 65 درجه بالا میرفت . فن آن تا 5000 دور میچرخید. حالا بماند که من بعد از آن با همان مقدار پول یک عدد 6750 خریدم که کلی بیشتر کارایی گرفتم در صورتی که فن پردازنده به زور تا 1500 دور میرسید ......
حالا خود دانی من بی اطلاعم یا فن بوی های سایت بازیسنتر !!! :-":-":-":-":-"

وقنی شما performance لازم رو نمیتونی بگیری و به قول خودتون دما بالا میره بستیگی داره شما چه کاری داری میکنی و گویا احتمالا داشتید overclock میکردید پایین بودن performance و بالا رفتن حرارت ربطی به cpu نداره و فن و power تاثیر گزار هستند تو این مشکل و هر کدوم از اینها ضعیف باشه کارایی رو پایین میاره و دمای cpu بالا میره و شما performance پایینی شاهد خواخید بود و کولر 6000 هم بدردش نمیخوره از کی تا حالا کولر خنک کننده شده

سلام میخوام یه سی پی یو 4 هسته ای amd بگیرم.قیمتش الان چنده؟
پاورم اینه اگه بگیرم باید یکی جدید بگیرم؟
Green GP330A

کدوم چهار هسته ای؟ سوالی پرسیدی ها:biggrin1:

چنتا چهار هسته ای خودتون پیشنهاد بدین.
مادربوردم هم abit هست که phenom هم میدونم که ساپورت میکنه.
مال خودم الان amd ATHLON 64 X2 Dual Core 5200 هست که تو بعضی بازیا (مثل GTAIV)کم میارم.(با رزولوشن 800*600 مجبورم بازی کنم)
این خوبه؟
CPU AMD PHENOM II 940/3.0GHz
یا این؟
CPU AMD PHENOM 9850

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or