دیدم راهنمایی برای گوشی هست گفتم چرا برای تبلت نباشه اومدم این تاپیک رو زدم شاید به درد به خوره.حالا هرکس راهنمایی برای تبلت میخواد اینجا مطرح کنه شاید کسی بتونه راهنمایش کنه.
ممنون که یاد آوری کردید ولی تاپیک شما محتواش فرق داره با این تاپیک.این جا دوستان میتونند راهنمایی درمورد هر تبلتی که مورد نیازشون است داشته باشند و قیمت تبلت هایی که دوستان در خواست میکنن هم گذاشته میشود.
ممنون که یاد آوری کردید ولی تاپیک شما محتواش فرق داره با این تاپیک.این جا دوستان میتونند راهنمایی درمورد هر تبلتی که مورد نیازشون است داشته باشند و قیمت تبلت هایی که دوستان در خواست میکنن هم گذاشته میشود.
خیل خوب ، اگه کسی اطلاعی داره راجع به تبلت های لنوو ای بی ام مشاوره بده
قیمتش ، مقایسه از نظر جایگاه بین تبلت ها
کیفیت و از همه مهتر به روز بودن
یه سوال دیگه این آیپد ها ی اپل در اصل همون تبلت میشه گفت ؟ یا نه ساختارش هم فرق داره ؟
یه سوال دیگه این آیپد ها ی اپل در اصل همون تبلت میشه گفت ؟ یا نه ساختارش هم فرق داره ؟
من به شخصه خودم تا حالا تبلت لنوو ندیدم.ولی خب قطعاً در عرصه ی تبلت زباد نوفق نبوده.شما می تونی گرینه های دیگه ای رو مورد بررسی قرار بدید..اگر خواستید قیمت رو هم بگید تا بهتون پیشنهاد کنم .
من به شخصه خودم تا حالا تبلت لنوو ندیدم.ولی خب قطعاً در عرصه ی تبلت زباد نوفق نبوده.شما می تونی گرینه های دیگه ای رو مورد بررسی قرار بدید..اگر خواستید قیمت رو هم بگید تا بهتون پیشنهاد کنم .
خیلی ممنون از لطف حضرت عالی
دوست گرامی لنوو آی بی ام از نظر کیفیت ساخت مطمئن باش حرف اول رو میزنه
شما از سایتش هم میتونی نگا کنی مدل هاش رو
البت برا ما ایرانی ها کمرنگه برا همین من پرسیدم اینجا اگه کسی نظری داره راجعش بگه ولی به همون دلیل کمرنگ بودن اطلاعات راجع بش میبینیم که دوستان نظظرات خوبی ندارند بهش که کاملا اشتباست