يسری جاها هست که کلاً کارشون همينه..چيپست هارو از مادربورد جدا ميکنن و پس از درست کردن اون reball ها ، دوباره چيپو سر جاش قرار ميدن..قيمتشم حوله حوشه 30 40 تومان هست .
تا چند وقته ديگه ميام ادرساشنو ميزارم اينجا....يجوری با اين کار ديگه 360 اتون نو نو ميشه...
فقط قبل از اين که اين برد هارو بديد به شرکت بايد اطمينان حاصل کنيد خودتون که مورد از gpu يا cpu هست..چون شما ميريد اونجا ميگيد gpu مشکل داره اونام دقيقاً نسبت به گفته شما عمل ميکنن...چون اونجاها کسی متخصص 360 نيست که بياد تست کنه ببينه شما درست ميگيد يا نه..پس از اتمام کار هم پولشونو ميگيرن( کاری هم به اين ندارن که دستگاه درست شده يا نه چون طبق گفته شما اونا دقيقاً کارشون رو ، رو همون قسمت انجام ميدن و بعداً اگه درست نشه مطمئناً مشکل از جای ديگه بوده )...
چون اونجا تماماً رو بردهای pc کار ميکنن و کسی تجربه ای از 360 نداره که بخواد بعد از اتمام کار تست بکنه....ولی از تميز در اوردن کار ميشه 100% اطمينان حاصل کرد.
بله شرکت ها و نمایندگی سخت افزار های بزرگ و یا افراد متخصصی هستند که اینچنین امکاناتی
رو دارند.
درباره دستمزد کارشون اطلاعات نداشتم که الان گفتید، قیمت خوبی هستش الان X-Clamp
توی همچین مایه هایی هستش.
بله من یکی دو تا سخت افزار که برای تعمیر فرستاده بودم جایی و بهشون گفته بودم که مشکل
از فلان قطعه هستش اونها هم فقط برام همون قطعه رو تعویض کردند هر چند که برد دوباره سالم
نشد ولی اونها دستمزد و هزینه قطعات رو گرفتند.
این قانون کار هستش. چون کل برد رو عیب یابی نکرده بودند که بخواند تعمیر رو تضمین کنند.
ولی من بیشتر دوست دارم خودم تجربه ای از این کار رو داشته باشم، چون با چیزهایی که ازش
دیدم بسیار شیفته ی این روش دوباره سازی شدم.
در مورد شناسایی مشکل کنسول هم با توجه به مشکلات قبل از خرابی و اتفاقات و کد های خطا
میشه حدس زد که مشکل از جانب کدام بخش از کنسول است.