راهنمایی درباره ی devil may cry 4

• Thread starter Thread starter amiras
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این پیرمرده که تو مرحله 20 بعد مجسمه است را چه جوری باید کشت؟
من 90 درصد خونش را که میزنم دیگه نمشه چون وقتی حفاظش را میشکنم سریع غیب میشه و بعد یه اشعه های قرمز رنگی ازش میاد بیرون و بعد 2 حمله سنگین میکنه که فقط باید جاخالی بدی
یکی کمک کنه

من تو اون مرحهله ای هستم که یه غولیه شبیه غورباقست (دوتا روح هم بهش وصله) ....
1.چجوری باید بکشمش؟
چقدر مونده تموشه؟
من دارم با اون یارو که یه دستش قدرتیه میرم جلو (نرو , نیو..:confused:) حالا .از اول هم با همین امدم جلو .حالا چجوری میشه با دانته ادامه داد؟

اونجا خیلی وحشی میشه بهترین کار اینه که یک ایتم holy water یا همون اب مقدس رو بخری و بریزی روش...
کارش تمموم میشه...
خدمت er67 هم عرض کنم که:
1:کشتنش پای خودته...اول دختر هارو بزن بعد که غورباقه اومد بعد اونو بزن وقتی هم که از حال رفت میتونی با مشت حالشو بگیری...
2:خیلی مونده تموم بشه...(فکر کنم حدود 14 مرحله مونده)
3:از مرحله ی 12 یا 13 هم با دانته:love:میری...

آخرین ویرایش:
بهترین راهش اینه که تو این مرحله هر چی که مربوط به هوا می شه رو بخری همه ی کمبو هایی که رو هوا می زنه و همین طور دابل پرشش بعد که زدیش افتاد رو زمین نباید امونش بدی با دکمه ی RB + Y تا می خوره بزنش تا جونش تموم شه بدشم باید حال مجسمه رو بگیری باید با B به دستاش بزنی بدم جولیه سرش هم بازم B بزنی تا دموی آخرو ببینی
موفق باشی

من پیرمرد رو میدونی چطوری زدم؟
وقتی اشعه رو تولید کرد و یه حمله وحشیانه کرد خوب جا خالی بده بار دوم هم که حمله کرد باز جا خالی بده بعد بدو بدو برو پیشش بزنش 2 بار این کار کنی تمومه:love:

این پیرمرده دورش یک سپر داره ، اول باید سپر رو اونقدر بزنی تا سرخ شده و از بین بره ، بعد پیرمرده سعی میکنه ازت فرار کنه و آتیش بسمتت پرتاب کنه باید بسرعت خودتو بهش برسونی و تو هوا بگیریش و بزنیش زمین.
اون دوتا چراغی هم که باهاشه ، وقتی با تیر میزنی آبی رنگ میشه ولی من نمیدونم به جه دردی میخوره. اگر کسی میدونه بگه.

آخرین ویرایش:
این پیرمرده دورش یک سپر داره ، اول باید سپر رو اونقدر بزنی تا سرخ شده و از بین بره ، بعد پیرمرده سعی میکنه ازت فرار کنه و آتیش بسمتت پرتاب کنه باید بسرعت خودتو بهش برسونی و تو هوا بگیریش و بزنیش زمین.
اون دوتا چراغی هم که باهاشه ، وقتی با تیر میزنی آبی رنگ میشه ولی من نمیدونم به جه دردی میخوره. اگر کسی میدونه بگه.

برای اینکه سریع تر به اون پیرمرد برسید میتونید از اون چراغا بگیرید(با دست نرو) و بهش برسید .

1-توی اون چهار راه که باید خلا ف سایه حرکت کنی
2-اون پیر مرده هم اول اون حفاظ دورش رو خراب کن بعد از حمله هاش جا خالی بده وقتی که خواست دوبار ه اون حفاظ دور خودش درست کنه سریع برو بغلش و به مشت بهش بزن وقتی بهش مشت زدی میا فته زمین بعد دوباره با مشت بهش بزن این کار رو همینطور ادامه بده تا بمیره
3-کشتن غورباقه هم کاری نداره فقط باید بهش حمله بکنی و بزنیش و وقتی که خواست بیاد طرفت جا خالی بدی
4-برای کشتن مجسمه اخر بازی وقتی مشت راست زد ازش جا خالی بده و با مشت بزن تو دستش بعد از این کار دست راستش رو می کشه و یه مشت چر خشی با دست چپش می زنه بلا فاصله یک مشت به دست چپش هم می زنی بعد مجسمه با صورت می خوره زمین و فقط کافیه با مشت بزنی تو صورتش
5-در مورد غول مرحله دهم هم (دانته) کافیه بری بالای اون بلندی وسط اتاق و هر وقت دانته خواست بیاد بالا بلافاصله با مشت ازش استقبال کنی

آخرین ویرایش:
بچه ها ، فقط یادتون نره وقتی که به آخر بازی رسیدید ، وقتی تیتراژ شروع شد ، تمام اون غولهایی که میان رو نابود کنید نگذارید به دختره برسند. تا پایان بازی رو ببینید.

-اون پیر مرده هم اول اون حفاظ دورش رو خراب کن بعد از حمله هاش جا خالی بده وقتی که خواست دوبار ه اون حفاظ دور خودش درست کنه سریع برو بغلش و به مشت بهش بزن وقتی بهش مشت زدی میا فته زمین بعد دوباره با مشت بهش بزن این کار رو همینطور ادامه بده تا بمیره
در اين مورد من يه نظر بهتري درام !
اين كه وقتي حفاظ دورش رو از بين بردي ، بهش تند تند شليك كن و هممونجوري بهش نزديك شو !
بهت حمل نميكنه و وقتي رسيدي زيرش ديگه ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or