ویدیو رو دیدم! بازیش که به نظر قشنگ میومد! فقط ای کاش از گیم پلیش ویدیو میزاشتی به جا این! :d
من کستلوانیا بازی نکردم خ noob ام نه؟ :d
گیم پلی بازیها رو میخواید تو یوتیوب بزنید میاد .
به این سایت برید فامن سرویس نمایش ویدیو و توی بخش سرچش هر ویدئویی خواستید سرچ کنید . این سایت دقیقا ویدئوهای یوتیوب رو براتون میاره بهمراه امکان پخش
Pokemon که عشقه منه کدوم ورژنشو بازی کردی؟
نمیدونم
اوه چه بازی خوبیم انتخاب کردی بازی کردی گیم پلی این بازی حرف نداره ds سیزده تا نسخه مختلف پوکمون داره
این آیدی POK3MON هم که خدا بازی کردن پوکمون هاست
اگه میتونی بیا از تهران مستقیم بخر یا اگه فامیلی تو تهران داری آدرس بدم بره بخره برات بفرسته
soulsilver قشنگه! خ هم قشنگه! این نسخه پورت شده Pokemon Silver بر روی Game Boy Color هـ! داستانش همونه ولی گرافیکاشو خ بهتر کردن
ولی در کل این بازی وقتی Emulate میشه کلی باگ داره! نمدونم چطوری بازی کردی :d
ویدیو رو دیدم! بازیش که به نظر قشنگ میومد! فقط ای کاش از گیم پلیش ویدیو میزاشتی به جا این! :d
من کستلوانیا بازی نکردم خ noob ام نه؟ :d
گیم پلی بازیها رو میخواید تو یوتیوب بزنید میاد .
به این سایت برید فامن سرویس نمایش ویدیو و توی بخش سرچش هر ویدئویی خواستید سرچ کنید . این سایت دقیقا ویدئوهای یوتیوب رو براتون میاره بهمراه امکان پخش
نوشته شده توسط [WaRhEaD];3107800:Pokemon - SoulSilver Version
داداش میشه آدرس رو برام پ.خ کنی؟ شاید خودم رفتم بهترین جا برای خرید ds کجاست
اقا به منم بگید سبک اینا چیه ؟ داستانش میتونید یکم بگید و اینکه گیم پلی مفیدش چقدر هست ؟ OpenWorld هست ؟
اقا به منم بگید سبک اینا چیه ؟ داستانش میتونید یکم بگید و اینکه گیم پلی مفیدش چقدر هست ؟ OpenWorld هست ؟
اره خیلی هم قرص و محکم هستش . برای راه خیلی خوبه میندازم تو کیف . این کیفم میندازم تو کوله پشتی . دیگه راحت میشه اینور اونور برد :d
تازه من همه برچسباشم کندم زیرش بالاش دورش رو صفحه هاش . فک نمی کنم ریفر باشن اما اگه یک درصد هم باشن من که عیبی توشون ندیدم . خیلی خوش ساختن در ضمن قیمت عالی هم دارن
اوخ اوخ....! آره احسان یادت میاد این کلیپ رو؟ جدا نینتندو کولاکه!تعمیر کارا درستش میکنن تو پشت شهرداری
چون مفتی گیرش اومده براش ارزشی قائل نبوده آخرشم زده شکسته دستگاهو
اینم کلیپ خوش ساختی نینتندو امتحان مقاومت پلی 2 و ایکس باکس اورجینال و گیم کیوب
دانلود play station game cube xbox youtube mp4
وقتی کلیپ دیدید ببینید چجوری تونستید ds بشکنید :d
گیم بوی و گیم بوی کالر روی DS می تونن ۱:۱ اجرا بشن و نیازی به اسکیل نیست. من RPG روی لایت تست کردم نوشته هاش رو به سادگی میشه خواند. فکر کنم اگه DSi XL بگیرید بهتر هم باشه. روی موبایل و PSP و ... اسکیل میشه تصویر شفافیت اصلیش رو نداره.
آره واقعا نینتندو کولاکه کار نینتندو حرف نداره فدات لطف داری مرسی تو هم خسته نباشیاوخ اوخ....! آره احسان یادت میاد این کلیپ رو؟ جدا نینتندو کولاکه! جدای از این، طرفدارای نینتندو هم مثل بچه های فعال اینجا همه کارشون درسته. خسته نباشکید به همه دوستان و فعالان نینتندو.