راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز Level-5 بازی نخست Inazuma Eleven رو در e-Shop آمریکا منتشر کرد. تو عکسا به نظر میاد رزولوشن بازی بیشتره ولی همون گرافیک DS رو داره.

البته این بازی برای نخستین بار در آمریکای شمالی میاد و صدای بازی با لهجه آمریکایی هست.

بازی Ni No Kuni هم که بازی DS بود و فقط تو ژاپن اومده بود، یکی دوسال پیش برای PS3 انتشار جهانی داشت.

هرکی بازی کم میاره میره یه سر به آرشیو DS میزنه.:d

انقد بازی کردم دیگه الان شارژش قرمز شد دیگه خاموش کردم زدمش تو برق
فک کنم مثل سری قبل 3 ساعت طول بکشه یعنی تا ساعت 9 باید بازی نکنم :(
چقدر سخته ها :p

من که انقدر معتاد بودم موقع شارژم بازی میکردم! هیچیش هم نشد D:

- - -ویرایش - - -

اره زیپش 13 بود باز میشه 32 میشه . خیلی گیم پلی جذابی داره . Cod هارو تست نکردم امیدوارم اونام جذاب باشن . راستی داستان این بازیها با نسخه های کنسولای دیگه فرقم داره ؟
یه سوالم که داشتم . میشه این رم 4 گذاشت کنار و رم 8 توش انداخت ؟ رم 8 ساپورت می کنه ؟ و اینکه پر بازی بشه مشکلی نداره ؟
البته این رم 4 هم که توش کلاس 4 هست . کلاس خیلی سریعتر . یه رم 8 داشتم گفتم اگه ساپورت کنه بندازم :)
الانم همچنان ماریو رو میرم . گاهی هم ماریو کارت میزن م .اما خیلی ضعیفه CPU ماریو کارت و زودی عقب می مونن ازم . گاهی وقتا میام دور بزنم میبینم دور بعدی دارن دوذ خودشون می چرخن :d انلاینشم رفتم اما Wep Key خواست فک کردم رمز وای فایم میخواد اما دادم اوکی نکرد .

بله اون رمز وای-فای رو میخواد ولی شما چون Security Type مودمت WPA/WPA2 هستش قبول نمیکنه باید تغیرش بدی به WEP.

من که انقدر معتاد بودم موقع شارژم بازی میکردم! هیچیش هم نشد D:

نه موقع شارژ بازی کردن برای منم مشکلی پیش نیاورده.

- - -ویرایش - - -

بله اون رمز وای-فای رو میخواد ولی شما چون Security Type مودمت WPA/WPA2 هستش قبول نمیکنه باید تغیرش بدی به WEP.

باید مد 802.11b رو هم ساپورت کنه. یه وای فای دست دو قدیمی باید ارزون باشه.

الان همسایه جهنمی رو هم می رفتم . نسخه دومش هست که روی کامپیوتر رفتیم . تازه چندتا استراتژِک هم گرفتم . Age of Empire و Age of Mythology من اینارو رو PC قدیما رفته بودم . یعنی الان دیدمشون خیلی خوشحال شدم . حتی بازی قدیمی و جذاب سایبریا رو هم گرفتم . فقط حیف بازیهای ادونچر زبان لازمش هست . روی PC مسخه دارینوسش رو رفته بودم اما همین که نسخه DS رو دیدم کلی ذوق زده شدم . یعنی واقعا هر بازی که میبینی حداقل یک نسخه اش رو DS موجوده . از NFS بگیر تا Cod و هری پاتر و سری لگو و بازیهای قدیمی

بازی استراتژیکی sid meier's civilization revolution رو هم بازی کنید خداییش حرف نداره من که فقط سره هر دستش 3 ساعت بازی طول میکشه... :x

- - -ویرایش - - -

چه جالب با چی کپچر کردی ؟
اره منم میبرم دستگاهو با خودم . باید یه کیفم براش بخرم تو جیب می مونه خراب نشه . فقط دا کنه این هفته هم اساتید نیان ما کلاس بپیچونیم . اگه بدونی چقدر سخته تا 8 بیام خونه شده 10 شب :d

این کنسول تا حالا صد دفعه از دستم بدون کیف افتاده هیچیش نمیشه!!! عینهو لاک پشت میمونه :d
فقط واسه من یه مدت بود که جک صفحش خراب شده بود و موقع افتادن lid اش باز میشد! بنابراین یه دفعه افتاد و از وسط نصف شد و من اون روز فهمیدم که ای کاش بیشتر ازش مراقبت میکردم :((:(
البته اون کنسول عمر خودشو کرده بودا! بیشتر از 7 سال کار کرده بود :d من که اون اولا نمیدونستم DS چیه! من خالمینا تو کانادا زندگی میکنن. یه روز اومدن ایران پسرخالم یه دونه DS Lite داشت. منم مونده بودم تو کفه این کنسوله :d میگفتم عجب چیز توپیه :d بچه بودم بخاطر همین میرفتم یواشکی باهاش بازی میکردم :d کلی هم عشق میکردم هر دفعه هم گیر میفتادم :d آخرش که داشتن میرفتن دیده بود من خیلی اینو دوست دارم دلش به رحم اومد دادش به من :x:x
اولین بازی هایی که با DS کردم اینا بود:
Mario Kart DS
Mario Party DS
Pokemon Diamond
همشونم کارتریج اوریجینال
:> هنورم کارتریج هاشو دارم
:( خلاصه DS ام تبدیل به GBA شد :d چون فقط قسمت پایینی کار میکرد من هم یه کارتریج اوریجینال Star Wars برای GBA داشتم اونو میزاشتمو از DS نصف شدم لذت میبردم!!! :d

ه

آره dsi با dsi xl خیلی فرق داره

3ds هم مدل معمولیش آکش اصلا زیر 650 گیر نمیاد 3ds xl هم که آکش 900 هزاره

کلا ds lite قیمتش 150 تا 155 هزاره آکش dsi هم از 230 تا 250 هزار

البته قیمت دستگا ها اوریج و اصل میگم غیر ریفرن که مغازه حیدری میده همه دستگاهاشس اوریجن حتی اگه مشکلی داشته باشه عوض میکنه هر کی تاحالا خریده مشکلی نداشته

این سایت homepsp.ir اسم مغازه اش حقیقته تو پشت شهرداری که دستگاهاش همه ریفرن

من rpg بازی میکنم اما بازیایی که راحت 95 درصدش صحبت کردنه کاراکترا باهمه انگار فقط داری یه انیمیشن میبینی دوست ندارم

بازی برای بازی کردنه نه فقط نگاه کردن گفتگو چند کاراکتر

بین dsi و ds lite اگه انتخاب کنم حتما ds lite انتخاب میکنم به چند دلیل

اول ds lite به نظر من خوشگلتره

دوم dsi دوربینش 0.3 مگاپیکسله که از وب کما سال پیشم ضعیفتره

سوم dsi مد dsi و dsi ware ش هک نشده و کاربردی نداره

چهارم باتری ds lite چند ساعت بیشتر جواب میده .

و..................

که ارزش 100 هزار تومن بیشتر نداره اگه قسمت dsi و dsi ware ش هک شده بود ارزش داشت ds lite آک 150 هزار dsi آک 250 هزار

منم اگه اون همه زر بزنن دوست ندارم :d
چرا مد DSi بالاخره هک شد! اینم فلش کاردش:
CycloDS iEvolution
من که میخوام Wii U بخرم ولی اگه نشد حتما DSi میخرم... چون DS Lite داشتم میخوام ببینم DSi چطوره از نظر بودجه هم مشکل ندارم بنابراین DSi بهتره. بعدشم من میخوام با دوستم با هم بخریم جایی میریم با هم با وای-فای بازی کنیم :d

دیروز Level-5 بازی نخست Inazuma Eleven رو در e-Shop آمریکا منتشر کرد. تو عکسا به نظر میاد رزولوشن بازی بیشتره ولی همون گرافیک DS رو داره.

البته این بازی برای نخستین بار در آمریکای شمالی میاد و صدای بازی با لهجه آمریکایی هست.

بازی Ni No Kuni هم که بازی DS بود و فقط تو ژاپن اومده بود، یکی دوسال پیش برای PS3 انتشار جهانی داشت.

هرکی بازی کم میاره میره یه سر به آرشیو DS میزنه.:d

فدات داداش

آره بابا آرشیو ازیا ds عالمی داره :d

بازی استراتژیکی sid meier's civilization revolution رو هم بازی کنید خداییش حرف نداره من که فقط سره هر دستش 3 ساعت بازی طول میکشه... :x

این کنسول تا حالا صد دفعه از دستم بدون کیف افتاده هیچیش نمیشه!!! عینهو لاک پشت میمونه :d
فقط واسه من یه مدت بود که جک صفحش خراب شده بود و موقع افتادن lid اش باز میشد! بنابراین یه دفعه افتاد و از وسط نصف شد و من اون روز فهمیدم که ای کاش بیشتر ازش مراقبت میکردم :((:(
البته اون کنسول عمر خودشو کرده بودا! بیشتر از 7 سال کار کرده بود :d من که اون اولا نمیدونستم DS چیه! من خالمینا تو کانادا زندگی میکنن. یه روز اومدن ایران پسرخالم یه دونه DS Lite داشت. منم مونده بودم تو کفه این کنسوله :d میگفتم عجب چیز توپیه :d بچه بودم بخاطر همین میرفتم یواشکی باهاش بازی میکردم :d کلی هم عشق میکردم هر دفعه هم گیر میفتادم :d آخرش که داشتن میرفتن دیده بود من خیلی اینو دوست دارم دلش به رحم اومد دادش به من :x:x
اولین بازی هایی که با DS کردم اینا بود:
Mario Kart DS
Mario Party DS
Pokemon Diamond
همشونم کارتریج اوریجینال
:> هنورم کارتریج هاشو دارم
:( خلاصه DS ام تبدیل به GBA شد :d چون فقط قسمت پایینی کار میکرد من هم یه کارتریج اوریجینال Star Wars برای GBA داشتم اونو میزاشتمو از DS نصف شدم لذت میبردم!!! :d

پس دخل ds او آوردی :d

حسابی حال کردیا با ds :x

من یکی از فامیلام کاناداس اومدن ایران پسرش یه ds lite داشت داشت روش kirby بازی میکرد گفت تاحالا دیدی منم اون موقع ds اوریج مدل اولیو داشتم گفتم ایناها گفت عوضش کن ds lite بگیر تازه اومده خیلی بهتره

رفتم پشت شهرداری دیدم میگن 240 هزار نخریدم گذاشتم بعد قیمتش اومد پایینتر ds قدیمو فروختم ds lite خریدم بعد چند سال با زاومدن ایران اینبار dsi داشت گفت تو مسابقه ورزشی اول شده بهش جایزه دادن اما من دیگه dsi نگرفتم فامیل مام دستو دلباز نبود :d

اسم گیم بوی ادونس میاد یاد گیم بوی میکروم میفتم حیف الکی الکی از دستش دادم کارتج کپی خور اون موقع براش 40 هزار تومن از فتحی خریده بودم

منم اگه اون همه زر بزنن دوست ندارم :d
چرا مد DSi بالاخره هک شد! اینم فلش کاردش:
CycloDS iEvolution
من که میخوام Wii U بخرم ولی اگه نشد حتما DSi میخرم... چون DS Lite داشتم میخوام ببینم DSi چطوره از نظر بودجه هم مشکل ندارم بنابراین DSi بهتره. بعدشم من میخوام با دوستم با هم بخریم جایی میریم با هم با وای-فای بازی کنیم :d

آره بابا انقدر صحبت کردن آدمو روانی میکنه

تا اونجایی که میدونم رو شاپ یه بازی بود اونو میخریدی هک میشد مد dsiware که آخرش برش داشتن دوباره از کار افتاد الانم هکی براش نیست

هر چی دوست داری بخر دعوا که نداریم :d

از حیدری بخر که دستگاهاش اوریجن ریفری نیستن

پس دخل ds او آوردی:d​
آره دیگه :d

هر چی دوست داری بخر دعوا که نداریم :d​

مگه من دعوا کردم :d من فقط توضیح دادم :d

از حیدری بخر که دستگاهاش اوریجن ریفری نیستن

این مغازه ای که میگی DSi هم داره؟ DSi XL چطور؟ چند میده هر کدومو؟
یه سوال :d ریفری یعنی چه؟ :-/

MegaMan

چرا هیچ کس درباره MegaMan چیزی نگفت؟!؟!؟! خیلی بازیاش باحاله :d

این MegaMan ZX

11966855495851200518.jpg

اینم MegaMan ZX Advent

46233993001928341427.jpg

در کل بازی باحال مگامن زیاد هست. سری Starforce اش هم باحاله مثه Battlenetwork واسه GBA میمونه!!! :x

این MegaMan ZX

11966855495851200518.jpg

اینم MegaMan ZX Advent

46233993001928341427.jpg

در کل بازی باحال مگامن زیاد هست. سری Starforce اش هم باحاله مثه Battlenetwork واسه GBA میمونه!!! :x

من مگا من هم ریختم خیلی عالیه . حالا یه DSi هم تا عید میخوام بخرم نگهش دارم واسه اینده شاید کمیاب شد :d
ریفری هم به دستگاهی میگن که اک نیس یعنی خریدار خریده مشکل داشته برگشت زده و شرکت سازنده تصحیح کرده و به قیمت کمتری بفروش رسونده .

من مگا من هم ریختم خیلی عالیه . حالا یه DSi هم تا عید میخوام بخرم نگهش دارم واسه اینده شاید کمیاب شد :d
ریفری هم به دستگاهی میگن که اک نیس یعنی خریدار خریده مشکل داشته برگشت زده و شرکت سازنده تصحیح کرده و به قیمت کمتری بفروش رسونده .

DSi به این زودی ها کمیاب نمیشه! ولی لایت چیزی به کمیاب شدنش نمونده :d

آهان خیلی ممنون! ;;)
پس این مغازه حیدری توی توپ خونه اس دیگه؟
ولی من باید ببینم شاید Wii U خریدم :>

DSi به این زودی ها کمیاب نمیشه! ولی لایت چیزی به کمیاب شدنش نمونده :d

آهان خیلی ممنون! ;;)
پس این مغازه حیدری توی توپ خونه اس دیگه؟
ولی من باید ببینم شاید Wii U خریدم :>

اره پاساژ لباف هست . قیمت انچنانی نداره . با رم 4 گیگ و R4 و بازی 165

آخه واسه من گرون تر در میاد :d من اینارو میخوام:
NDSi
CycloDS iEvolution
SanDisk Ultra Class 10 32GB microSDHC
جمعا درمیاد حدود 500 تومان :d

- - -ویرایش - - -

سم گیم بوی ادونس میاد یاد گیم بوی میکروم میفتم حیف الکی الکی از دستش دادم کارتج کپی خور اون موقع براش 40 هزار تومن از فتحی خریده بودم

اگه هنوزم داشتی 100 ازت ورمیداشتم :d تو مدرسه خیلی میچسبه باهاش بازی کنی! انقدر کوچولوه که بقل دستیت هم نمیفهمه چه برسه معلم :d

آره دیگه :d

مگه من دعوا کردم :d من فقط توضیح دادم :d

این مغازه ای که میگی DSi هم داره؟ DSi XL چطور؟ چند میده هر کدومو؟
یه سوال :d ریفری یعنی چه؟ :-/

هم ds lite داره هم dsi

ds lite میده 150 هزار dsi میده 25 هزار

ریفری یعنی خرابی و مرجوعی که به شرکت برگردوندن و شرکت بعد از تعمیر وارد بازار کرده باز اما با قیمت خیلی کمتر

- - -ویرایش - - -

این MegaMan ZX

11966855495851200518.jpg

اینم MegaMan ZX Advent

46233993001928341427.jpg

دمت گرم

آخرین ویرایش:
هم ds lite داره هم dsi

ds lite میده 150 هزار dsi میده 25 هزار

ریفری یعنی خرابی و مرجوعی که به شرکت برگردوندن و شرکت بعد از تعمیر وارد بازار کرده باز اما با قیمت خیلی کمتر

- - -ویرایش - - -

دمت گرم

خ عالی میده.
من این دور و ور خونمون دو سال پیش یکی یه دونه DS Lite سفید میفروخت 120 تومان! منم شک کردم که شاید مشکل داره انقدر ارزون میده... آک هم نبود شک کردم نخریدم ... البته اون موقع هنوز DS خودم سالم بود :d واسه دوستم میخواستم... خلاصه نخریدم :d به نظر شما اشتباه کردم؟
بله ملطفت شدم :d

چاکرم b-)

- - -ویرایش - - -

اینا هم یه سری پوکمون که همشون واسه Sinnoh Region هستن:

97903062754073297499.jpg

07062849752801036147.jpg

12753103947843771827.jpg

تا DS دارین حتما پوکمون بازی کنید تا اگه خدایی نکرده DS اتون چیزیش شد پشیمون نشید و مجبور نشید مثه من با Emulator روی PC بازی کنید :d

- - -ویرایش - - -

هم ds lite داره هم dsi

ds lite میده 150 هزار dsi میده 250 هزار

DSi سفید یا مشکی هم داره؟

- - -ویرایش - - -

هم ds lite داره هم dsi

ds lite میده 150 هزار dsi میده 250 هزار

خ عالی میده.
من این دور و ور خونمون دو سال پیش یکی یه دونه DS Lite سفید میفروخت 120 تومان! منم شک کردم که شاید مشکل داره انقدر ارزون میده... آک هم نبود شک کردم نخریدم ... البته اون موقع هنوز DS خودم سالم بود :d واسه دوستم میخواستم... خلاصه نخریدم :d به نظر شما اشتباه کردم؟
بله ملطفت شدم :d

چاکرم b-)

- - -ویرایش - - -

اینا هم یه سری پوکمون که همشون واسه Sinnoh Region هستن:

97903062754073297499.jpg

07062849752801036147.jpg

12753103947843771827.jpg

تا DS دارین حتما پوکمون بازی کنید تا اگه خدایی نکرده DS اتون چیزیش شد پشیمون نشید و مجبور نشید مثه من با Emulator روی PC بازی کنید :d

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

آره واقعا عالی میده

نو وقتی 150 هزاره دست دوم 120 هزار زیاده

فدات

دمت گرم بازیا شاهکار پوکمون

تک بازیش

آره داره هر دوتاشو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند