راهنمایی خرید Nds

سلام.
من از توپخونه DS Lite رو خریدم 155 . حالا نمیدونم از نظر قیمت خوب خریدم یا نه!
مشکلی هم ندارم باهاش.
مدل معمولی هم من ندیدم و قیمت ندارم.
2 تا هم خریدم. یکی مشکی واسه یکی از دوستان و نقره ای واسه خودم. (چون هم این رنگو بیشتر دوس دارم و دلیل دیگه اینکه با PSP ام که نقره ای هست ست باشه!)
فقط یه چیزی. تو بازار رنگ سیاه اش مخصوص فروش تو USA هست و آداپتور برقش 110 ولت هست!!
من این قضیه رو نمیدونستم. واسه خودم روی جعبه اش نوشته بود مخصوص فروش در کره و آداپتور شارژرش با برق 220 کار میکرد ولی مشکی که واسه دوستم گرفتیم آداپتورش 110 بود که بعداً متوجه شدیم و مجبور شدیم یه آداپتور تبدیل برق 220 به 110 بگیریم و 4 تومن طرف مجبور شد پیاده شه!!
حواستون به این قضیه باشه.
اگه اشتباه نکنم یه جورایی مثله X360 Pal هست جریانش. البته فقط شارژرش اینجوریه و خود DS فرقی نمیکنه.
من DSTT گرفتم 45 تومن. R4 هم داشت و میداد 40 اما میشد 35 هم ازش گرفت چون DSTT رو 50 میگفت من 45 گرفتم!!
DSTT رو هم به توصیه یکی از دوستان گرفتم!
البته این دوست عزیز بدلیل زیاد بازی کردن دنده جنگی چشاش دچار قیلی ویلی رفتن مفرط شده و طبق گزارشات شبکه مخبرین وخامت اوضاع بسیار زیاده !! :-":-":biggrin1::biggrin1:

آقا خیلی خیلی ممنون :love:

سلام به همگی.
یه سوال درباره قیمت این کنسول داشتم:
قیمت DSLite الان تو بازار بدون M5 یا R4 یا DSTT و ... چنده؟؟؟
اگه به خودت زحمت بدی و یه ذره سرتو بگیری بالاتر و پست قبلی رو بخونی قیمت رو توش نوشته!!! :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

خوب حالا من یه سوال دیگه بپرسم که احتمالاً بازم موجبات شادی بعضی از دوستان رو فراهم خواهد کرد !

بازیهای Game Boy رو چطور میتونم اجرا کنم؟
و سوال بعدی اینکه Game Boy و Gameboy Advanced فرقشون با Gameboy Color چیه ؟؟

اگه به خودت زحمت بدی و یه ذره سرتو بگیری بالاتر و پست قبلی رو بخونی قیمت رو توش نوشته!!! :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

خوب حالا من یه سوال دیگه بپرسم که احتمالاً بازم موجبات شادی بعضی از دوستان رو فراهم خواهد کرد !

بازیهای Game Boy رو چطور میتونم اجرا کنم؟
و سوال بعدی اینکه Game Boy و Gameboy Advanced فرقشون با Gameboy Color چیه ؟؟
منظورت با شبیه ساز کامپیوترشه ؟ یا با دی اس ؟
با دی اس اگه منظوریدی :blushing: که خودتون استادتری ;) باید با فلش کارد اسلات 2 (فقط game boy advanced )
و با امولاتور هم که تو اینترنت فت و فراوون:love:

با دی اس اگه منظوریدی که خودتون استادتری باید با فلش کارد اسلات 2 (فقط game boy advanced )
بعله منطورم با همون DS هست. حالا منم میخوام بدونم فلش کاردهای اسلات 2 چی بگیرم و قیمتش حدوداً چنده ؟ اونم بهش رم میخوره دیگه؟
ممنون.

فرق اینا خوب مشخصه دیگه ameboy اولین کنسول دستی نینتندو از خانواده gameboy که یه مانیتور سیاه و سفید داره که چنتا رنگ طیف خاکستری رو \شتیبانی می کنه
gameboy color هم یه چیزی تو مایه های گیم بوی هست که 75 تا رنگ بهش اضاف شده
advance هم خب یکی مونده به اخری هست

دو تای اول از لحاظ کارتریج با advance فرق دارن در ضمن ادونس طراحی تا شو داره

بیشتری خاصتی بگو الان سرم داره گیج می ره نمی تونم زیاد بنوبسم

بعله منطورم با همون DS هست. حالا منم میخوام بدونم فلش کاردهای اسلات 2 چی بگیرم و قیمتش حدوداً چنده ؟ اونم بهش رم میخوره دیگه؟
ممنون.

اونم مثل slot 1 مدل های مختلف داره که باید وزایا و معایبشونو ببینیو بگیری ;):love:
ولی میگن Super DSone خوبه :blushing:

دوستان خبری از DSi نشد
من بد جور سوزنم رو DS گیر کرده
ارزش داره بگیرم
اگه مشکل پول نداری DSi بگیر چون دکمه ی صداش تو لایت واقعا اعصاب خورد کنه ولی تو دی اس ای بهتر شده;)
صفحشم که بزرگتره..
اگه اهل چت هم باشی که میتونی از دوربین وی جی ایش فیض ببری :smile::love:
ولی اگه اینا برات مهم نیست دی اس لایت بگیر ;)
در ضمن در مورد اینکه ایا دی اس ای هنوز هک شده یا نه من اطلاعی ندارم :confused:

paOS-01-77-3-49-en-70-3163.html
paOS-13-49-en-70-3163.html

آخرین ویرایش:
فعلا خريدن دي اس اي اصلا خوب نيست و بيشتر به دليل زبان و رجيون ‍ژ‍اپني كه داره اين كنسول يه جورايي رجيون داره و نمي شه توي هر منطقه اي استفاده كرد

فعلا نه كرك نشده

قیمت nds تو آسیا (تایلند) چند دلاره؟!
واینکه رجیون و این چیزا هم داره که موقع خرید باید دقت کرد؟!
برو سایت Playasia.com . فکر کنم قیمتهاش با تایلند تقریبا یکی باشه.
و رجیون هم نداره (البته NDSi فکر کنم هنوز فقط ژاپنی باشه.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or