راهنمایی خرید Nds

با سلام و تشکر از دوستان خوبی که به سوالات جواب میدن مخصوصا test84 عزیز.
یه سوال دارم.این rom هایGBA که توی این سایتا ریخته رو مثه خود بازیای ds میشه کپی کرد تو r4 و اجراشون کرد؟

help

سلام.امروز r4 جدیدم رسید.منم بازش کردم cd راه انداز همراش نبود.با توجه به اینکه یه دونه r4 دیگه دارم از رو سی دی اون کپی کردم روی رم و زدم توی r4 وانداختمش تو دی اس ولی هر کاری میکنم بالا نمیاد:(( تو صفحه بالا loading رو مینویسه ولی بالا نمیاد.بنظر شما جریان چیه؟کامپیوترم یه ویروسه مزخرف داره همونی که خودشو هی کپی میکنه! BOOT اسمشه فک کنم.ممکنه مال اون باشه؟ممنون میشم کمک کنید.

البته من R4 ندارم ولی
امکانش هست که اشکالش از همان ویروس باشد
اول کامپیوترت را ویروس زدایی بکن بعد بازی.........
آخرین نرم افزار R4 را نیز فکر کنم در سایت زیر بتوانی پیدا کنی:
http://www.r4ds.com

سلام.امروز r4 جدیدم رسید.منم بازش کردم cd راه انداز همراش نبود.با توجه به اینکه یه دونه r4 دیگه دارم از رو سی دی اون کپی کردم روی رم و زدم توی r4 وانداختمش تو دی اس ولی هر کاری میکنم بالا نمیاد تو صفحه بالا loading رو مینویسه ولی بالا نمیاد.بنظر شما جریان چیه؟کامپیوترم یه ویروسه مزخرف داره همونی که خودشو هی کپی میکنه! BOOT اسمشه فک کنم.ممکنه مال اون باشه؟ممنون میشم کمک کنید.
دوست عزیز R5 هم من خریدم همین مشکل و داشت ! که مشکل از R5 بود و فرستادم برام تعویض کرد !

دوست عزیز R5 هم من خریدم همین مشکل و داشت ! که مشکل از R5 بود و فرستادم برام تعویض کرد !

حامدجان من اون R4 قبلی رو که واسم فرستاده بود و همین مشکل داشت رو پس فرستادم.امروز یه دونه دیگه واسم رسید اینم همون مشکل رو داره.بهش زنگ زدم گفت که قبل از فرستادن چکش کرده سالم بوده.واقعا نمیدونم مشکل از کجاست:( مشکل مال شمام دقیقا همین بود؟

حامدجان من اون R4 قبلی رو که واسم فرستاده بود و همین مشکل داشت رو پس فرستادم.امروز یه دونه دیگه واسم رسید اینم همون مشکل رو داره.بهش زنگ زدم گفت که قبل از فرستادن چکش کرده سالم بوده.واقعا نمیدونم مشکل از کجاست:( مشکل مال شمام دقیقا همین بود؟
خوب شما برو یه DSTT بخر خیالت راحت تر. تو بازار هم اصلش پیدا میشه. من الان 4-5 روزی هست که DS خریدم و DSTT هم خوشبختانه طبق عکسهای سایت خود DSTT اصل هست.
من الان هیچ مشکلی ندارم باهاش خوشبختانه. :)

سلام.امروز r4 جدیدم رسید.منم بازش کردم cd راه انداز همراش نبود.با توجه به اینکه یه دونه r4 دیگه دارم از رو سی دی اون کپی کردم روی رم و زدم توی r4 وانداختمش تو دی اس ولی هر کاری میکنم بالا نمیاد:(( تو صفحه بالا loading رو مینویسه ولی بالا نمیاد.بنظر شما جریان چیه؟کامپیوترم یه ویروسه مزخرف داره همونی که خودشو هی کپی میکنه! BOOT اسمشه فک کنم.ممکنه مال اون باشه؟ممنون میشم کمک کنید.

من R4 ندارم ولی DSTT من که گرفته بودم اون slot ی که توش رم میرفت مشکل داشت وقتی رم رو میذاشتم توش صدای Click نمیومد ..عوضش کردم جدیده خوب بود :wub:
شاید مشکل شما هم همین باشه ولی حتما با یه انتی ویروس چک بکن ;)

من R4 ندارم ولی DSTT من که گرفته بودم اون slot ی که توش رم میرفت مشکل داشت وقتی رم رو میذاشتم توش صدای Click نمیومد ..عوضش کردم جدیده خوب بود :wub:
شاید مشکل شما هم همین باشه ولی حتما با یه انتی ویروس چک بکن ;)
از لحاظ ویروس که خیلا راحته.کسپر اسکای 2009 نصب کردم.گویا مشکل از خود R4 هستش.با تشکر از کمک شما دوست عزیز.
خوب شما برو یه DSTT بخر خیالت راحت تر. تو بازار هم اصلش پیدا میشه. من الان 4-5 روزی هست که DS خریدم و DSTT هم خوشبختانه طبق عکسهای سایت خود DSTT اصل هست.
من الان هیچ مشکلی ندارم باهاش خوشبختانه. :)

2 باره که دارم R4 رو تعویض میکنم فایده نداره.همون مشکل رو داره.این دفعه یه DSTT میگیرم.مرسی از کمکتون.

از لحاظ ویروس که خیلا راحته.کسپر اسکای 2009 نصب کردم.گویا مشکل از خود R4 هستش.با تشکر از کمک شما دوست عزیز.

2 باره که دارم R4 رو تعویض میکنم فایده نداره.همون مشکل رو داره.این دفعه یه DSTT میگیرم.مرسی از کمکتون.

خواهش میکنم عزیزم ...:blushing:
DSTT هم توش خراب هست ..تو مغازه حتما یادت نره تست کنی ;)
Off topic :اگه طرفدار ژانر نقش افرینی هست The world ends with you رو حتما بازی کن.:blushing:

من هم دقیقا همین مشکل و داشتم !
اما به نظر من مشکل باز هم R4 هست امکانش هم هست ویروس به مموری مشکل وارد میکنه !

از نظر ویروس که مطمئنم رم ویروسی نیست.یه رم جدیدم گرفتم بازم همونجوریه.این dstt ها چطورین؟ درصد خرابیشون چطوره؟

از نظر ویروس که مطمئنم رم ویروسی نیست.یه رم جدیدم گرفتم بازم همونجوریه.این dstt ها چطورین؟ درصد خرابیشون چطوره؟
خوب همون طور که من گفتم چند روز پیش رفتم 2 تا DS و 2 تا DSTT خریدم از توپخونه.
هر دو تا DSTT سالم هستن و مشکلی ندارن و هم من و هم یکی از دوستان که دومی واسه اونه الان داریم بدون مشکل بازی میکنیم.
فقط حواست باشه اصل بگیری!!
تقلبی :

fz3dom.jpg

اصل :

2m4ewds.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or