راهنمایی خرید Nds

به این گروه های تجاری مثل ایران دلیور و ... که اصلا نمیشه سفارش داد چون قیمتی در حدود قیمت داخل درمیاد...
سایت آمازون تخفیف های فوق العاده ای اعمال کرده ولی خوب این گروه ها هزینه زیادی رو دریافت میکنند.
مثلا باندل زیر رو یک گروه برام محاسبه کرده حدود 1520 قیمت داده که بسیار بالاست و در حالی که کنسول حدود 700 در میاد میخواد 800 بابت هزینه های ارسال و حق الزحمه بگیره...
Amazon.com: Nintendo Skylanders SWAP Force Bundle - Nintendo Wii U: Video Games
اگر کسی از اوضاع قیمت های ترکیه خبر داره یه اطلاع بده شاید جور شد یه سفر...
فقط حیف که فروش کنسول های بازی در چین تا کنون ممنوع بوده وگرنه که فروشگاه هایی مثل علی اکسپرس محصولاتشون رو رایگان برای ایران میفرستند.

سلا بنظرتون الان nds بخرم خوبه?بازی ترسناک داره?داستانی قشنگ چتور?باتریش چقد نگه نیداره?وایفای داره?بازی های مولتی پلیر داره?این r4 که برای هکش هست چند گیگ جا داره?قیمتش حدودا چقد هست?

سلا بنظرتون الان nds بخرم خوبه?بازی ترسناک داره?داستانی قشنگ چتور?باتریش چقد نگه نیداره?وایفای داره?بازی های مولتی پلیر داره?این r4 که برای هکش هست چند گیگ جا داره?قیمتش حدودا چقد هست?

اره بنظرم ارزش خرید داره

من خودم تازه یه آکشو گرفتم قبلیمو فروختم دوباره یه ds lite اک خریدم اگه ارزش نداشت باز نمیخریدم

بازی ترسناک داره اما عنواین ترسناکش کمه اما در کل تو هر سبکی تعداد خیلی زیادی بازی عالی و مطرح داره بالا 5000 هزار تا بازی داره در کنارش قیمت خیلی کم دستگاه ارزش خریدشو دو چندان میکنه قیمت ds lite اک اوریج الان 150 هزاره

باتریش بسته به نور صفحه تو مدلا مختلف ds فرق میکنه ds lite بیشترین نگه داشتن شارز داره در کمترین نور از 15 ساعت تا 19 ساعت در بیشترین نور 5 تا 8 ساعت

وای فایو داره

r4 یه فلش کارته تا 32 گیگ رم میخوره هر چقدر که رم لازم داری میخری بازیا میریزی توش بعد رم میزاری تو فلش کارت فلش کارتم میزاری تو دستگاه در ضمن رم میکرو اس دی میخوره

فلش کارت آک از 5 هزار تا 30 هزار قیمت داره بهترین فلش کارت دوال کوره البته دوال کور فلش کارت خیلی قوییه و دوتا چیپ داره بخاطر همین مصرف باتریش بیشتره

آره بازی ها مولتی هم داره میخوای چنتا عنوانشو بگم؟

با 150 هزار یه گوشی ساده میدن که جاوا هم نصب نمیکنه یا از این mp4 پلیرا طرح psp میدن که بازیا سگا و میکرو میاره اما ds دوتا lcd داره و یکیش هم تاچه

آخرین ویرایش:
ممنون بابت جواب دادن به سوالام
لایتش با معمولیش چه فرقی داره?دست دومش زیر صد پیدا میشه?تاچش از این فشاریهاست?یه چنتا بازی نولتیش هم بیزحمت بگید
فیفا و pes و بازی شوتر مولتی داره مثلا call of duty

ممنون بابت جواب دادن به سوالام
لایتش با معمولیش چه فرقی داره?دست دومش زیر صد پیدا میشه?تاچش از این فشاریهاست?یه چنتا بازی نولتیش هم بیزحمت بگید
فیفا و pes و بازی شوتر مولتی داره مثلا call of duty

فدات

کلا 4 مدل داره فقط 2 تاش تو ایران هست ds lite و dsi که بهترین انتخاب همین ds lite ه

دست دومش نه زیر 100 گیر نمیاد دیگه زیر 100 هزار هیچی نمیدن

psp و ds چه سالی وارد بازار شدن؟ فناوری اون موقع دارن

این سایت که لینکشو پایین میزارم به صورت محدود چند عنوان بازی ds گذاشته هم کاوراشون هم اسکرین شاتاشون داره خود برو ببین میپسندی یا نه

Cover Gallery

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان ازم خواستن یه کلیپ از اجرا بازی توسط املاتور توی ds بزارم

منم بازی سگا مگا درایو تو ds خودم اجرا کردم فقط شرمنده دوربین گوشی من خیلی کم کیفیته بازم شرمنده

دانلود 20140421 124612 mp4

یعنی تو خود ds مثل سگا اجرا میشه رو 60 فریم هم اجرا میشه

این یکی کلیپ اجرا بازی لوک خوش شانس برای gb که با املاتور توی ds ام اجرا کردم

دانلود 20140414 164929 mp4

این املاتورا بازیا مثل خود اون کنسولا اجرا میکنن بدون کوچکترین تغییر و افت تو بازی با همون کیفیت ولی خب دوربین گوشی من بدرد این کارا نمیخوره

یکی از دوستان ازم خواستن یه کلیپ از اجرا بازی توسط املاتور توی ds بزارم

منم بازی سگا مگا درایو تو ds خودم اجرا کردم فقط شرمنده دوربین گوشی من خیلی کم کیفیته بازم شرمنده

دانلود 20140421 124612 mp4

یعنی تو خود ds مثل سگا اجرا میشه رو 60 فریم هم اجرا میشه

این یکی کلیپ اجرا بازی لوک خوش شانس برای gb که با املاتور توی ds ام اجرا کردم

دانلود 20140414 164929 mp4

این املاتورا بازیا مثل خود اون کنسولا اجرا میکنن بدون کوچکترین تغییر و افت تو بازی با همون کیفیت ولی خب دوربین گوشی من بدرد این کارا نمیخوره

دستت گلت درد نکنه دانلود کردم خیلی خوب بود

خودمونیما دوربین گوشیت تو بهترین وضعیت هم 10 فریم بیشتر فیلمبرداری نمیکنه

من خودمم شبیه ساز jEnesisDS دارم تمام بازی ها سگا مگا درایو با بهترین کیفیت با بالاترین فریم اجرا میکنه خیلی حال میده تو کیلپ هیچی از کیفیت بازی معلوم نبود

شبیه ساز gb و gbc هم عالیه همه بازیا این کنسولا دستی خیلی خیلی قدیمی نینتندو اجرا میکنه فکر کنم لوک خوشانس gb برای 1989 باشه

ds کلی شبیه ساز دیگم داره من شبیه ساز دارم بازیا قدیمی pc بود بهش میگفتن کلیک ادونچر اجرا میکنه راحت شبیه ساز dos هم دارم بازیا dos اجرا میکنه و شبیه سازا دیگه

و البته بخاطر سخت افزار و اندازه lcd این کنسول بهترین حالت اجرا بازیا قدیمی تو ds ه

ممنون

البته من dsi xl هم دیدم برای فروش تو سایت

هست اما کم هست به نظرم

حتی ds اولی هم دیدم تو سایت

اما همونطور که کاربر محترم ehsanservat گفتند بیشتر dsi و ds lite هست

کلیپ کوتاه از گیم پلی بازی Sonic and Sega All Stars Racing

دانلود 4741 Sonic and Sega All Stars Racing (U)(BAHAMUT) 22916 mp4

کلیپ کوتاه از گیم پلی بازی Rayman Raving Rabbids

دانلود 0886 Rayman Raving Rabbids (U)(Xeno Phobia) 22296 mp4

کلیپ کوتاه از گیم پلی بازی Tokyo Beat Down

دانلود 3626 Tokyo Beat Down (US)(Xeno Phobia) 22511 mp4

دمت گرم

این بازیه توکیو خیلی جالبه خوبم کار شده

بازی Rayman Raving Rabbids نسخه 1 که همین بازیه تو ds شبیه بازی ریمن ریشه هاست البته نسخه 2 و نسخه 3 که تی وی گیم هست مثل نسخه ها wii میمونه

این Sonic and Sega All Stars Racing رو ds خیلی حال میده مثل کراش 4 میمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or