راهنمایی خرید Nds

لطف دارن

چقد کم دستت بوده

یعنی چی قیمت یهو رفت بالا؟ مگه میشه؟

آره رفتیم بفروشیم دیدم انگار الان از کارتون در اومده

لطف نیست از اخلاق شخصیت مهربونی پر انرژ بودن و .......... هست

آره کم تو دستم بود

آره باور کن یهو قیمتا از زمین تا آسمون رفت بالا مثلا ماریو 3د لند قیمت آکش حداکثر 105 بود یهو دست دومش شد 120 هزار منم پرسیدم قیمتا چرا رفت بالا گفتن ارز رفته بالا

منم گفتم یعنی چی ارز 300 تومن رفته روش اونم دو روزه جنسا شما برای چند ماه پیشه

مهدی بهم گفته بود بازی بگیری بازی خوبی مثل رزیدنت اویل رولیشنز همه باهات بازی عوض میکنن منم وقتی 3ds خریدم اویل خریدم بعد 5 روز که تمومش کردم هر کاری کردم کسی عوض نکرد چندبار به مهدی سپردم بهم گفت کسیو نمیشناسه این بازی دست همه پره

کلی پول 3ds و بازی دادم 8 روز بعد فروختمش کلی ضرر کردم

لطف نیست از اخلاق شخصیت مهربونی پر انرژ بودن و .......... هست

آره کم تو دستم بود

آره باور کن یهو قیمتا از زمین تا آسمون رفت بالا مثلا ماریو 3د لند قیمت آکش حداکثر 105 بود یهو دست دومش شد 120 هزار منم پرسیدم قیمتا چرا رفت بالا گفتن ارز رفته بالا

منم گفتم یعنی چی ارز 300 تومن رفته روش اونم دو روزه جنسا شما برای چند ماه پیشه

مهدی بهم گفته بود بازی بگیری بازی خوبی مثل رزیدنت اویل رولیشنز همه باهات بازی عوض میکنن منم وقتی 3ds خریدم اویل خریدم بعد 5 روز که تمومش کردم هر کاری کردم کسی عوض نکرد چندبار به مهدی سپردم بهم گفت کسیو نمیشناسه این بازی دست همه پره

کلی پول 3ds و بازی دادم 8 روز بعد فروختمش کلی ضرر کردم

مرسی

هرکی ازت خریده واقعا برد کرده

پس الان میفهمم چرا ps4 که 400 دلاره قیمتش الان 1.550 هزاره اما wii u که 300 دلاره الان 1.600 هزاره الان متوجه شدم دست چند نفر خاصه کنسولا نینتندو دارن سو استفاده میکنن ناسلامتی خودشونم گیمرن دوست دارن بقیه هم پول زور ازشون بگیرن؟

مرسی

هرکی ازت خریده واقعا برد کرده

پس الان میفهمم چرا ps4 که 400 دلاره قیمتش الان 1.550 هزاره اما wii u که 300 دلاره الان 1.600 هزاره الان متوجه شدم دست چند نفر خاصه کنسولا نینتندو دارن سو استفاده میکنن ناسلامتی خودشونم گیمرن دوست دارن بقیه هم پول زور ازشون بگیرن؟

اونا شریک دزد و رفیق قافله هستن :(

باید ما فن ها نینتندو تو فکر باشیم بتونیم چند نفری پول بزاریم خودمون باهم کنسولا نینتندو یه جوری بیاریم ایران

راهی سراغ نداری ثبت سفارش کنیم کنسولا بیاریم ایران؟

راهشو نمیدونم

اینو ببینید

https://www.nintendo.com/wii

wii خود نینتندو بهترین باندل میده 130 دلار حالا در نظر بگیرید wii هایی که تو بازارن زمان دلار 1000 تومنی اومدن تو بازار اما الان wii آک میدن 700 هزار چطوری؟

باید ما فن ها نینتندو تو فکر باشیم بتونیم چند نفری پول بزاریم خودمون باهم کنسولا نینتندو یه جوری بیاریم ایران

یه سری جاها میکردن مثلا از ebay یا آمازون میشد خرید کرد. توی گوگل یه سرچی بزنی شاید پیدا بشه.

آره دقیقا!!! سردستشونم که میدونید کیه :d

اگه بشه که عالی میشه :bighug:

- - -ویرایش - - -

یه سری جاها میکردن مثلا از ebay یا آمازون میشد خرید کرد. توی گوگل یه سرچی بزنی شاید پیدا بشه.
آره مثلا Iran Deliver این کارو میکنه. ولی قیمت اونا هم دست کمی از قیمت این عزیزان کلاه بردار نداره!!! مگه اینکه سفارش عمده، مثلا ده تا از یه مدل بدی!!!

ممنون

- - -ویرایش - - -

آره دقیقا!!! سردستشونم که میدونید کیه :d

اگه بشه که عالی میشه :bighug:

- - -ویرایش - - -

آره مثلا Iran Deliver این کارو میکنه. ولی قیمت اونا هم دست کمی از قیمت این عزیزان کلاه بردار نداره!!! مگه اینکه سفارش عمده، مثلا ده تا از یه مدل بدی!!!

باید یه راه ارزون و مطمعن پیدا کرد

2 فروشگاه که خود نینتندو برای فروشwii گذاشته به ایران ارسال دارن؟

همین ایران دلیور کاملا مطمئنه! ولی ارزونیش به همون شرط عمده اس!
راه دیگه ای نمیشناسم :(

من که اطلاعی ندارم :-??

اینو ببین

https://www.nintendo.com/wii

رو عکس wii کلیک کن 2 تا سایت برای فروش wii میاره چک کن برای ایرانم ارسالم داره؟

اونجا هم خیر!
تازه اگه بشه، Wii mini که کپی خور نمیشه!!!

از کشورا آسیایی چطور؟ مثل سنگاپور

یا ترکیه که بقلمونه؟

- - -ویرایش - - -

شنیدم پست tnt سفارش میدی خودش میخره میاد دن خونه تحویل میده پولشو میگیره

کسی میدونه آیا درسته؟

پست dhl چطور؟

از کشورا آسیایی چطور؟ مثل سنگاپور

یا ترکیه که بقلمونه؟

- - -ویرایش - - -

شنیدم پست tnt سفارش میدی خودش میخره میاد دن خونه تحویل میده پولشو میگیره

کسی میدونه آیا درسته؟

پست dhl چطور؟
من هیچی نمدونم والا! :-??
اینجا هم که کسی نیست جواب بده!!!
ولی من فکر نمیکنم! اونم با این اوضاع تحریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or