راهنمایی خرید Nds

این جوریه که روی کنسول های دستی فقط بعضی از عناوین فروش عالی میکنند چون طرف یه بازی عالی میخره تا مدت ها از بازی بی نیاز میشه.
ولی DS اینجوری نیست! هرچقدر هم یه بازی عالی باشه، بازی های دیگش هم دوش به دوش باهاش پیش میان :d
اصلا این افسانه DS رو باید توی گینس ثبت کنن!!! من که فک نکنم دیگه هیچ وقت کنسول افسانه ای مثه DS ساخته بشه!

ولی با این حال ایرانیا Pokemon رو از تمام IP های دیگه نینتندو کمتر جدی میگیرن!!! واقعا تاسف آوره! :(

فعال بود تو نبودی :d رفتی پشت سرتم نگاه نکردی :d

DS LITE سفید هم خیلی قشنگه

من با نسخه DS بیشتر حال میکنم :d

نه این رنگشم هست تو بازار اما کمه
این thread توی اشتراک هام نبود! واسه همین نمیفهمیدم که پست میدین! ولی یهو بعد از مدت ها یه سر زدم دیدم که من چقدر عقب موندم :d

چرا آخه؟ نسخه Wii اش که گیم پلیش باحال تره!

حیدری داره آیا؟ l-)
چون تصمیم داشتم در طول سال آینده، مخ پدر و مادرمو بزنم و برم یه DSi XL بخرم :d اگه این رنگو داشته باشه، شاید اینو بخرم! ;;)

این thread جزو اشتراک هام نبود! چیزی مینوشتین من نمیفهمیدم! بعد از مدت ها یه سر زدم، دیدم انقدر آوردیش جلو :eek: :d

آخه چرا؟ :-/ نسخه Wii که گیم پلیش باحال تره!

حیدری داره آیا؟ ;;)
برنامه داشتم در طول سال آینده یه DSi XL جور کنم! ولی اگه این رنگو داشته باشه، ممکنه اینو بگیرم! :d

ولی با این حال تو ایران Pokemon رو از تمامی انحصاری های دیگه نینتندو کمتر جدی میگرن! =(( خ بده واقعا :(

- - -ویرایش - - -

این thread جزو اشتراک هام نبود! چیزی مینوشتین من نمیفهمیدم! بعد از مدت ها یه سر زدم، دیدم انقدر آوردیش جلو :eek: :d

حیدری داره آیا؟ ;;)
برنامه داشتم در طول سال آینده یه DSi XL جور کنم! ولی اگه این رنگو داشته باشه، ممکنه اینو بگیرم! :d

ولی DS این جوری نیست :d بیشتر بازیاش فروششون عالی بوده! کلا DS عجوبه ایه که فک نکنم دیگه تکرار بشه! :(

ولی با این حال تو ایران Pokemon رو از تمامی انحصاری های دیگه نینتندو کمتر جدی میگرن! =(( خ بده واقعا :(

- - -ویرایش - - -

حیدری داره آیا؟ ;;)

ولی DS این جوری نیست :d بیشتر بازیاش فروششون عالی بوده! کلا DS عجوبه ایه که فک نکنم دیگه تکرار بشه! :(

- - -ویرایش - - -

حیدری داره آیا؟ ;;)

- - -ویرایش - - -

خوب اشتراک کن =((

نسخه ds قشنگتره اول نسخه ds اومد اونم رو ds به این باحالی چه حالی میداد بعد انقدر استقبال شد 3 سال بعدش نسخه wii اومد ماریو اونم پلتفرمر 2d روی کنسول دستی بیشتر فاز میده

آره داشت اگه تموم نکرده باشه

یکی دیدم dsi xl داره اما فقط خود ds با شارژر میخواد بفروشه لوازم اضافی و جعبه متعلقاتشو نداره

تا بازی نکنن نمیدونن چیه پرفروشترین بازیه پوکمون برای ds حدود 130 میلیون نسخه فروخت پوکمون

از لحاظ زمانی مقایسه کنی 3ds تا الان فروشش بیشتر از ds بوده ds خودش 155 میلیون کنسول فروخت و الانم ادامه داره دیگه حساب کن اگه 3ds رکورد ds بشکنه چی میشه

یه مدیری چیزی بیاد این پستهامو پاک کنه :d

- - -ویرایش - - -

خوب اشتراک کن =((

نسخه ds قشنگتره اول نسخه ds اومد اونم رو ds به این باحالی چه حالی میداد بعد انقدر استقبال شد 3 سال بعدش نسخه wii اومد ماریو اونم پلتفرمر 2d روی کنسول دستی بیشتر فاز میده

آره داشت اگه تموم نکرده باشه

یکی دیدم dsi xl داره اما فقط خود ds با شارژر میخواد بفروشه لوازم اضافی و جعبه متعلقاتشو نداره

تا بازی نکنن نمیدونن چیه پرفروشترین بازیه پوکمون برای ds حدود 130 میلیون نسخه فروخت پوکمون

از لحاظ زمانی مقایسه کنی 3ds تا الان فروشش بیشتر از ds بوده ds خودش 155 میلیون کنسول فروخت و الانم ادامه داره دیگه حساب کن اگه 3ds رکورد ds بشکنه چی میشه
اشتراک کردم :d

ولی من نمدونم چرا با نسخه Wii ایش بیشتر حال کردم :d

خوب باید دعا کنم بعدا هم تموم نکنه اگه هنوز تموم نکرده :d

من دقیقا فقط خودشو با شارژرشو میخوام! چیزای دیگش به دردم نمیخوره :d چند میداد؟ کدوم فروم بود؟

آخه دوتا پست شد :d

حالا همونا هم درست کن از وضع الا بهتره که :d

انقدر rpg بازی کردی دیگه از دست رفتی :d:d

با wii چه میکنی؟ چیا بازی میکنی باهاش؟

یه مدیری چیزی بیاد این پستهامو پاک کنه :d

- - -ویرایش - - -

اشتراک کردم :d

ولی من نمدونم چرا با نسخه Wii ایش بیشتر حال کردم :d

خوب باید دعا کنم بعدا هم تموم نکنه اگه هنوز تموم نکرده :d

من دقیقا فقط خودشو با شارژرشو میخوام! چیزای دیگش به دردم نمیخوره :d چند میداد؟ کدوم فروم بود؟

خوب اون موقعی که من ds خریدم سال 2004 بود تازه ds لانچ شده بود اون موقع چند سالت بود ( خودت حساب کن :d )

حالا همونا هم درست کن از وضع الا بهتره که :d

انقدر rpg بازی کردی دیگه از دست رفتی :d:d

با wii چه میکنی؟ چیا بازی میکنی باهاش؟
درست کردم :d

نه بابا مگه چمه :))

هیچی :| جمعش کردن رفت :| بعد از امتحانا میدنش :|
ولی نشستم The Legend of Zelda: Twilight Princess رو بازی کردم!!! لامصب بازی نیست که!!! یعنی دیونش شدما!!! تا حالا زلدای Wii رو بازی نکرده بودم!!! یعنی Wiimote و Nunchuck چه کارا که نمیکنن :excited:
چندتا بازی اوریج هم دارم:
Super Paper Mario تو مایه های Mario & Luigi هـ! فقط بعضی مواقع (مخصوصا اولش) انقدر زر مفت میزنن که سرت درد میگیره!!! 15 دقیقه اولش اصلا بازی نمیکنی که! فقط باید مکالمه اینارو ببینی!!! ولی وقتی بازی شروع میشه، فقط عشق و حال :x
Super Smash Bros. Brawl به جرات میتونم بگم خفن ترین بازی Fighting ایه که تاحالا دیدم :x
Wii Sports با گلفش خ حال کردم :d
Carnival Games با معجزه Wiimote انگار واقعا رفتی کارنیوال :x
Wii Play به نظرم مزخرف بود :| :d

- - -ویرایش - - -

خوب اون موقعی که من ds خریدم سال 2004 بود تازه ds لانچ شده بود اون موقع چند سالت بود ( خودت حساب کن :d )
اون موقع من ایران نبودم اصلا :d ولی 4 سالم بود ;;)

درست کردم :d

نه بابا مگه چمه :))

هیچی :| جمعش کردن رفت :| بعد از امتحانا میدنش :|
ولی نشستم The Legend of Zelda: Twilight Princess رو بازی کردم!!! لامصب بازی نیست که!!! یعنی دیونش شدما!!! تا حالا زلدای Wii رو بازی نکرده بودم!!! یعنی Wiimote و Nunchuck چه کارا که نمیکنن :excited:
چندتا بازی اوریج هم دارم:
Super Paper Mario تو مایه های Mario & Luigi هـ! فقط بعضی مواقع (مخصوصا اولش) انقدر زر مفت میزنن که سرت درد میگیره!!! 15 دقیقه اولش اصلا بازی نمیکنی که! فقط باید مکالمه اینارو ببینی!!! ولی وقتی بازی شروع میشه، فقط عشق و حال :x
Super Smash Bros. Brawl به جرات میتونم بگم خفن ترین بازی Fighting ایه که تاحالا دیدم :x
Wii Sports با گلفش خ حال کردم :d
Carnival Games با معجزه Wiimote انگار واقعا رفتی کارنیوال :x
Wii Play به نظرم مزخرف بود :| :d

- - -ویرایش - - -

اون موقع من ایران نبودم اصلا :d ولی 4 سالم بود ;;)

خیلی وقته از دست رفتی :d

هنوز بازیا wii و قابلیتا ویموت و نانچاک ندیدی تازه شمشیر آسمان ص برابر قشنگتره

ماریو پیپر خیلی قشنگه اما تموم نمیشه لامصب هر چی میری جلو تموم بشو نیست آره اول خیلی حرف میزنن انگشتت درد میگیره انقدر a میزنی بعدا دیگه صحبت نداره

سال 2006 وقتی wii خریدم 8 ماه بازیم فقط ویی اسپورت بود تنیسشم قشنگه

wii play قشنگه برای نشون دادن قابلیتا wii بود قبل از ویی اسپورت ساخته شده بود

نینی بودیا :d

خیلی وقته از دست رفتی :d

هنوز بازیا wii و قابلیتا ویموت و نانچاک ندیدی تازه شمشیر آسمان ص برابر قشنگتره

ماریو پیپر خیلی قشنگه اما تموم نمیشه لامصب هر چی میری جلو تموم بشو نیست آره اول خیلی حرف میزنن انگشتت درد میگیره انقدر a میزنی بعدا دیگه صحبت نداره

سال 2006 وقتی wii خریدم 8 ماه بازیم فقط ویی اسپورت بود تنیسشم قشنگه

wii play قشنگه برای نشون دادن قابلیتا wii بود قبل از ویی اسپورت ساخته شده بود

نینی بودیا :d

فقط واسه Skyward Sword یه مشکل وجود داره!!! اونم Motion Plus هـ! که همونطور که گفتی اینایی که تو ایرانن همشون فیکن!!! :(

آره یکم سخت هم هستش :d

من Wii Sports زیاد بازی کردم! ولی از وقتی Zelda رو گرفتم، دیگه نرفتم سراغش!!! :d

Wii Play همون فقط به درد نمایش دادن قابلیتای Wii بود! وگرنه یه بازی هـ درست حسابی نبود!

چرا از Super Smash Bros. Brawl هیچ تعریفی نکردی؟! حال نکردی با بازیش؟! :(

نه بابا من تو اون سنم از الآنم بزرگتر بودم به خدا!!! فقط باید میدی منو تا بفهمی :d رفتارم و طرز حرف زدنم عین elder ها بود :d

فقط واسه Skyward Sword یه مشکل وجود داره!!! اونم Motion Plus هـ! که همونطور که گفتی اینایی که تو ایرانن همشون فیکن!!! :(

آره یکم سخت هم هستش :d

من Wii Sports زیاد بازی کردم! ولی از وقتی Zelda رو گرفتم، دیگه نرفتم سراغش!!! :d

Wii Play همون فقط به درد نمایش دادن قابلیتای Wii بود! وگرنه یه بازی هـ درست حسابی نبود!

چرا از Super Smash Bros. Brawl هیچ تعریفی نکردی؟! حال نکردی با بازیش؟! :(

نه بابا من تو اون سنم از الآنم بزرگتر بودم به خدا!!! فقط باید میدی منو تا بفهمی :d رفتارم و طرز حرف زدنم عین elder ها بود :d

اسماش بروس هم خیلی قشنگه اما چیزی که واضحه و از بدیهی هاته نیاز به توضیح نداره

آره نینی فهمیم :d

داداش حالا بجا منم جواب میدی :))

فدات کجا بودی این چند وقت؟

پارسا رفیق خودمونه میشناسه بابا :d

یکی از بچه ها گل بازی سنتره مثل بچه ها کم سنه دیگه بازی سنتر نیست بی منطق باشه فهمیده اس

داداش اون 3ds داشتی نوه نوه بود چند روز دستت بود؟

یکی از بچه ها گل بازی سنتره مثل بچه ها کم سنه دیگه بازی سنتر نیست بی منطق باشه فهمیده اس

داداش اون 3ds داشتی نوه نوه بود چند روز دستت بود؟

اره پسر خوبیه اما با تو بیشتر رفیقه تا من کلا بچه ها سایت رو بیشتر حساب باز کردن :x :x

اونو من 8 روز دستم بود قبلترش بازیا آکبند 90 هزار تا 100 هزار بود دست دوم 40 تا 70 هزار وقتی مین خریدم مهدی و ...... بازیا دست دومو کردن بالا 70 هزار منم دیدم اینطوریه فروختم 3ds

دستگاه آک آک بود

اره پسر خوبیه اما با تو بیشتر رفیقه تا من کلا بچه ها سایت رو بیشتر حساب باز کردن :x :x

اونو من 8 روز دستم بود قبلترش بازیا آکبند 90 هزار تا 100 هزار بود دست دوم 40 تا 70 هزار وقتی مین خریدم مهدی و ...... بازیا دست دومو کردن بالا 70 هزار منم دیدم اینطوریه فروختم 3ds

دستگاه آک آک بود

لطف دارن

چقد کم دستت بوده

یعنی چی قیمت یهو رفت بالا؟ مگه میشه؟

آره رفتیم بفروشیم دیدم انگار الان از کارتون در اومده

اسماش بروس هم خیلی قشنگه اما چیزی که واضحه و از بدیهی هاته نیاز به توضیح نداره

آره نینی فهمیم :d
راس میگی نیازی به توضیح نداره :-" ولی من فک کردم چون خوشش نمیاد چیزی نگقت :d

خ ممنون که درک میکنین :d

من چاکر شمام :d

خ لطف دارین ولی دیگه در این حد هم نیستما :d

راستی قضیه این مهاجرتو اینا چیه؟! :-/

دستگاه آک آک بود
ما رو هر دوی شما حساب باز کردیم ;;) حالا وام نمیدین؟ :d

چند خریدی؟! چند فروختی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or