راهنمایی خرید Nds

به به داداش خوبی؟ تنهایی بخش wii و ds چرخوندیا دمت جیز :d

بعد از چند وقت اومدم به دوستام یه سر بزنم دیدم همه فرارین البته تعجب نداره فن ها نینتندو بخار ندارن نباید به هیچ وجه روشون حساب کرد همین بلا سر من اومد خود پاره کردم سر تاپیک wii نقد هایی نوشتم که یک خط نقد فارسی دربارشون وجود نداره اما من وقط میزاشتم مینوشتم چشمم کور میشد اما اخرش یه تشکر یا لایک میخورد

اومدم به رغیقام سر بزنم خبری از کسی نیست چند وقته که رفتم الکی خودمو سبک کردم واقعا

دیدم این همه پست قشنگ میزاری اما نه خبری از pokmin نه از S_Salvatore نه از بقیه هست

داداش همه کنسولامو فروختم ds امو همه چیمو فروختم تو فکر مهاجرتم افتادم

کلیپتم دیدم یادش بخیر ماریو لند برای گیم بوی اوریج البته روی ds خیلی بهتره چون این کلیپ حالتا اجرا روی gb و gbcه

احسان الکی خودتو خسته نکن برای کسی کاری انجام بده که برای زحمتی که میکشی ارزش قائل باشه

موفق باشید بای
بابا اخه چي شده ماكه بجز تشكر كاري از دستمون بر نمياد

بعد از چند وقت اومدم به دوستام یه سر بزنم دیدم همه فرارین البته تعجب نداره فن ها نینتندو بخار ندارن نباید به هیچ وجه روشون حساب کرد همین بلا سر من اومد خود پاره کردم سر تاپیک wii نقد هایی نوشتم که یک خط نقد فارسی دربارشون وجود نداره اما من وقط میزاشتم مینوشتم چشمم کور میشد اما اخرش یه تشکر یا لایک میخورد

اومدم به رغیقام سر بزنم خبری از کسی نیست چند وقته که رفتم الکی خودمو سبک کردم واقعا

دیدم این همه پست قشنگ میزاری اما نه خبری از pokmin نه از S_Salvatore نه از بقیه هست

کلیپتم دیدم یادش بخیر ماریو لند برای گیم بوی اوریج البته روی ds خیلی بهتره چون این کلیپ حالتا اجرا روی gb و gbcه

احسان الکی خودتو خسته نکن برای کسی کاری انجام بده که برای زحمتی که میکشی ارزش قائل باشه

موفق باشید بای

خوش اومدی . جات خیلی خالی بود

موفق باشید بای

مرسی تو خوبی؟ آره اما بدون تو فایده نداره :((

آره درکت میکنم خودمم خسته و دلسرد میشم مثلا تو تاپیک ها دیگه خبر یه بازی تایید میشه اما هیچ اطلاعاتی ازش نیست تو 2 روز 15 صفحه میره جلو بعد تو بخش نینتندو نقد بهترین بازی سال که بازی نینتندو بوده میزاری کلا 3 صفحه میره جلو اونم همه میگن چرا بازی اجرا نمیشه کمکم کنید فقط بلدن بگه خوبه وسلام

خودم کم کم دارم آماده رفتن از بازی سنتر و این جور فروم ها میشم از فعالیت خیری که ندیدیم دنبال کنسول خریدنم وقتی خریدم از این فروم میرم

منم برنامه مهاجرت دارم اما نه الان برنامه ام برای 4 سال دیگه اس

راست میگی آدم برای کسی کاری انجام بده که برای زحمتی که میکشی ارزش قائل باشه

از امروز فعالی تو فروم ها خیلی کمتر میکنم تا زمانی که برم

بابا اخه چي شده ماكه بجز تشكر كاري از دستمون بر نمياد

خدا وکیلی من فکر کنم فقط 2 تا پست ازت تو قسمت DS دیدم که گفتی میخوام بخرم یهو غیب شدی تا الان تو قسمت WII نمیدونم نمیدونم

قسمت WII و DS ببین هیچی توشون نبود بخصوص قسمت WII اصلا هیچی نبود تاپیکا دیگه متروکه شده بودن که NINTENDO_3DS همه سعیشو کرد فعالشون کرد اما فایده نداشت من که از روی گلش شرمنده ام 11 ساله باهاش دوستم هر دوتامون از فن ها قدیمی نینتندویم آدم خیلی باانرژی و شاد وسرزنده ایه خیلی پرتلاشه اما ببین اینجا چی شده که دلسرد شده

وقتی همچین آدم و فن نینتندویی بره بهتره منم برم

خوش اومدی . جات خیلی خالی بود

فدات NINTENDO_3DS گیم برای همیشه گذاشته کنار تمام کنسولاشو فروخته دیشبم اومده بوده یه سر بزنه به بچه ها دیده تاپیک غیر فعال شده همه بی اهمیت بودن که اون متن بالا نوشته

الان رفته بر نمیگرده

خودت برو تو تاپیک WII ببین مطالب قدیمی نوشته بازی مثلا فلان روز میاد همین اما NINTENDO_3DS کلی نقد نوشته و ............ تاپیک مثل یه منبع کرده آیدی مثل موشل و ........ گفتن بهش کارت عالیه ما پشتتیم هواتو داریم همونا هم یک هفته نشده غیبشون زد از دنیا ناپدید شدن یا فرید سرور که فن WII ه تفننی سالی 2 تا پست میده و ...............

با این کارا نشون میدن برای هیچ کس ارزش قائل نیستن و براشون هیچ چیزی غیر از خودشون ارزش نداره و مهم نیست

آخرین ویرایش:
البته یه نکته رو هم بهش توجه کنید که فن های نینتندو معمولا سنشون بیشتر از بقیه یوزرهای سایته و دیگه آنچنان فرصت فعالیت توی فروم ندارن و ترجیح میدن از وقتشون بهتر استفاده کنن و بازی های نینتندو رو تجربه کنن!:)

ولی فقط یه پیشنهاد که اگه درست از کنسول بازی استفاده کنید هیچ وقت از زندگیتون عقب نمیفتید و پیشنهاد میکنم دنیای کنسول ها رو کامل ترک نکنید...;)

البته یه نکته رو هم بهش توجه کنید که فن های نینتندو معمولا سنشون بیشتر از بقیه یوزرهای سایته و دیگه آنچنان فرصت فعالیت توی فروم ندارن و ترجیح میدن از وقتشون بهتر استفاده کنن و بازی های نینتندو رو تجربه کنن!:)

ولی فقط یه پیشنهاد که اگه درست از کنسول بازی استفاده کنید هیچ وقت از زندگیتون عقب نمیفتید و پیشنهاد میکنم دنیای کنسول ها رو کامل ترک نکنید...;)

درسته فن ها نینتندو از گیمرا قدیمی هستن و سن بالان و اینم باید در نظر گرفت آدم سنش بالا میره نه از درس خبریه نه امتحان فقط کاره که صبح تا شب هم سر کار کسی نیست وقتی از سر کار میاد وقتش آزاده من خیلی وقتا با گوشی با gprs میام بازی سنتر دیگه این کاری داره؟ گوشی که همیشه همراه ادمه

اون جدایی از دنیا گیم بخاطر دل سردی و ارزش قائل نشدن و این جور چیزاس وقتی همه تلاشتو برای یه کاری میکنی وقت میزاری و طرفدارا اون چیز برات هیچ ارزشی قائل نیستن و هیچ حسابت میکنن آدم دلسرد میشه نا امید میشه طرف 11 ساله میشناسم همیشه فعال بوده دیگه دلسرد شده منم همینطور

آدم باید به چیزی فکر کنه که ارزش فکر کردن داشته باشه چرا باید از سلامتیم مایه بزارم که طرف فقط 2 تا پست میزاره بعد از دنیا ناپدید میشه تا تفننی سالی 2 تا پست میده؟

مهم نیست همین الانم فن ها نینتندو کمن بزار همون فن ها واقعی نینتندو برن چنتا فن نما بمونن که فقط بفکر پول جیبشونن و دنبال پول درآوردن از هر راهین

آخرین ویرایش:
درسته فن ها نینتندو از گیمرا قدیمی هستن و سن بالان و اینم باید در نظر گرفت آدم سنش بالا میره نه از درس خبریه نه امتحان فقط کاره که صبح تا شب هم سر کار کسی نیست وقتی از سر کار میاد وقتش آزاده من خیلی وقتا با گوشی با gprs میام بازی سنتر دیگه این کاری داره؟ گوشی که همیشه همراه ادمه

اون جدایی از دنیا گیم بخاطر دل سردی و ارزش قائل نشدن و این جور چیزاس وقتی هکه تلاشتو برای یه کاری میکنی وقت میزاری و طرفدارا اون چیز برات هیچ ارزشی قائل نیستن و هیچ حسابت میکنن آدم دلسرد میشه نا امید میشه طرف 11 ساله میشناسم همیشه فعال بوده دیگه دلسرد شده منم همینطور

آدم باید به چیزی فکر کنه که ارزش فکر کردن داشته باشه چرا باید از سلامتیم مایه بزارم که طرف فقط 2 تا پست میزاره بعد از دنیا ناپدید میشه تا تفننی سالی 2 تا پست میده؟

مهم نیست همین الانم فن ها نینتندو کمن بزار همون ن ها واقعی نینتندو برن چنتا فن نما بمون که فقط بفکر پول جیبشونن و دنبال پول درآوردن از هر راهین
این آخرش تیکه بود:-/

دوستان حواستون به یوزرهایی که خودشون فن نینتندو میدونن ولی فقط دنبال خالی کردن جیبتون هستن باشه!

فکر کنم همه میدونن کیو میگم ولی اگه نمیدونین در همین حد بدونین که خودش مغازه دار و فروشندس!

دقیقا آفرین حرف همدیگرو میفهمیم منظورمو متوجه شدی بعد از 30 سال دیگه میفهمم که رفیق واقعیه کیه کی چشمش دنبال جیبته ادعا الکی رفاقت میکنه

آخرین ویرایش:
شطرنج ماریو و برو بچ :d

51TwzXDdq5L.jpg

اتاق طرح new super mario :x

dennis_mario_wall_stickers_th.jpg

ماریو کارت در دنیا واقعی

big_Mario_Kart_remote_control_car_mario.jpg

مرسی تو خوبی؟ آره اما بدون تو فایده نداره :((

آره درکت میکنم خودمم خسته و دلسرد میشم مثلا تو تاپیک ها دیگه خبر یه بازی تایید میشه اما هیچ اطلاعاتی ازش نیست تو 2 روز 15 صفحه میره جلو بعد تو بخش نینتندو نقد بهترین بازی سال که بازی نینتندو بوده میزاری کلا 3 صفحه میره جلو اونم همه میگن چرا بازی اجرا نمیشه کمکم کنید فقط بلدن بگه خوبه وسلام

خودم کم کم دارم آماده رفتن از بازی سنتر و این جور فروم ها میشم از فعالیت خیری که ندیدیم دنبال کنسول خریدنم وقتی خریدم از این فروم میرم

منم برنامه مهاجرت دارم اما نه الان برنامه ام برای 4 سال دیگه اس

راست میگی آدم برای کسی کاری انجام بده که برای زحمتی که میکشی ارزش قائل باشه

از امروز فعالی تو فروم ها خیلی کمتر میکنم تا زمانی که برم

خدا وکیلی من فکر کنم فقط 2 تا پست ازت تو قسمت DS دیدم که گفتی میخوام بخرم یهو غیب شدی تا الان تو قسمت WII نمیدونم نمیدونم

قسمت WII و DS ببین هیچی توشون نبود بخصوص قسمت WII اصلا هیچی نبود تاپیکا دیگه متروکه شده بودن که NINTENDO_3DS همه سعیشو کرد فعالشون کرد اما فایده نداشت من که از روی گلش شرمنده ام 11 ساله باهاش دوستم هر دوتامون از فن ها قدیمی نینتندویم آدم خیلی باانرژی و شاد وسرزنده ایه خیلی پرتلاشه اما ببین اینجا چی شده که دلسرد شده

وقتی همچین آدم و فن نینتندویی بره بهتره منم برم

فدات NINTENDO_3DS گیم برای همیشه گذاشته کنار تمام کنسولاشو فروخته دیشبم اومده بوده یه سر بزنه به بچه ها دیده تاپیک غیر فعال شده همه بی اهمیت بودن که اون متن بالا نوشته

الان رفته بر نمیگرده

خودت برو تو تاپیک WII ببین مطالب قدیمی نوشته بازی مثلا فلان روز میاد همین اما NINTENDO_3DS کلی نقد نوشته و ............ تاپیک مثل یه منبع کرده آیدی مثل موشل و ........ گفتن بهش کارت عالیه ما پشتتیم هواتو داریم همونا هم یک هفته نشده غیبشون زد از دنیا ناپدید شدن یا فرید سرور که فن WII ه تفننی سالی 2 تا پست میده و ...............

با این کارا نشون میدن برای هیچ کس ارزش قائل نیستن و براشون هیچ چیزی غیر از خودشون ارزش نداره و مهم نیست

آره بابا. از بچه های گل بود. اصلا پست های اون بود که منو ترغیب کرد Wii بخرم. ولی نمی دونم چه چیزی افتاده به جون بچه ها که دارن گیم رو کنار میذارن. تو رو خدا نکنید این کار رو.

وقتی برنامه نقاشی را اجرا میکنم بعد این که لگو شرکت سازنده میاد صفحه پایین کامل سفید میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته .
کمک کنید

یا رام بازی خرابه یا فلش کارت ساپورتش نمیکنه فایلشو برام بفرست من تست کنم بهت بگم عیب از کجاست

آره بابا. از بچه های گل بود. اصلا پست های اون بود که منو ترغیب کرد Wii بخرم. ولی نمی دونم چه چیزی افتاده به جون بچه ها که دارن گیم رو کنار میذارن. تو رو خدا نکنید این کار رو.

آره واقعا . انقدر انرژی داشت همه رو شارژ میکرد همین فایتش تو تاپیک ds باعث شد بیشتر از 20 نفر ds بخرن

درباره wii هم همینطور

از دست بقیه فن ها ناراحت و دلسرد شده این همه از همه چیزش مایه بزاره بقیه اصلا آدم حسابش نکن واقعا زور داره

خود من کنسولایی که میخوام بخرم اخرین کنسولا عمره اما گیم کنار نمیزارم

شطرنح ماریو خیلی باحاله و آدم حوس میکنه شطرنج بازی کنه!:d

آره بابا منم که مخم بدرد شطرنج نمیخوره هوس شطرنج بازی کردن کردم :d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or