راهنمایی خرید Nds

نظرتون درباره انتخاب بین ds , psp چیه؟

شما دارید PSP رو با DS مقایسه میکنید ؟! خوب معلومه PSP فوق العاده سر تر از DS هستش ! میخواید باور کنید توی همین فروم بازی سنتر خودمون ببینید چقدر موضوع برای PSP افتتاح کردن ، در حالی که DS فقط یک بخش داره ! DS رو نمیدونم ولی PSP علاوه بر کیفیت بالا برای اجرای فیلم و تصویر و پخش عالی موسیقی ( علاوه بر اینکه کنسول شاخ سونی برای بازی هستش ) میشه روش برنامه های بسیار عالی ای رو ریخت . هر کسم میگه PSP دیگه به درد نمیخوره و قدیمی شده باید بگم بنده PSP رو حتی به گوشی های با سیستم عامل آنروید ترجیح میدم !! چون واقعا همه کار میکنه و کیفیتش فوق العادست . اگر قراره 200 هزارتومن بدی DS بخری ، 250 تومن بده ( ارزون تر هم شده ) و PSP بخر تا ابد هم حالشو ببر . حالا حالا هم خراب نمیشه . کنسولی که من خریدم با اینکه چینیه ولی الآن بیشتر از 1 ساله مثل -- داره کار میکنه !!! خیلیم ازش استفاده میکنم . خواستی بگو اطلاعات بیشتر بدم .

:d نوبت سوالات خودمه :
میخوام برای ی بچه DS یا 3DS ( یا بهترش ... بهترش چیه ؟! )
چه امکاناتی داره ؟ منظورم اینه که میشه باهاش فیلم یا عکس و آهنگ گوش کرد ؟!
قیمتش توی بازار الآن چنده ؟

اقای شاهزاده نظر شما محترم هستش اما شما هیچ وقت گیم های DS رو با psp مقایسه نکنید خواهشن. بله اگه شما دنبال گرافیک هستین و می خواین همون بازی های رو که با کیفیت HD رو ps3 بازی می کنید و یکم داغون تر بازی کنید اره psp خوبه. خدایش بازی هاش مثه بازی های رو کنسول خونگیاس خوب بازی خاص یا خیلی عجیبی من نشنیدم تا حالا واس psp. منم یه زمانی می خواستم psp بگیرم اما وقتی از نزدیک بازی ها شو دیدم نظرم عوض شد. این جذابیت بازی هی DS و داستان عالی شون (اغلب داستان محورا) گیم پلی فوق العاده (2صفحه اسکرین-صفحه لمسی-میکروفن{اینا رو بدی دست بازی سازای زاپنی خودتون تصور کنید چی می سازن8->}) داشتن 2تا دوربین (که فقط این 1ماه ی آدمو مشغول می کنه.) بعد تعداد بازی ها و تنوعشون خیلی خیلی زیاده از بازی های فکری گرفته تا ادونچرو rpg و.... حتی شوتر.(من تعداد تا 5000 تا دیدم تو gamespot.com) شما یه نمونه برید درباره super scribblenauts تحقیق کنید واس خودش یه دنیایی داره :p

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:46 PM ارسال شده بود ----------

فرق این دوتا تو یکی اسکرین 3DS هستش که از اسمش معلوم که 3D هستش. گرافیک 3DS خیلی بهتر هستش. عکسم می شه گرفت رو هر 2 اما با 3DS می تونی عکس های 3D بگیری. رو هر دو می شه فیلم عکس موزیک هم داشته باشی (یه روش خاصی داره). هردو بازی های کپی رو اجرا می کنن (هنوز بازی های 3دا اس کپی نشده) اما اون کارتریجش امادس یعنی اگه یه 3DS بخری هم می تونی همه ی بازی های DS و بازی کنی هم اینکه به محض کپی شدن بازی های 3دی اس می تونی از اونام استفاده کنی. تفاوت قیمت هم نسبتا خوبه :d DS 200 هستش قیمت اون یکرم بهتر از فروم مربوطش بگیرین.

سلام
با توجه به نوع استفاده و سبک بازی ها برای یک پسربچه 10ساله چه مدلی از این کنسول رو پیشنهاد می کنین؟
نظرتون درباره انتخاب بین ds , psp چیه؟
چون کپی خور بودن دائم و در دسترس بودن بازی ها در اولویت هستش. گوش دادن به موسیقی و دیدن ویدئو زیاد مهم نیست.
من شخصا توصیه می کنم ds و چون دیدم کسایی رو که خواهر برادرای کوچیکشون هم استفاده می کنند و خیلی هم راضین. کپی خور بودن این دستگاه که دائم هستش شدیدا :d این کنسول یه جوری هستش که هم واسه من 22 ساله مورد استفاده داره هم واسه یه پسر 10 ساله (یه خروار Mario داره). بازی ها شم همین طور پلاسن تو اینترنت فقط بایس دانلود کنین یا بدین یکی براتون بزنه رو مموری. فکر می کنم الان DSi موجود باشه تو بازار.

در ضمن این پسربچه یه نمور محکم رو دکمه ها فشار میده.
اینطوری نباشه که دو روز بعد زوارش در بره؟!:-/
به من می گی برو psp بگیر اونوقت خودت DS می خوای بخری :d

اقای شاهزاده نظر شما محترم هستش اما شما هیچ وقت گیم های DS رو با psp مقایسه نکنید خواهشن. بله اگه شما دنبال گرافیک هستین و می خواین همون بازی های رو که با کیفیت HD رو ps3 بازی می کنید و یکم داغون تر بازی کنید اره psp خوبه. خدایش بازی هاش مثه بازی های رو کنسول خونگیاس خوب بازی خاص یا خیلی عجیبی من نشنیدم تا حالا واس psp. منم یه زمانی می خواستم psp بگیرم اما وقتی از نزدیک بازی ها شو دیدم نظرم عوض شد. این جذابیت بازی هی DS و داستان عالی شون (اغلب داستان محورا) گیم پلی فوق العاده (2صفحه اسکرین-صفحه لمسی-میکروفن{اینا رو بدی دست بازی سازای زاپنی خودتون تصور کنید چی می سازن8->}) داشتن 2تا دوربین (که فقط این 1ماه ی آدمو مشغول می کنه.) بعد تعداد بازی ها و تنوعشون خیلی خیلی زیاده از بازی های فکری گرفته تا ادونچرو rpg و.... حتی شوتر.(من تعداد تا 5000 تا دیدم تو gamespot.com) شما یه نمونه برید درباره super scribblenauts تحقیق کنید واس خودش یه دنیایی داره :p

من شخصا توصیه می کنم ds و چون دیدم کسایی رو که خواهر برادرای کوچیکشون هم استفاده می کنند و خیلی هم راضین. کپی خور بودن این دستگاه که دائم هستش شدیدا :d این کنسول یه جوری هستش که هم واسه من 22 ساله مورد استفاده داره هم واسه یه پسر 10 ساله (یه خروار Mario داره). بازی ها شم همین طور پلاسن تو اینترنت فقط بایس دانلود کنین یا بدین یکی براتون بزنه رو مموری. فکر می کنم الان DSi موجود باشه تو بازار.
اقا با توجه به سن(یه بچه 10ساله) فکر نمی کنم گرافیک بازی زیاد مهم باشه.
فقط یه چیزی باشه که بعدا یقه من رو نگیرن بگن خراب شد دستگاش! بازیاش خشنه یا عله بله جیمبله!:d
نظر شما بین psp, DS چیه؟
هزینه و نحوه اجرای بازی هر کدوم چجوری ـه؟

آخرین ویرایش:
در ضمن این پسربچه یه نمور محکم رو دکمه ها فشار میده.
اینطوری نباشه که دو روز بعد زوارش در بره؟!:-/

به من می گی برو psp بگیر اونوقت خودت DS می خوای بخری :d

اقا با توجه به سن(یه بچه 10ساله) فکر نمی کنم گرافیک بازی زیاد مهم باشه.
فقط یه چیزی باشه که بعدا یقه من رو نگیرن بگن خراب شد دستگاش! بازیاش خشنه یا عله بله جیمبله!:d
نظر شما بین psp, DS چیه؟
هزینه و نحوه اجرای بازی هر کدوم چجوری ـه؟
خیالتون راحت من یه دوستی دارم که از بس DS و داده این و اون باش بازی کردن که بیچاره بدنش ترک برداشته اما همچنان کار می کنه :> از این لحاظ نگران نباشین. از نظر بازی ها هم هردو (psp va DS) با بازی های کپی استفاده می شن که الان هم اگه بخواین psp بخرین go بهترین گزینس. اما من شدیدن DSi رو تو صیه می کنم چون بازی هاش عجیب سر گرم کنندس ایشالا وقتی خریدین خودتون متوجه می شین. نحوه کپی خور بودن هم سادست یه کارتریج داره که مموری می خوره اینو بایس اول که می خرین از فروشنده یاد بگیرین خیلی هم سادس بعدش تا عمر دارین براتون کار می کنه. باز سوالی بود در خدمتم.

• Like
Reactions: amirf
آخرین قیمت 3DS رو کسی داره ؟

با سپاس

320 تومان بگردي كمتر هم ميشه تا 300 هم پيدا كرد

---------- نوشته در 10:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 AM ارسال شده بود ----------

Dooste aziz gheimate bazihaie 3ds chande?

بستگي به بازي داره از 20 تومن دسته دومش هست تا 80 تومن تا اونجا كه ميدونم اين اويل بياد كه فكر كنم 130 تومني بشه پولش تو ايران

من يك dsi دارم در حد نو
مي خوام بفروشمش
به قيمت خوب با دوتا قلم و يه r4i و يك كاور ژله اي dsi
روي هم رفته كنسول خوبيه
اگه تمايل به خريد داشتيد پيام بديد با تشكر

بچه ها اصلا ds نخرین من dsi داشتم 240 خریدم 1 ماه داشتم فروختم psp خریدم
اصلا بازی هاش حال نمیده فقط وقت تلف کنیه 16 گیگ بازی هاشو دارم ds فقط یک هوس

بچه ها اصلا ds نخرین من dsi داشتم 240 خریدم 1 ماه داشتم فروختم psp خریدم
اصلا بازی هاش حال نمیده فقط وقت تلف کنیه 16 گیگ بازی هاشو دارم ds فقط یک هوس

نظر شما محترم ولی شدیدا مخالفم.
شخصا یکی از عناوین DS مثل Zelda یا Mario را به همه عناوین PSP نمیدم.
واقعا گیم پلی و داستان در DS خیلی بهتر از PSP هست.

نظر شما محترم ولی شدیدا مخالفم.
شخصا یکی از عناوین DS مثل Zelda یا Mario را به همه عناوین PSP نمیدم.
واقعا گیم پلی و داستان در DS خیلی بهتر از PSP هست.

منم با نظر شما موافقم r4 من بازي هاي جديدو اجرا نمي كرد ولي الان دو سه روزيه كه تونستم آپديتش كنم همه ي بازي ها رو الان ديگه باز ميكنه از كار و زندگي افتاديم يكي از اين بازي هاي توپ اسمش
[h=3]harvest moon tale of two towns[/h]

آقا یکی باید بگه اگر بخوایم DS بخریم چه مدلی ـشو بخریم که همه بازی ها اجرا شه ؟! :|
قیمت ـش چنده و کلا اطلاعاتی که یه تازه کار باید قبل از خرید بدونه بگید لطفا ! ..ممنون !

آقا یکی باید بگه اگر بخوایم DS بخریم چه مدلی ـشو بخریم که همه بازی ها اجرا شه ؟! :|
قیمت ـش چنده و کلا اطلاعاتی که یه تازه کار باید قبل از خرید بدونه بگید لطفا ! ..ممنون !

مدل هاي ds فرقي تو اجراي بازي ها نداره اين سوپر كارت شماست كه فرق مي كنه اگه يكي خوبشو بگيري كه شركت سازندش با امدن بازي هاي جديد كه قفل هاي ضد كپي رايت دارند (ap) براش آپديت بزاره كه بازي هاي جديد رو اجرا كنه
الان هم به نظر من dsi خوبه چون قابليت هاي جديد بهش اضافه شده وقيمتش هم مناسب تر از dsi xl
در مورد dsi xl هم اينو بگم كه همه امكاناتش مثل dsi فقط در ابعاد بزرگتر از مدل هاي قبليه (مانيتور هاي بزرگتر) قيمت بزرگتر :d
قيمت هاش هم حدود 200 الي 250 در مياد با سوپر كارت و dsi xl هم حدود 280 الي 300 در مياد

راستي اين 3ds هم هست ولي در مورد خريدش اصلا فكر نكن چون زوده بازي هاش به طور كامل هك و قابليت اجرا روي سوپر كارت ها رو هم ندارن
واسه 3ds يه دو سه ماهي بايد صبر كني

آخرین ویرایش:
بچه ها من میخوام دی اس بگیرم یکی اگه میشه بگه چندتا دی اس داریم و تفاوتشون چیه و قیمتهاش چیه؟
من خودم پی اس پی داشتم اصلا حال نداد تا الان سه با پی اس پی خریدمبد یه مدت حال نکردم فروختم کاش همون موقع بجاش دی اس میخریدم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or