راهنمایی خرید سیستم

• Thread starter Thread starter Siafu
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام خدمت شما
میشه با حدود 350 تومن Main board , Graphic card , Ram , Cpu معرفی کنید !؟
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot or ocz 2gb 800
MAIN : asus p5ql-pro or p5q-se or ecs p45t-a
VGA : xfx 9600gso or zotac 9500gt 512mb gddr3

حدودا 400 405 تومن در میاد میتونی کارت رو gddr3 9500gt هم در نظر بگیری که حدودا 30 35 تومن کم میشه.

9600gt سریعتره البته بخوایم دقیق بگیم در یه حد هستن (حدودا) ولی 9600gt سریعتره شاید 3 یا 4 فریم.

آخرین قیمتی که من داشتم (دوشنبه) 174 تومن.

پس باید پردازنده و منبع تغذیه رو ارتقاء بدی(البتّه الآن تفاوت کارائی چندانی ندارند) و باتوجّه باینکه این کارت گرافیک ظاهراً +20 هست باید بودجه رو افزایش بدی؛ مجموعاً حدود صد و هفتاد.
ممنون بابت کمکت کاملا تکلیفم مشخص شد:cheesygri
e5200 دو هسته ایه من اون بالا یه سیستم پیشنهاد دادم یه نگا بنداز.
سیستمو دیدم سیستمه کاملا مناسبیه:smile: فقط اگه این CPU چهار و یا حداقل سه هسته ای بود طوری که قیمت زیاد بالا نره بهتر بود:cheesygri

كسي از اين X58 ها ديده تهران ؟ مادربورد و cpu ش چنده ؟

سلام دوستان.من نهایتا تا 300 تومن رو میتونم به یه مادربرد و یه پردازنده اختصاص بدم حالا شاید یه کم هم تونستم اضافه تر پول بدم.خودم یه چیزایی سرم میشه اما میخوام از شما هم یه مشاوره بگیرم.یکی از سیستمها اینه پردازنده:AMD Phenom 9950 black OR 9850 با برد چیپ ست انویدیا 8200 چون هم ارزونه و هم گرافیک آنبورد نسبتا خوبی داره اگه xfx یا بایوستار باشه به نظر خودم بهتره حالا چیپ ستهای amd هم بد نیستن اما اگه این پردازنده ی 135 واتی رو پشتیبانی کنه و هایبرید کراس فایر داشته باشه.
یه نظر دیگه هم اینه که همین برد معروف p5q رو بگیرم با یه سی پی یو E7300 یا E8200 یا نهایتش E8400 اما یه مشکلی که هست اینه که سی پی یو های چهار هسته ای اینتل یه کم گرونن خوب قطعا بازیهایی که در آینده ای نزدیک می آیند برای چهار هسته ایها بهینه سازی میشن نمونش همین جی تی ای که حتی ممکنه فنومهای 65 نانومتری بهتر از بعضی 4 هسته ایهای 45 نانومتری اینتل بتونن خودشونو نشون بدن.یه چیز دیگه هم که ذهنمو مشغول کرده این اکسپرس گیت Asus هستش.کسی تجربه استفاده از اون رو داره چون اگه انعطافش زیاد باشه امتیاز خیلی خوبیه.
یا اینکه صبر کنم که 45 نانومتریهای AMD سر برسن.

كسي از اين X58 ها ديده تهران ؟ مادربورد و cpu ش چنده ؟
هنوز این بردها و پردازنده هاشون تا جایی که بدونم اصلا وارد نشدن و احتمال کمی داره به این زودیها هم وارد بشه و تو بازار بیاد قیمتهاشونم الان ارزونترینش Core i7 920 هستش که قیمتش تو خریدهای عمده نزدیک 300 دلاری در میاد یه کم پایینتر که تو ایران میزنه به آسمون واسه کسیی الان نمیصرفه که وارد کنه مگر چیپ ست p55 بیاد با سوکت 1116 در آینده ای نه چندان دور

هنوز این بردها و پردازنده هاشون تا جایی که بدونم اصلا وارد نشدن و احتمال کمی داره به این زودیها هم وارد بشه و تو بازار بیاد قیمتهاشونم الان ارزونترینش Core i7 920 هستش که قیمتش تو خریدهای عمده نزدیک 300 دلاری در میاد یه کم پایینتر که تو ایران میزنه به آسمون واسه کسیی الان نمیصرفه که وارد کنه مگر چیپ ست p55 بیاد با سوکت 1116 در آینده ای نه چندان دور

ما هر 15 روز 10 عدد وارد میکنیم سری اول تمام شد باید منتظر سری دوم بود ;)

سلام دوستان.من نهایتا تا 300 تومن رو میتونم به یه مادربرد و یه پردازنده اختصاص بدم حالا شاید یه کم هم تونستم اضافه تر پول بدم.خودم یه چیزایی سرم میشه اما میخوام از شما هم یه مشاوره بگیرم.یکی از سیستمها اینه پردازنده:AMD Phenom 9950 black OR 9850 با برد چیپ ست انویدیا 8200 چون هم ارزونه و هم گرافیک آنبورد نسبتا خوبی داره اگه xfx یا بایوستار باشه به نظر خودم بهتره حالا چیپ ستهای amd هم بد نیستن اما اگه این پردازنده ی 135 واتی رو پشتیبانی کنه و هایبرید کراس فایر داشته باشه.
یه نظر دیگه هم اینه که همین برد معروف p5q رو بگیرم با یه سی پی یو E7300 یا E8200 یا نهایتش E8400 اما یه مشکلی که هست اینه که سی پی یو های چهار هسته ای اینتل یه کم گرونن خوب قطعا بازیهایی که در آینده ای نزدیک می آیند برای چهار هسته ایها بهینه سازی میشن نمونش همین جی تی ای که حتی ممکنه فنومهای 65 نانومتری بهتر از بعضی 4 هسته ایهای 45 نانومتری اینتل بتونن خودشونو نشون بدن.یه چیز دیگه هم که ذهنمو مشغول کرده این اکسپرس گیت Asus هستش.کسی تجربه استفاده از اون رو داره چون اگه انعطافش زیاد باشه امتیاز خیلی خوبیه.
یا اینکه صبر کنم که 45 نانومتریهای AMD سر برسن.
ايني كه ميگن فعلا 2 هسته ايها تو بازي بهتر از 4 هسته ايها كار ميكنن فقط در مورد اينتل صدق ميكنه. AMD تكنولوژيش فرق داره و همين الان هم 4 هسته اياش قويتر از دو هسته اياش عمل ميكنن. (تو بازي)
شما ميتوني P5Q و Q6600 بگيري كه نزديك 350 تومن درمياد. E8400 هم ميتوني در نظر بگيري كه ميشه همون 300 تومن.
AMD هم اصلا خريدش پيشنهاد نميشه. الان قويترين 4 هسته ايه AMD در حد ضعيفترين 4 هسته ايه اينتله.

اگر من هم بخوام که یه چهار هسته ای اینتل بگیرم فقط میتونم ضعیفترینشو بردارم پس چرا در همون حد یه 9950 amd برندارم که یه کم هم از q6600 بهتر عمل میکنه و قیمتش هم ارزونتره با توجه به اینکه قیمت q6600 دوباره بالا رفته. بخاطر این هم میگم که بهتره پول زیادی واسه سیستم خرج نکنم که این یک سال و نیم کارمو راه بندازه تا اون موقع مدلهای ارزونتر سری نهالم رو بگیرم شاید هم سریهای جدید ای ام دی با قیمتهای منصفانه تر DDRIII .اینطوری بهتر نیست.کارت هم بالا 9800GT نمیگیرم صبر میکنم تا دایرکت ایکس 11 بیاد اون موقع یه HIGH-END سازگار با اونو میگیرم.

اگر من هم بخوام که یه چهار هسته ای اینتل بگیرم فقط میتونم ضعیفترینشو بردارم پس چرا در همون حد یه 9950 amd برندارم که یه کم هم از q6600 بهتر عمل میکنه و قیمتش هم ارزونتره با توجه به اینکه قیمت q6600 دوباره بالا رفته. بخاطر این هم میگم که بهتره پول زیادی واسه سیستم خرج نکنم که این یک سال و نیم کارمو راه بندازه تا اون موقع مدلهای ارزونتر سری نهالم رو بگیرم شاید هم سریهای جدید ای ام دی با قیمتهای منصفانه تر DDRIII .اینطوری بهتر نیست.کارت هم بالا 9800GT نمیگیرم صبر میکنم تا دایرکت ایکس 11 بیاد اون موقع یه HIGH-END سازگار با اونو میگیرم.
پس اگه ميخواي يه سال و نيم ديگه عوض كني بهترين كار خريدن E8400 هستش. چون از هردوي CPUهاي ياد شده تو بازي بهتر عمل ميكنه. از همشونم ارزونتره. بعدا به قول خودت ميتوني نهالم يا هر چيزه ديگه بگيري.
البته تصميم با خودته.

سیستمو دیدم سیستمه کاملا مناسبیه:smile: فقط اگه این CPU چهار و یا حداقل سه هسته ای بود طوری که قیمت زیاد بالا نره بهتر بود:cheesygri
خوب مشکل اینجاست که به بودجه ی شما نمیخوره اینتل هم سه هسته ای نداره.;)
قيمت چنده عزيز ؟
مادربردتون چي هست ؟
این سایتشونه (تو امضاش هم هست) :
http://www.coolingsys.com/

mainشون هم Asus P6T Deluxe هستش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or