mosykardorost
کاربر سایت
داداش دارن واسه صلح بین امپراتوری و استومکلاک ها با تو صلاح مشورت میکنن

کاریت نباشه دیالوگارو که تکمیل کردی همه چی به خوبیو خوشی بین اون دو گروه به اتمام میرسه

داداش دارن واسه صلح بین امپراتوری و استومکلاک ها با تو صلاح مشورت میکنن

دوست عزیز میشه بگی اسم ماموریت رو بگی !؟
اگه تعدا کافی ماموریت رفتی پس میتونی بری پیش دستیار حاکم و ازش خونه بخری !سلام به همگی من میخوام یه خونه تو windhelm بخرم ولی با مسوولش صحبت میکنم یه حرقی میزنه بعد هیچی ماموریتم براشون به اندازه ی کافی رقتم
---------- نوشته در 03:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------
سلام بر همگی یه سوال چه جوری damage اسلحه هام رو از منفی یه حالت عادی کنم
اینکه خوبه :dداداش دارن واسه صلح بین امپراتوری و استومکلاک ها با تو صلاح مشورت میکنن
کاریت نباشه دیالوگارو که تکمیل کردی همه چی به خوبیو خوشی بین اون دو گروه به اتمام میرسه![]()
season unendingدوست عزیز میشه بگی اسم ماموریت رو بگی !؟
من که بازی رو تموم کردم ، همجین چیزی تا حالا ندیده بودم !

سلام به همگی من میخوام یه خونه تو windhelm بخرم ولی با مسوولش صحبت میکنم یه حرقی میزنه بعد هیچی ماموریتم براشون به اندازه ی کافی رقتم
به عنوان ماشین گوشت کاربرد دارنسلام.
دوستان این نژاد orc چه مزایایی داره؟ اصن هدفی واسه ساخت داشته
؟
چنان دمیجی وارد میکنن که دشمن نفهمه از کجا خورده (منم همین نژادم)سلام.
دوستان این نژاد orc چه مزایایی داره؟ اصن هدفی واسه ساخت داشته
؟
عزیز اولا اون زنه شبیه گربه نیست و همونم شبیه قورباغه است:d بعد اینکه اون مرد هم که از همون نژاده نگهبان نیست و مستخدم اون مهمون خونساز همه مهمتر داداش نباس میزدی اون زنه رو میکشتی هدف از این کوئست باج گیری از افراد مورد نظره. تو اون مهمون خونه برو با اون مرده که به قول تو سبزه حرف بزن و تموم دیالوگارو امتحان کن بعد برو سراغ زنه و باجتو بگیر. در مورد اون دره هم شاید لولت نمیرسه درو باز کنی که میتونی از لباسا یا زیور آلاتی استفاده کنی که مهارت قفل بازکردن رو میبره بالا بعد شبونه بری سراغ دره
درمورد افزایش ناگهانی و بدون دلیل دمیج سلاح هم بگم که تو این بازی هیچ چی بی دلیل نیس؛ شاید ناخواسته یکی از پرکای سلاح های تک دست یا دو دست یا مربوط به سلاحتون رو فعال کردین یا اینکه بدون اطلاع لباسی پوشیدین که این مهارتا رو بالا میبره یا، دیگه دستم خسته شد ...
اهان صب کن داداش در مورد اون دره که باز نمیشه باید بگم که اونجا هم باید بین ساعت 8 صبح تا 8 شب مراجعه کنی که میری داخل و یه کوزه جلو یارو هست که اول باس اونو بشکنی که حساب دس طرف بیاد بعد با جتو بگیری
:d

)بابا شما که در سطح یونیورسیتی زبان میخونید چراآهان داداش ممنون.
دوستان damage یکی از سلاح هام که از 18 به 25 رسیده بود شده 22؟!:-oبابا این دیگه چه کاریه!هی damage ها اینطرف اونطرف میشن.
راستی دوستان یه بار این سوال رو پرسیدم و جواب هم دادید ولی یادم رفت دوباره.کدوم یک از اون 3 عدد که زیر سلاح مینویسه وزنشه؟
دوستان الان من تو مرحله ای هستم که رفتم تا بالای قله ی ریش سفیدا و از اژدها یه جادو گرفتم!
راستی دوستان از کجا میشه فهمید که چه مدت بازی کردیم؟بالای هر لود که تاریخی نوشته.آیا تون تاریخ نشان دهنده ی مدت زمانی هس که بازی رو پلی کردیم؟(یه بار این سوالو پرسیده بودم ولی هیچکی جواب نداد.)
دوستان این Jagged Crown رو ار کجا میشه گیر آورد !؟
یادم میاد تو یکی از ماموریت های استورمکلوک اون رو برای اولفریک بردم ! ولی هنوز تو بخش لودینگ ها ،عکس اش میاد و من رو وسوسه میکنه !
آخه اگه چیزی رو قبلا گرفته باشم یا ماموریتی رو انجام داده باشم دیگه تو صفحات لودینگ نمیاد ، ولی این Jagged Crown هنوز میاد !
یه سوال دیگه هم داشتم : این زره اولفریک رو نیشه یه جوری گیر آورد !؟
هر دوی اونها رو که گفتی من انجام دادم !بله دوست عزيز اين Jagged Crown رو كه شما ميگيد بايد اول جزء گروه imprial باشي تو solitude پيش general tolius تو يكي از اين مرحله ها كه با اون زنه كه فرمانده سپاهه ميري تو يه غار تو اون ميرن دنبال همون Jagged Crown كه شما ميگيد قبل اينكه دست ulfric به اونها برسه ميرن اونو بر مي دارن بعد با drouger ها مي جنگي و به Jagged Crown ميرسي اما بايد بعد اينكه اونو گرفتي ببري بدي به general tolius يعني مجبوري اين كار رو كني:d
و اما در مورد زره ulfric مي تونم بهتون بگم تو همين quest line imprial رو كه ادامه بديد يه جنگ سختي بين solitude و windhelm در ميگيره و در آخر شما به همراه general tolius به قصر ulfric ميريد و اونو مي كشيد بعد اونجا مي توني زره ulfric رو بدست بياري:d
هر دوی اونها رو که گفتی من انجام دادم !
من که نمیتونم برم اولفریک رو بکشم ! جون کلا نمیشه !
من زره تالیوس رو قاب کرده توی خونم در ویندهلم دارم ! ولی زره اولفریک باحالتره !