راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
حالا میخوای ازدواج کنی که چی بشه !؟ هیچی نمیشه !
اگه واقعا خونه نیاز داری از تو اولین شهری که دیدی بخر ! از همه جا ارزون تره !
برای خرید با آقا کاوه مشورت کن ! اون بهتره بلده ! یه جور هم تقلب میونی بکنی که بدون پول خونه بخری البته قبل اش باید باید حتما سیو کنی چون ممکنه نتیجه نده ! که البته باز هم برای اطلاهات بیشتر از آقا کاوه بپرس !
البته بیشتر برای اچیومنت میخوام ازدواج کنم ولی خوب منم دل دارم دیگه :(

دوستان من تو یه ماموریت رفتم به یه شهرک و اونجا وارد یه زیرزمینی شدم و ادامه دادم تا اینکه به یه مرد رسیدم که پشت در بود و در رو باز نمیکرد و بعد از حرف زدن راضی شد با ما بیاد.یه جادوگر بود که تو جنگ ها هم کمکم میکرد.به هر حال ماموریت میگفت به شهرک خودمون (که خیلی هم دور بود)ببریمش.منم بردمش اونجا و اون زنه یه ماموریت داد و همونطور یه ماموریت دیگه هم اومد که باید میرفتم به همون شهرکی که اون مرده رو پیدا و آوورده بودیمش.من رفتم اونجا و دوباره وارد زیر زمین شدم و راه رو ادامه دادم تا اینکه به یه مرد رسیدم که ماموریت میگف باهاش صحبت کنم.با مرده صحبت کردم (دیگه نمیدونم چی گفت) و یه ماموریت داد که توش چند تا کار باید تو همون شهرک انجام میدادیم.4 تا علامت آورد که به اولی تو همون شهرک رفتم و یه خونه بود که یه زن اونجا بود.باهاش صحبت کردم و فقط اینو فهمیدم که راضی نشد کاری رو انجام بده.تو همون خونه یه مجسمه کوچیک بود که ماموریت میگفت که برش دارم.منم برش داشتم و رفتم دوباره با زن صحبت کردم یه نامه بهم داد.پس الان از 4 علامت 2 تاش رفتن و 2 تاش موند.که یکی از اون علامت ها (علامتا همون جای ماموریت رو نشون میدن) غذا خوری شهر بود.وارد که شدم یه زن مسعول اونجا بود که چهره اش عین گربه بود.و یه نگهبانم داشت که شکلش شبیه غورباغه (سبز رنگ )بود.به هر حال.علامت زنه رو نشون میداد رفتم و باهاش صحبت کردم و بعد از صحبت هی بهم میگه که از اینجا برو بیرون.در حالی که مامویت بازم اون زنه رو نشون میده.به هر حال.یکی دیگه از علامتا یه خونه دیگه رو نشون میده که قفله و باز نمیشه.من تو اون شهرک خیلی گشتم و به نتیجه ای نرسیدم.بالاخره رفتم اون زن گربه شکل رو کشتم.فک کنم ماموریت گفت که صحیح هه.ولی الان با کشتنش همه شهر ریختن سرم!منم هی فرار میکنم و اونا هم دونبالم میکنن!به هر حال الان من میخوام اونیکی علامت رو هم برم که از دست این ماموریت هم خلاص شم.ولی دره خونه (همونطور که گفتم) بسته اس و علامت هم میگه که باید وارد خونه شم.دوستان من اینجا چی کار کنم؟راستی میتونم از لودینگ های قبلیم بزنم تا این ماموریت رو هر جور که شما میگید از اول برم.
راستی اسم اون شهرک رو نمیدونم فقط میتونم بگم که سمت راست اون کوه ریش سفیداس.اگه سمت راست اون کوه رو خیلی جلو تر بریم به اون شهر میرسیم.
دوستان خواهشا کمکم کنید.موندم چه غلطی بکنم؟

آقا عرفان شما داری چند ماموریت رو همزمان میری
از منوی استارت منویی که سمت راست قرارا داره همه ی ماموریت هارو به جز اونی که میخوای بری تیکاشونو بردار بعد یکی یکی تیک بزنشون و برو

آقا عرفان شما داری چند ماموریت رو همزمان میری
از منوی استارت منویی که سمت راست قرارا داره همه ی ماموریت هارو به جز اونی که میخوای بری تیکاشونو بردار بعد یکی یکی تیک بزنشون و برو

نه.این فقط یه ماموریته.همون کاری که گفتید رو کردم .فقط تیک یکیشون مونده که 4 تا کار میگه بکن که توضیح دادم.یعنی شما به همچین جایی نرسیدید؟:-/

خوب دوستایی که این ماموریتو رد کردن بگن من چه غلطی بکنم؟

نه.این فقط یه ماموریته.همون کاری که گفتید رو کردم .فقط تیک یکیشون مونده که 4 تا کار میگه بکن که توضیح دادم.یعنی شما به همچین جایی نرسیدید؟:-/

خوب دوستایی که این ماموریتو رد کردن بگن من چه غلطی بکنم؟
بنده اون زندانی رو که اولش راضی نمیشد بیاد رو رد هم کرم ولی یادم نمیاد
فردا میرم سیوشو لود میکنم ببینم چیکار باید کرد

بنده اون زندانی رو که اولش راضی نمیشد بیاد رو رد هم کرم ولی یادم نمیاد
فردا میرم سیوشو لود میکنم ببینم چیکار باید کرد

باشه.بعد از اینکه از زندان بیرون میاریمش و با خودمون میبریمش یه ماموریت میگه که برگرد دوباره به همون شهری که زندان توش بود و بقیه اش هم که توضیح داده بودم.نمیشه الان بری ببنینی؟شاید اصلا این یه ماموریت فرعیه که دارم من میرم.چون من اصلا فرق مامورت های اصلی رو با فرعی نمیدونم
دوستان من تو یه ماموریت رفتم به یه شهرک و اونجا وارد یه زیرزمینی شدم و ادامه دادم تا اینکه به یه مرد رسیدم که پشت در بود و در رو باز نمیکرد و بعد از حرف زدن راضی شد با ما بیاد.یه جادوگر بود که تو جنگ ها هم کمکم میکرد.به هر حال ماموریت میگفت به شهرک خودمون (که خیلی هم دور بود)ببریمش.منم بردمش اونجا و اون زنه یه ماموریت داد و همونطور یه ماموریت دیگه هم اومد که باید میرفتم به همون شهرکی که اون مرده رو پیدا و آوورده بودیمش.من رفتم اونجا و دوباره وارد زیر زمین شدم و راه رو ادامه دادم تا اینکه به یه مرد رسیدم که ماموریت میگف باهاش صحبت کنم.با مرده صحبت کردم (دیگه نمیدونم چی گفت) و یه ماموریت داد که توش چند تا کار باید تو همون شهرک انجام میدادیم.4 تا علامت آورد که به اولی تو همون شهرک رفتم و یه خونه بود که یه زن اونجا بود.باهاش صحبت کردم و فقط اینو فهمیدم که راضی نشد کاری رو انجام بده.تو همون خونه یه مجسمه کوچیک بود که ماموریت میگفت که برش دارم.منم برش داشتم و رفتم دوباره با زن صحبت کردم یه نامه بهم داد.پس الان از 4 علامت 2 تاش رفتن و 2 تاش موند.که یکی از اون علامت ها (علامتا همون جای ماموریت رو نشون میدن) غذا خوری شهر بود.وارد که شدم یه زن مسعول اونجا بود که چهره اش عین گربه بود.و یه نگهبانم داشت که شکلش شبیه غورباغه (سبز رنگ )بود.به هر حال.علامت زنه رو نشون میداد رفتم و باهاش صحبت کردم و بعد از صحبت هی بهم میگه که از اینجا برو بیرون.در حالی که مامویت بازم اون زنه رو نشون میده.به هر حال.یکی دیگه از علامتا یه خونه دیگه رو نشون میده که قفله و باز نمیشه.من تو اون شهرک خیلی گشتم و به نتیجه ای نرسیدم.بالاخره رفتم اون زن گربه شکل رو کشتم.فک کنم ماموریت گفت که صحیح هه.ولی الان با کشتنش همه شهر ریختن سرم!منم هی فرار میکنم و اونا هم دونبالم میکنن!به هر حال الان من میخوام اونیکی علامت رو هم برم که از دست این ماموریت هم خلاص شم.ولی دره خونه (همونطور که گفتم) بسته اس و علامت هم میگه که باید وارد خونه شم.دوستان من اینجا چی کار کنم؟راستی میتونم از لودینگ های قبلیم بزنم تا این ماموریت رو هر جور که شما میگید از اول برم.
راستی اسم اون شهرک رو نمیدونم فقط میتونم بگم که سمت راست اون کوه ریش سفیداس.اگه سمت راست اون کوه رو خیلی جلو تر بریم به اون شهر میرسیم.
دوستان خواهشا کمکم کنید.موندم چه غلطی بکنم؟

دوستان کمک!:((

دوستان تو اون مرحله به هزار بدبختی عنکبوت رو کشتم بعدش کلی اسکلت اومدن وحشتناک سخت بود اونارم کشتم
حالا ی در هست وقتی میخام رمز بدم باز شه میگه you need golden claw
ی همچین چیزی چه کنم؟

^عزیز انجوری بخوای بری فوق العاده به مشکل برمیخوری
الآن شما در حال انجام ماموریتی یا گشت و گذار؟
اما پیدا کردن پنجه ی طلایی
تو تالاری که عنکبوت عظیم الجثه از سقف پایین میاد ، یک دزد در انتهای تالار توسط تار عنکبوت پیچیده شده
اگر آزادش کنید که بره ، توسط Drauger ها کشته میشه و با جستجوی جسدش ، پنچه ی طلایی رو پیدا می کنید
رمز در هم زیر پنجه حک شده
دکمه C رو که بزنید می تونید پنچه رو بچرفخونید تا زیرش رو مشاهده کنید
صاحب پنچه هم فروشنده ی مغازه ی Riverwood Trader هست
با بازگرداندن این به صاحبش ، می تونید با خواهرش ازدواج کنید ( البته باید قبلش Amulet of mara رو تهیه کنید)

در ضمن برای آسان شدن بازی می تونید در قسمت تنظیمات و بخش Gameplay ، در قسمت Difficulty ، مقدار رو بگذارید روی Novice

هانتر جان با اون زنی گفتی حرف زدم اما ماموریت نداد.مشکل از بازی است؟
اون ماموریت باید اصولاً خود به خود شروع بشه، یعنی‌ کاری نباید انجام بدین، درست بعد از انجام ماموریت Good Intentions این شروع می‌شه.
اگه رو هستین با زدن setstage mg06 1 هم می‌شه شروع کرد، اگه رو کنسول هستین نمیدونم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or