راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوست عزیز بهترین راه برای Level Up شدن ماموریت های فرعیه!
هم توشون آیتم های فوق العاده پیدا میشه هم توش کتاب هایی پیدا میکنی واسه خوندن که آریا جان گفتن و هم گاهی اوقات به عنوان مزد بهت یه اسکیل یاد میده!

البته عزیز به نظر من زیاد دنبال سلاح قوی نرو
دقیقا مثل استفاده از رمز هست که مزه ی بازی رو می بره
با پیشرفت تو بازی سلاح های بهتری پیدا می کنید پس لازم نیست خیلی دنبالش بگردید

نمیدونم چرا از این بازی هم خیلی بدم میاد هم عشقشم :D :|

شاید به خاطر سختی اولش باشه ... دوستانی که سیو بازی رو دارن میتونن بدن من ؟ مال 360 رو میگم مر30

راستی جایی رو میشناسین که یه شمشیر با یه دمیج بالا پیدا کنم الان شمشیر خودم 20 دمیج داره

لوت های بازی رندوم هستند یعنی اون لوتی که تو به دست میاری با اون کسی دیگه به دست میاره تو همون موقعیت فرق داره و بستگی به لولت داره ولی کلآ به نظرم بزن تو کار smiting برسونش به 90 برای Deadric smitingکه تازه با کلی معجون و اپیریال انچنت شده میتونی سلاح های خیلی قوی(لجندری) و آرمورهای بالای 200 بسازی که خیلی از ددریک آرتیفکت ها قوی تره اما خب بازی یه مقدار آسون میشه

1045863-1332009169.jpg

دوستان aela اي كه من ميشناسم اصلا اين جوري نيست قيافش خيلي فرق مي كنه مال من خيلي فرق داره اصلا نمي دونم اين مادي چيزيه كه اينجوري شده قيافش رو عوض كرده مگه تو jaravaskor نيست؟ پس چرا مال من فرق داره يكي يه توضيح مختصر به من ميده من از اين نگراني در بيام.

اینا یه جور MODهستش که برا نسخه ی PCمیسازن من خودم مال "یوردیس سورد- میدن" رو دیده بودم خیلی سک..یش کرده بودن لامصبا کلا کار جالبیه...

من دیگه تقریبآ به نظر خودم هیچ کوئستی رو باقی نذاشتم از اساتید کسی میدونه از کجا بفهمم تمام کوئست های بازی رو رفتم یا نه؟

آخرین ویرایش:
من فقط آئلا رو میخوام
در ضمن hunter برای مذکر به کار میره و برای مونث باید گفت huntress میتونی الز دیکشنری نگا کنی

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

فک کنم خوش دست رو برای شمشیر به کار ببرن

بابا شما ها هم با این ایراد گیری هاتون!!!:>
باشه چشم او Aela Huntress هست اون یکی هم خوش ***.:p

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 PM ارسال شده بود ----------

لوت های بازی رندوم هستند یعنی اون لوتی که تو به دست میاری با اون کسی دیگه به دست میاره تو همون موقعیت فرق داره و بستگی به لولت داره ولی کلآ به نظرم بزن تو کار smiting برسونش به 90 برای Deadric smitingکه تازه با کلی معجون و اپیریال انچنت شده میتونی سلاح های خیلی قوی(لجندری) و آرمورهای بالای 200 بسازی که خیلی از ددریک آرتیفکت ها قوی تره اما خب بازی یه مقدار آسون میشه

اینا یه جور MODهستش که برا نسخه ی PCمیسازن من خودم مال "یوردیس سورد- میدن" رو دیده بودم خیلی سک..یش کرده بودن لامصبا کلا کار جالبیه...

من دیگه تقریبآ به نظر خودم هیچ کوئستی رو باقی نذاشتم از اساتید کسی میدونه از کجا بفهمم تمام کوئست های بازی رو رفتم یا نه؟

ولی اگه شوما باهاش ازدواج کنی میشه لباسش رو تغییر بدید مثلا الآن من لباس یه ومپ رو تنش کردم.:d
بله در پاسخ به دوستان هم این یک ماد هست.;)
لطفا اگر هم میشه اینقدر سر مسائل بیخود مثل بچه ها بحث نکنین و ساعت بازیتون رو مثل ندید بدید ها به رخ ما نکشید!!!l-)

با سلام خدمت دوستان
من الان قسمت the horn of jurgen windcaller هستم.
لول كاراكترم هم 5 شده. مشكلي كه دارم اينه كه خيلي زود ميميرم. دوستان راهنمايي كنند كجا زره و سلاح خوب بخرم؟ در مجموع براي تقويت كاراكترم هر موردي هست بگين كه انجام بدم!

نمیدونم چرا از این بازی هم خیلی بدم میاد هم عشقشم :D :|

شاید به خاطر سختی اولش باشه ... دوستانی که سیو بازی رو دارن میتونن بدن من ؟ مال 360 رو میگم مر30
من یه سیو از 360 دارم همه چیزم هم خوبه جوم هم 200 شده
یه عالمه هم پول دارم و وان هند و هیوی آرمرم هم خیلی عالیه
نژادم هم orc هستش
استامینای خوبی دارم
پیراهنم دمیج دریافتی رو نصف میکنه مچ بندام دمیج خروجی رو 2 برابر میکنه کفش هام هم کمک میکنن بشتر بدوین و کلاهم رو نمیدونم به چه دردی میخوره :دی
یه شمشیر با وزن کم و دمیج 20 دارم و یه تیرکمون فوق العاده عالی
5 تا هم از اون قدرت اژدها ها برای باز کردن شات ها دارم
32 تا soul gem نو در هر اندازه ای دارم
میخوای بهت بدم یا نه؟

سلام ! من امروز نتونستم جلو خودمو بگیرم و نشستم یکم بازیش کردم!ولی نا مصب چه بازی با حالیه!

راستی دوستان این بازی تغریبا چند مرحله اصلی داره؟

من یه سیو از 360 دارم همه چیزم هم خوبه جوم هم 200 شده
یه عالمه هم پول دارم و وان هند و هیوی آرمرم هم خیلی عالیه
نژادم هم orc هستش
استامینای خوبی دارم
پیراهنم دمیج دریافتی رو نصف میکنه مچ بندام دمیج خروجی رو 2 برابر میکنه کفش هام هم کمک میکنن بشتر بدوین و کلاهم رو نمیدونم به چه دردی میخوره :دی
یه شمشیر با وزن کم و دمیج 20 دارم و یه تیرکمون فوق العاده عالی
5 تا هم از اون قدرت اژدها ها برای باز کردن شات ها دارم
32 تا soul gem نو در هر اندازه ای دارم
میخوای بهت بدم یا نه؟

اره :دی

با سلام خدمت دوستان
من الان قسمت the horn of jurgen windcaller هستم.
لول كاراكترم هم 5 شده. مشكلي كه دارم اينه كه خيلي زود ميميرم. دوستان راهنمايي كنند كجا زره و سلاح خوب بخرم؟ در مجموع براي تقويت كاراكترم هر موردي هست بگين كه انجام بدم!

اگه زود میمیری پس هر وقت LEVEL ات بالاتر رفت گزینه وسطی رو انتخاب کن تا خونت زیاد تر شه و در کل قوی تر شی.سعی کن از کلاه و کفش و لباس و انگشتر و گردنبند استفاده کنی که نیروی بیشتری داشته باشن.

اگه زود میمیری پس هر وقت LEVEL ات بالاتر رفت گزینه وسطی رو انتخاب کن تا خونت زیاد تر شه و در کل قوی تر شی.سعی کن از کلاه و کفش و لباس و انگشتر و گردنبند استفاده کنی که نیروی بیشتری داشته باشن.
ممنون از راهنماييتون
مشكل اينه كه خونم هم اگه زياد بشه چون زره هاي خوبي ندارم خيلي زود كم ميشه. اگه ميشه يه توضيح عمومي در مورد سيستم سلاح ها و زره ها بدين. بهترين سلاح ها رو از كجا بخرم؟
مثلا در مقابل جادو خيلي زود ميميرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or