راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
نامه چه جوری دریافت میکنم؟ بعد شما آگه میشه خودت یه مسافرخونه بگو

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

جاشو میگم جای مسافرخونه

توضیحش رو دادم،این مسافر خونه هر جایی میتونه باشه،میتونی به مسافرخونه ی خود Windhelm سر بزنی.

دوستان من یه سوال داشتم چه جوری باید از heartfire استفاده کرد من ریختم تیک شم زدم الان فعال ولی نمی دونم چه جوری باید ازش استفاده کرد ؟

بعد دوستان این ماد SkyUI به چه درد می خوره؟

hearthfire چیزی که به بازی اضافه میکنه یه زمین توی شهر های Morthal،falkreath و Dawnstar هستش،میتونی به اونجاها سر بزنی و از Steward شاه این شهر ها درباره ی زمین سوال کنی،یا بری به یتیم خونه ی ریفتن ببینی میتونی بچه ای رو به سرپرستی قبول کنی،اگه اینا به بازی اضافه شده بود یعنی داری DLC رو در غیر اینصورت حتما اشتباهی در نصب پیش اومده،پیشنهاد میکنم اگه درست نشد به سایت Game-iran یا موتور جستجوی GooGle مراجعه کنی!!!!:d

آقا سوال های ما واضح شد شما کوتاه جواب میدی؟ در هر صورت ممنون یه سوال دیگه پیش اومد چه جوری می تونم سری کوئست های DarkBrotherhoos Assassins پیدا کنم لطفا توضیح بدین ممنون

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال دیگه cheat در اومدن از ومپایری چیه؟

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

رمزشو نمی خوام ممنون

دوست عزیز باید بری تو شهر morthal اول از همه بايد بري توي خوابگاه يه زنه هست كه صاحب اونجاست بايد بري بهش بگي مشكلتو بعد اون تو رو به يه كسي معرفي مي كنه كه از اونجا به بعد quest شروع ميشه.یکی هست اسمشو دقیق یادم نیست ولی یادمه یه لباسی داره از همون لباس های جادوگر ها که میری پیشش بهت میگه که باید از یه آدم روح بگیری كه باید جادو soul trap رو داشته باشی که ازش باید استفاده کنی بعد میری آخرش بعد اینکه روح رو گرفتی میبیری بهش میدی البته بايد black soul gem داشته باشي كه يا بايد ازش بخري يا بايد داشته باشيش كه بالاخره ازش بتوني استفاده كني بعد یه مراسم برات می گیره ساعت 3 الی 4 شب گرفته میشه كه تو مراسم يه دعا برات مي خونه كه اون vampirism رو درمان مي كنه.

با سلام

دوستان من توی مرحله ای که Elder Scroll رو میبری توی HighHrotgar میخونی و بعد به گذشته سفر میکنی تا Dragonrend رو یاد بگیری یه مشکلی دارم.بعد از اینکه اون سه نفر Aduin رو banish میکنن و Alduin میره باید از گذشته بیایم به حال در حالی که نمیاد و همینجوری گیر میکنه!
اگه میشه راهنماییم کنید.

.

سلام به دوستان عزیز.یه راهنمایی کوچیک میخواستم من داستان اصلی رو تموم کردم لولم33است امروز که داشتم بازی میکردم تو شهر dragonserachاگه درست نوشته باشم رفتم تو قصر وقتی کارم تموم شد یکی خونه خریدم ازون کچله که شمشیرش بزرگه از قصر که اومدم بیرون سمت چپ یه مهمون خونه هست فک کنم که بالاشم یه آهن گری هست وقتی میخواستم برم پیش اهنگره سمت راست پله رو سنگه فک کنم باز میشه چون مثل یه دره پشت همون مهمون خونه اما همه جا رو گشتم تا چیزی پیدا کنم تا بازشه اما نتونستم میتونید کمک کنید

باز با کلی سوال اومد ببخشید همه رو یجا می پرسم هر کئوم رو تونستین جواب بدین ممنون میشم.
کلا با این مراحل که قراره چیزی رو پیدا کنم مشکل دارم (روش خاصی هست؟)
1. find the regurd woman
2.یه دونه Harvest wood elf
3. عضویت در گروه thiveses guild
4. - Gauldur amulet frgment in gerimund's hall
مهه ترینشون هم سوال اخری بود. این یه کوست قدیمی که هنوز نتونستم کامل کنم.فک کنم قبل از این کوست یه بار برای اکتشاف رفتم به این غار و همه رو کشتم و اون ایتم رو هم برداشتم.الان که کوست بهم داده وقتی میرم اونجا همه خوب مردن نشانگر کوست هم به زمین اشاره میکنه ولی هیچی اونجا نیست. حالا باید چکار کنم ؟؟ یعنی این مرحله دیگه پرید ؟؟

با سلام

دوستان من توی مرحله ای که Elder Scroll رو میبری توی HighHrotgar میخونی و بعد به گذشته سفر میکنی تا Dragonrend رو یاد بگیری یه مشکلی دارم.بعد از اینکه اون سه نفر Aduin رو banish میکنن و Alduin میره باید از گذشته بیایم به حال در حالی که نمیاد و همینجوری گیر میکنه!
اگه میشه راهنماییم کنید.

ببين اشكان جان من درست يادم نيست ولي فكر كنم بعد اينكه Alduin رو banish مي كني كلا ناپديد ميشه بعد فكر كنم چيز خواصي نيست ميري با اون 3 hero صحبت مي كني بعد اونا ازت تشكر مي كنن مي فرستنت به دنياي skyrim بعد اون هم ديگه Alduin كلا ازبين ميره ببخشيد من ديگه بيش تر از اين يادم نيست بهت بگم شرمنده.

با اجازه دوستان.اشکان من دیروز اون قسمت رو رد کردم وقتی که اون راهبه با خوندن اون طومار اژدها رو به اینده فرستاد یه دفعه دیدم بازی شروع شد اگه با کنسول بازی میکنی سیو کن و دوباره

سلام به دوستان عزیز.یه راهنمایی کوچیک میخواستم من داستان اصلی رو تموم کردم لولم33است امروز که داشتم بازی میکردم تو شهر dragonserachاگه درست نوشته باشم رفتم تو قصر وقتی کارم تموم شد یکی خونه خریدم ازون کچله که شمشیرش بزرگه از قصر که اومدم بیرون سمت چپ یه مهمون خونه هست فک کنم که بالاشم یه آهن گری هست وقتی میخواستم برم پیش اهنگره سمت راست پله رو سنگه فک کنم باز میشه چون مثل یه دره پشت همون مهمون خونه اما همه جا رو گشتم تا چیزی پیدا کنم تا بازشه اما نتونستم میتونید کمک کنید

سلام،

دوست عزیز منظورت رو درست متوجه نشدم،اگه میشم یکم واضح تر توضیح بده.

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

باز با کلی سوال اومد ببخشید همه رو یجا می پرسم هر کئوم رو تونستین جواب بدین ممنون میشم.
کلا با این مراحل که قراره چیزی رو پیدا کنم مشکل دارم (روش خاصی هست؟)
1. find the regurd woman
2.یه دونه Harvest wood elf
3. عضویت در گروه thiveses guild
4. - Gauldur amulet frgment in gerimund's hall
مهه ترینشون هم سوال اخری بود. این یه کوست قدیمی که هنوز نتونستم کامل کنم.فک کنم قبل از این کوست یه بار برای اکتشاف رفتم به این غار و همه رو کشتم و اون ایتم رو هم برداشتم.الان که کوست بهم داده وقتی میرم اونجا همه خوب مردن نشانگر کوست هم به زمین اشاره میکنه ولی هیچی اونجا نیست. حالا باید چکار کنم ؟؟ یعنی این مرحله دیگه پرید ؟؟

1.این زن یه زن مهماندار در مهمانخونه ی شهر Whituran هستش به اسم Saadia.
2.این رو جایه خاصی نمیتونی پیدا کنی هر کسی رو که کشتی یه دور بگردش شاید همینی باشه که میخوای.
3.دقیق یادم نیست ولی میدونم اول میری توی جایی پایین Solitude یه دونه Amulet پیدا میکنی بعدشم جای دوتای دیگرو نشون میده اون دوتا روهم که پیدا کردی میری یه جای دیگه باز با اون سه برادر میجنگی و یه Amulet ایی بهت میده که ویژگی های اون سه Amulet رو داره،یعنی اونا رو ترکیب میکنه یه جدید میده بهت.دیگه شرمنده بیشتر از این یادم نمیاد.

2.این رو جایه خاصی نمیتونی پیدا کنی هر کسی رو که کشتی یه دور بگردش شاید همینی باشه که میخوای.
3.دقیق یادم نیست ولی میدونم اول میری توی جایی پایین Solitude یه دونه Amulet پیدا میکنی بعدشم جای دوتای دیگرو نشون میده اون دوتا روهم که پیدا کردی میری یه جای دیگه باز با اون سه برادر میجنگی و یه Amulet ایی بهت میده که ویژگی های اون سه Amulet رو داره،یعنی اونا رو ترکیب میکنه یه جدید میده بهت.دیگه شرمنده بیشتر از این یادم نمیاد.[/QUOTE]

اشکان جان بازم ممنون
این زنو رو پیدا کردم یه کوست بهم داد رفتم یه غار بعد به شخصی به اسم kematu رو باید می کشتم (فکر کنم عرب با کلی نیرو که لباس عربی پوشیدن) باهاش صحبت کردم یه بار انتخاب کردم که بکشمش یه بار دیگه باهاش توافق کردم نکشتمش و گفت همون
Saadia v رو ببرم به استبل. هر دو بار رو سیو کردم . به نظر شما کدوم رو بازی کنم ؟؟ بکمشش بهتره یا زنده بمونه ؟؟

تو شهر dragn serachاونجایی که اون گروه گرگنما هستند چشمای عجیبی دارند پشت اون مهمان خونه ای که اونا توش زندگی میکنند یه آهنگری است و اون آهنگری روی یه تخته سنگه پایینش پله ای است که میتونی بری به آهنگری کنار پله یعنی سمت راستش یه در سنگی هست نیمیتونم بازش کنم شما میدونید چه جوری باز میشه

3.دقیق یادم نیست ولی میدونم اول میری توی جایی پایین Solitude یه دونه Amulet پیدا میکنی بعدشم جای دوتای دیگرو نشون میده اون دوتا روهم که پیدا کردی میری یه جای دیگه باز با اون سه برادر میجنگی و یه Amulet ایی بهت میده که ویژگی های اون سه Amulet رو داره،یعنی اونا رو ترکیب میکنه یه جدید میده بهت.دیگه شرمنده بیشتر از این یادم نمیاد.

اگر بکشی Kemato رو زنه بهت یه اسکیل میده با یکم پول اگر درست یادم باشه،اگرم نکشیش مرده بهت پول بیشتری مده.
در کل اگه خیانت کمتر کنی بهتره!

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

تو شهر dragn serachاونجایی که اون گروه گرگنما هستند چشمای عجیبی دارند پشت اون مهمان خونه ای که اونا توش زندگی میکنند یه آهنگری است و اون آهنگری روی یه تخته سنگه پایینش پله ای است که میتونی بری به آهنگری کنار پله یعنی سمت راستش یه در سنگی هست نیمیتونم بازش کنم شما میدونید چه جوری باز میشه

آهان!
باید سری کوئست های Campanion رو بری،در ضمن شهر اسمش Whituran هست و Dragonsearch اسمه محل زندگی و حکمرانی پادشاهه!

آه خدایا یکی از کوئست هاشو داشتم میرفتم که دنبال یکی شون رفتم تو یه غار اونجا به گرگ تبدیل شد چهار نفر رو تو چند لحظه کشت منم که در باز شد پشت سرم رو نگاه نکردم فرار کردم.راستی این پرک ها فقط با لول آپ بهمون میدن؟

آقا کسی می دونه من چطوری این مشکلو حل کنم ؟؟:-/

قبل اینکه برم دنبال کوست های اصلی بازی چند مکان رو واسه کنجکاوی رفتم همه رو کشتم و ایتم ها رو برداشتم الان که دارم کوست ها مو رد می کنم وقتی میرم اون محل که باید ایتم رو بردار نیستش و نشانگر کوست به همون جا اشاره می کنه ولی چون قبلا برداشتم کوست رد نمیشه الان ایتم ها رو هم دارم ولی هیچکاری نمی تونم بکنم ... ایتم ها رو هم میخام دارپ کنم میگه اینا کوست ایتم هستن و نمیشه ...
الان دوتا کوست دارم که اینجوری شدن لطفا اگه کسی راه حلی داره بهم کمک کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or