راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
نه :دی، Malacath اونی هست که شکست خورده و خودش و نژادش نفرین شدن. Malacath قبلا یکی‌ خدایان Aldmer بود که وقتی‌ سعی‌ کرده جلو کار‌های Boethiath رو بگیره ازش شکست خورده و خودش و یار هاش نفرین شدن که تو این حالت بمونن.
Azura-malacath-Nocturnal-Meridia-Mephala اینا پرنس‌هایی‌ هستن که ذاتاً بد نیستن و خیلی‌ جاها به انسان‌های معمولی‌ کمک کردن، معمولا هم نژاد غیر خالص (تبدیل شده :دی) هستن.

Dark elf
من پایه ثابت‌Ritual های Daedric و ترور و Dark brotherhood هستم پس Dunmer واسم بهترین هست :دی

بالاخره دارک الف یا دانمر؟(من وقتی بازی رو شروع کردم با خودم گفتم نورد ها گناه دارند تازه تعدادشون تو اسکایریم زیاده برای همین برشون داشتم و عضو اتورم کلاک ها هم شدم کلا طرفدار ظلم ستیزی شدم الان هم اصلا با جادو و اینا حال نمیکنم فقط با هوی آرمور!

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی دین اصلی تو اسکایریم چی هست؟پرستش تالوس؟
یه سوال دیگه این statue of dibela به چه درد میخوره؟

راستی دین اصلی تو اسکایریم چی هست؟پرستش تالوس؟
یه سوال دیگه این statue of dibela به چه درد میخوره؟

چون Nord ها اولین ساکنان اسکایریم بودن و از همون اول Talos رو میپرستیدن پس دین اصلی همون پرستش Talos هستش. البته خدایان دیگری هم تو اسکایریم پرستش میشن که با ورود نژادهای دیگه وارد اسکایریم شدند. Statue of Dibela مجسمه یکی از خدایان هست که به خدای (شهوت) نیز معروفه. مجسمش 100 تا سکه بیشتر نمیرزه همون واسه قشنگی بزار تو خونه بهتره :)

یعنی این ملکث بده؟؟!
این مفالا که میگی خوبه من شمشیرش رو یافتم هی منو تشویق به قتل عام میکرد!
مهربون نیستن که(البته جز Meridia و Azuraکه علاقه شدیدی دارن به ماها :دی) خلاصه ذاتشون از Daedra هست که اونا هم شیطانی هستن،ولی‌ اونجوری هم مثل بقیه نیستن که وحشی باشن و بخوان راهی‌ به این دنیا پیدا کنن و همه رو بکشن

خوب آره، ولی‌Evil نیست :دی، شیطانی بودن با سادیسم داشتن فرق داره :دی

آقا یه سوال!
مطمئنن Vermina رو میشناسید،همون Deadric prince ایی هست که حیطه ی سلطش خواب رویا هست.
این یه کوئست داشت که توی Dawnstar مردم همش خوابای بد میدیدن بعد باید بری با Priest of mara شهر صحبت کنی بعد با هم میرید توی معبد ورمینا.بعد اونجا میفهمی که این خودش یکی از مریدان ورمینا بوده و بعد از کلی کارا که شاید بدونید شایدم ندونید میریم پیش دوستای این یارو بعد اونا رو میکشیم بعد این Priest of mara که اسمش هم Erandur بوده میگه من باید این عصا (بهش میگفتن Skull) رو نابود کنم،بعد که این مشغول میشه طبق روال همیشگی کوئست های Deadric prince ها این ورمینا باهات شروع به صحبت میکنه و میگه که:((این الان یه کاری میکنه بعد عصا رو بدست میاره باهات میجنگه،همین الان که ضغیفه بکشش.))بعد ما دوتا کار میتونیم انجام بدیم یا بزاریم کارشو انجام بده یا بکشیمش.
من معمولا اینجور جاها سیو میکنم و هر دو کار رو امتحان میکنم ولی این مرحله به علت یه باگی که داشت نمیتونستم تو این مرحله سیو کنم!!!
منم اعتراف میکنم چون ترسیده بودم و هممونطور که به همه گفتم خیلی ضعیفم کشتمش!
حالا مثله خوره داره وجودمو میخوره که اگه نمی کشتمش چی میشد!!!!
اگه میشه یکی بگه بهم!:d

آقا یه سوال!
مطمئنن Vermina رو میشناسید،همون Deadric prince ایی هست که حیطه ی سلطش خواب رویا هست.
این یه کوئست داشت که توی Dawnstar مردم همش خوابای بد میدیدن بعد باید بری با Priest of mara شهر صحبت کنی بعد با هم میرید توی معبد ورمینا.بعد اونجا میفهمی که این خودش یکی از مریدان ورمینا بوده و بعد از کلی کارا که شاید بدونید شایدم ندونید میریم پیش دوستای این یارو بعد اونا رو میکشیم بعد این Priest of mara که اسمش هم Erandur بوده میگه من باید این عصا (بهش میگفتن Skull) رو نابود کنم،بعد که این مشغول میشه طبق روال همیشگی کوئست های Deadric prince ها این ورمینا باهات شروع به صحبت میکنه و میگه که:((این الان یه کاری میکنه بعد عصا رو بدست میاره باهات میجنگه،همین الان که ضغیفه بکشش.))بعد ما دوتا کار میتونیم انجام بدیم یا بزاریم کارشو انجام بده یا بکشیمش.
من معمولا اینجور جاها سیو میکنم و هر دو کار رو امتحان میکنم ولی این مرحله به علت یه باگی که داشت نمیتونستم تو این مرحله سیو کنم!!!
منم اعتراف میکنم چون ترسیده بودم و هممونطور که به همه گفتم خیلی ضعیفم کشتمش!
حالا مثله خوره داره وجودمو میخوره که اگه نمی کشتمش چی میشد!!!!
اگه میشه یکی بگه بهم!:d
دقیقاً چیزی که می‌خواد انجام بده رو انجام میده :دی، عصا رو میشکنه و قدرت Vaermina رو نابود می‌کنه و به عنوان Folllowerمیتونی‌ با خودت بیاریش.

واقعا ناراحت شدم!
عصاش خیلی قشنگه ولی ارزش خیانت رو نداشت!

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید جدیدا خیلی سوال میپرسم!
این Ciecro رو بکشم یا بزارم زنده بمونه؟
اسم کوئست THE CURE FOR MADNESS هست

واقعا ناراحت شدم!
عصاش خیلی قشنگه ولی ارزش خیانت رو نداشت!

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید جدیدا خیلی سوال میپرسم!
این Ciecro رو بکشم یا بزارم زنده بمونه؟
اسم کوئست THE CURE FOR MADNESS هست
یه استخاره بکن ببین جواب چی میشه:d
فکرکنم اگه نکشیش میشه follower. نمیدونم دقیق چون خودم تاحالا 2 بار کشتمش تو هیچ کودوم از کارکترام رحم نکردم بهش:d

برین حالت سوم شخص بعدا بزنین Showracemenu
با ~ این بزنم؟

---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

بعد یه سوال دیگه کلا بهترین نژاد کدومه برای انتخاب؟

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

تو بازی غیر از آخرین زره ای که میتونی بسازی و قبلیاش زره دیگه ای وجود نداره؟

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:25 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه اون شمشیره تو اتاق پشتی آشپزخونه ی dragonreach تو اتاقه است ماموریتش کجاس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or