راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
یادتونه توی یکی از ماموریت های dark brother hood امپراطور رو میکشین ؟؟ نام این امپراطور Titus the Made 2 هستش
All For The sithis And the Second Dominion :d
=====
البته با توجه به حمایت دوباره اژدها‌ها از Thalmor,Dragon born گور خودش رو میکنه با این کارش :دی
یه سوال
من الان اگه برم هلگان بازم تلاش میکنن منواعدام کنن؟
میخام یه سر برم اونجا تفریحی
اگه بهم حمله کنن من همه رو بکشم اتفاقی تو داستان رخ نمیده؟
کسی‌ اونجا نیست که بخواد اعدامت کنه :دی

اقا یه سوال دیگه

اوایل بازی یه مرحله بود مربوط به golden glaw من همه کاراش رو انجام دادم ولی یجا یادمه رفتم تو غار بعد اخرش یه جای بود که از وسط یه اب رد می شدی چند تا سنگ متحرک از تو آب در می اومدن بعد مرحله فیل میشد . ؟؟؟ هر چقدر که تلاش کردم با جادو و نمی دونم اینویس و ... نتونستم کاری کنم دیگه بیخیال اون ک.ست شدم.:-s
دیگه اون کوست علامت قرمز خورد مریوط می شد به finde owner of golden glaw فک کنم (اگه اشتباه بود درست می کنم)
این تاثیری رو بازی داشته ؟؟ الان دیگه لول 20 ام :(

اقا یه سوال دیگه

اوایل بازی یه مرحله بود مربوط به golden glaw من همه کاراش رو انجام دادم ولی یجا یادمه رفتم تو غار بعد اخرش یه جای بود که از وسط یه اب رد می شدی چند تا سنگ متحرک از تو آب در می اومدن بعد مرحله فیل میشد . ؟؟؟ هر چقدر که تلاش کردم با جادو و نمی دونم اینویس و ... نتونستم کاری کنم دیگه بیخیال اون ک.ست شدم.:-s
دیگه اون کوست علامت قرمز خورد مریوط می شد به finde owner of golden glaw فک کنم (اگه اشتباه بود درست می کنم)
این تاثیری رو بازی داشته ؟؟ الان دیگه لول 20 ام :(
تأثیری که نداره،ولی‌ صاحب Golden Claw یه مردی هست که تو شهر Riverwood شمشیر اینا می‌فروشه.

تأثیری که نداره،ولی‌ صاحب Golden Claw یه مردی هست که تو شهر Riverwood شمشیر اینا می‌فروشه.

نمی دونی چرا اون قسمت اینجوری میشد ؟؟
فک کنم باید به ترتیب یه سری کارا رو انجام میدادم چون صاحب golden glaw رو پیدا نکرده بودم وقتی رفتم تو اون غار اون کوست کلا فیل شد .

هانتر جان یه دونه باشه !! اقا دست گلت درد نکنه رفتم صاحب golden glaw رو پیدا کردم با دخترش مغازه داشتن :d
کوست رو هنوز داشتمش قرمز نشده بود فک کنم از لود سالم بازی رو ادامه داده بودم خوشبختانه .
ولی این صاحب گلدن گلاو یه تشکر خشکو خالی زد هیچی به هیچی :(
ولی بدن روابطم باهاش خوب شه میام دخترش رو خواستگاری می کنم :d

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

کسی می دونه تو حالات full screen چطوری میتونم اسکرین شات بگیرم از بازی ؟؟؟:-/

هانتر جان یه دونه باشه !! اقا دست گلت درد نکنه رفتم صاحب golden glaw رو پیدا کردم با دخترش مغازه داشتن :d
کوست رو هنوز داشتمش قرمز نشده بود فک کنم از لود سالم بازی رو ادامه داده بودم خوشبختانه .
ولی این صاحب گلدن گلاو یه تشکر خشکو خالی زد هیچی به هیچی :(
ولی بدن روابطم باهاش خوب شه میام دخترش رو خواستگاری می کنم :d

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

کسی می دونه تو حالات full screen چطوری میتونم اسکرین شات بگیرم از بازی ؟؟؟:-/

عزیز اون خواهرشه. اینو گفتم که تو خواستگاری پیش خانواده عروس سوتی ندی :d

ببخشین وسط بحثتون اما این رو دیروز تو ف8ی8س ب8و8ک گذاشته بودن دلم نیومد براتون نزارم :))

http://ir2up.ir/up20/2002005880e5b1.jpg

کسی می دونه تو حالات full screen چطوری میتونم اسکرین شات بگیرم از بازی ؟؟؟

با نرم افزار Fraps به راحتی میتونید از هر بازی اسکرین بگیرین .

All For The sithis And the Second Dominion :d
=====
البته با توجه به حمایت دوباره اژدها‌ها از Thalmor,Dragon born گور خودش رو میکنه با این کارش :دی

کسی‌ اونجا نیست که بخواد اعدامت کنه :دی
چی؟
یعنی من تنها بازمانده ی هلگان هستم؟
اون دوتا بچه ها تو ریور وود بچه ی کین؟
اونا هم بزرگ میشن یا تا آخر بازی بچه میمونن؟

اشکان جان سمت چپ سال و عصر ماه رو زده. و هر ماه توی اسکایریم 30 روز داره. که توی عکس آقا محمد زده 5th of Morning star و من توی 26th of Morning star هستم. فکر کنم دیگه دوستان دلیل سوال پرسیدن من رو فهمیده باشن. به این دلیل که برام خیلی جالب بود که نه تنها سال بلکه ماه ها هم یه شکل بود. اشکان جان من ترتیب ماه های بازی رو نمیدون ولی فکر میکنم 12 تا باشه ولی هر ماه اسمای عجیب غریب داره.
چی بگم!ولی خوب بعضیا سری کوئست هار میرن شاید ایشون سری رفته و شما مثله من به حاشیه ها جذب شدی!:d

---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

من میخواستم بگم خواهرشه،مهران جون پیش دستی کرد!!!
آقا مهران دمت گرم بابت اون داستانی که نوشتی،من خودم خیلی از این حاشیه ها و داستان ها و کتاب ها خوشم میاد ولی واقعا حال ندارم بخونمشون،اون قضیه ی Tiber Septim (اسمش یادم نمیومد الان گفتی اسمش یادم افتاد!:d)رو هم تو موقع Loading خوندم:d
ولی بگم یه سری از کتابای بازی رو توی سایت گیم ایران ترجمه کردن و گذاشتن اگه میخواید برید ببینید!
گيم ايران مرجع بازيهاي رايانه اي فارسي زبانان
این لینک رو هم پیدا کردم ولی بیش تر هست و باید تو سایتش بگردین:
اسکایریم
راستی اون عکسه هم که درباره ی گزارش آب و هوا بود خیلی باحال بود دمت گرم!

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------

راستی اینو بگم که خود بازی اسکایرم قابلیتی داره که در هر لحظه از بازی بازی رو متوقف کنید و از زوایای مختلف عکس بگیرید!ولی من بلد نیستم:d
اینو یه جا خوندم و خودم هم چند تا عکس دیدم که بالاش نوشته Screen captured ولی هرچی گشتم اون مطلب رو پیدا نکردم باز!

آخرین ویرایش:
اسکرین شات

اینم نحوه اسکرین شات از داخل خود بازی ::

به این مسیر برید My Documents/My Games/Skyrim فایل Skyrim.ini رو باز کنید

حالا زیر قسمت "[Display]"
اینو اضافه کنید ::
bAllowScreenshot=1

فایل رو ذخیره کنید حالا داخل بازی با کلید PrintScr روی کیبورد می تونین هر چقدر که دلتون میخاد از بازی تون عکس بگیرید ...:d
عکس ها در پوشه اصلی مسیری که بازی رو نصب کردین به اسم ScreenShot1.bmp دخیره میشن .b-)b-)

آخرین ویرایش:
چی بگم!ولی خوب بعضیا سری کوئست هار میرن شاید ایشون سری رفته و شما مثله من به حاشیه ها جذب شدی!:d

---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

من میخواستم بگم خواهرشه،مهران جون پیش دستی کرد!!!
آقا مهران دمت گرم بابت اون داستانی که نوشتی،من خودم خیلی از این حاشیه ها و داستان ها و کتاب ها خوشم میاد ولی واقعا حال ندارم بخونمشون،اون قضیه ی Tiber Septim (اسمش یادم نمیومد الان گفتی اسمش یادم افتاد!:d)رو هم تو موقع Loading خوندم:d
ولی بگم یه سری از کتابای بازی رو توی سایت گیم ایران ترجمه کردن و گذاشتن اگه میخواید برید ببینید!
گيم ايران مرجع بازيهاي رايانه اي فارسي زبانان
این لینک رو هم پیدا کردم ولی بیش تر هست و باید تو سایتش بگردین:
اسکایریم
راستی اون عکسه هم که درباره ی گزارش آب و هوا بود خیلی باحال بود دمت گرم!

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------

راستی اینو بگم که خود بازی اسکایرم قابلیتی داره که در هر لحظه از بازی بازی رو متوقف کنید و از زوایای مختلف عکس بگیرید!ولی من بلد نیستم:d
اینو یه جا خوندم و خودم هم چند تا عکس دیدم که بالاش نوشته Screen captured ولی هرچی گشتم اون مطلب رو پیدا نکردم باز!

یکم خوندنشون دوووووشواره :d لامصب انگلیسی معمولی نیست که. به سبک حماسی نوشته یه چیزی تو مایه های شاهنامه فردوسی :d ولی این داستانا ارزش خوندن رو داره. اشکان جان یه بار از پایین اون کوهستانه که بالاش قصر اون جادوگراس پیاده برو بالا. کتیبه های بزرگ سنگی از پایین کوهستان تا بالاش وجود دارن که داستان زندگی Tiber Septim رو تعریف میکنه. خیلی جالبن یه نگاه بنداز ;)

داداش یه چیزی ذهن منو بدجور مشغول کرده. اگه منو توجیه کنی ممنون میشم. تو این عکس پایین سمت راست تاریخ توی بازی رو زده 4E 203. منم دقیقا تو بازی توی همین تاریخ هستم با 190 ساعت گیم پلی و لول 58. چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه شما چطوری توی تاریخ 4E 203 هم به لول 81 رسیدی هم 450 ساعت گیم پلی داری ؟؟؟؟

عزیزم چه ربطی داره؟من تو بازی به گشت و گذار نپرداختم تازه از مد هم استفاده کردم احتمالا به خاطر اون هست که تاریخ زیاد عوض نشده در ضمن اگه میخوای یه عکس از تعداد روزهایی که بازی رو رفتم بذارم

حلا که پسره با هر چیزی تموم کرده تو چیکار داری ؟ اصلا با رمز تموم کرده یا نشسته سریععع رفته ولکنین دیگه این مسخره بازیها رو

منو با خودتون مقایسه نکنید من تنها باری که از چیت استفاده کردم همین دیروز بود برای طلاق گرفتن و نه چیز دیگه ای

تا جایی که من میدونم داداشمون خودش رفته!!!:d
چون رمز لول آپ تو Skyrim جوب نمیده ، اگه میداد مگه ما خول بودیم بشینیم این همه بازی کنیم؟؟؟:confused:

ممنون داداش

خوب این بازی یه بازی آر پی جی و پر از معما هست ممکنه شما 1 ساعت از گیم پلیتون رو روی ی معما بزارین ولیایشون یه ربعه رد کرده باشن یا شما جایی رو کشف نکرده باشی و وقت بگزرونی تا برسی ولی ایشون فست ترول زدن
یا ایشون اصلا ویت نکردن یا نخابیدن یا هرچیزی ممکنه زمان بازی رو جلو تر از بقیه و یا عقب تر از بقیه بندازه

دقیقا من نه تو بازی خوابیدم نه وقت گذرونی کردم

داداش من فقط دنبال چیزهای بیخودی نرفتم! تا جایی که میشد دنبال کوئست ها و لول آپ و جمع آوری ایتم ها کردم..در ضمن نسخه قبلی بازی رو من هیچ وقت نتوستم کامل کنم خودم هم تعجب کردم این بازی رو تونستم تموم کنم

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن برای اینکه بتونیت تو بازی ئقتی دارید مبارزه می کنید ، عکس هم بگیرید
کافیه اول tfc 0 رو تو کنسول بزنید بعد دوربین ازاد میشه و میتونید زاویه اش رو عوض کنید وقتی عکس رو گرفتید کافیه برای برگردوندن دوربین tfc 1 رو بزنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or