چیت نیست، این یه Bugای هست که فایلهای صدایی اون قسمت رو لود نمیکنه و از این اونجایی که من به اون فایلها در حال حاضر دسترسی ندارم نمیتونم آپلود کنم برنامه مورد نظر رو که از اونا کپی بگیرهیعنی چیت بزنم ؟؟
لطفا بدون چیت راهنمای کنید اصا چیت نزدم هیچگاه تو بازی ... :d
Morning Starخوب من یه توضیح کلی بدم:d
دوسته عزیزمون مهران خان که فرمودید تاریخ مشکل داره و این حرفا!اون تاریخ یعنی دوره ی 4 یا عصر چهارم و در سال 203 از این عصر.اسکایرم 4 عصر داره که عصر چهارم بعد از قربانی شدن سپتیم توسط خودش برای نجات دنیا آغاز میشه!که همونطور که میدونید یا شایدم ندونید(!)واحد پول بازی به افتخار این آقا سپتیم هست.
منظور من اینه که بازی تاریخ ماه و روز رو نشون نمیده و فقط سال رو نشون میده.همونطور که میدونید بازی روزانه پیش میره پس شاید شما در اول سال 203 هستید و ایشون آخر این سال!
امیدوارم حل شده باشه موضوع!(اگه کسی ماه های بازی رو به ترتیب بگه ممنونش میشم!)
مسئله دوم که آقای amid مطرح کردن باید بگم نمیدونم!چون با اینکه 3بار بازی کردم تا حالا کوئست های اصلی بازی رو نرفتم!که خجالت داره،این آقا الان لول بیست هست و ما 2 بار تا 50 رفتیم هنوز ندیدیم اینجا رو!
اگه میشه یه نفر به من توضیح بده که اگه ما در طی جنگ های داخلی جنرال تالیوس یا الفریک رو بکشیم این مرحله چجوریا میشه؟؟؟؟!یهو تالیوس یا الفریک زنده میشن؟؟؟!!!
مسئله ی سوم!!:d
آقا مهرشتد باید بگم که هیچ راه خاصی نیست چون یه نفر رو کشتی!حالا یا برو شهر های دیگه پول بنتیت رو جمع کن و بپرداز!یا باید بری زندان که اگه زندان بری میتونی از زندان فرار کنی که در این صورت باز تحت تعقیبی یا باید بخوابی و مدت زندانت رو بگذرونی که در این صورت خط اسکیل هات که پر شدن تا حدودی همشون خالی میشن.
sun's Dawn
First seed
Rain's Hand
Second Seed
MidYear
Sun's Height
Last Seed
HearthFire
FrostFall
Sun's Dusk
Evening Star
در ضمن سعی کنین ماموریت هارو با توجه به تاریخی که داده شدن تو بازی برین، یه سری Easter Egg باحال میبینن بعضا
جنگ داخلی رو هم اگه تموم کنین اون مرحله Skip میشه و مستقیم میره Quest بعدی.
توضیحت کامل تر بود خوبشرمنده من ندیدم دوستان توضیح دادن در غیر این صورت باز توضیح نمیدادم.

کد هم اثری نداشت