راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
یعنی چیت بزنم ؟؟:-/
لطفا بدون چیت راهنمای کنید اصا چیت نزدم هیچگاه تو بازی ... :d
چیت نیست، این یه Bugای هست که فایل‌های صدایی اون قسمت رو لود نمی‌کنه و از این اونجایی که من به اون فایل‌ها در حال حاضر دسترسی ندارم نمیتونم آپلود کنم برنامه مورد نظر رو که از اونا کپی بگیره :دی باید اینو بزنین تا اون قسمت کوچیک رو بپره.

خوب من یه توضیح کلی بدم:d
دوسته عزیزمون مهران خان که فرمودید تاریخ مشکل داره و این حرفا!اون تاریخ یعنی دوره ی 4 یا عصر چهارم و در سال 203 از این عصر.اسکایرم 4 عصر داره که عصر چهارم بعد از قربانی شدن سپتیم توسط خودش برای نجات دنیا آغاز میشه!که همونطور که میدونید یا شایدم ندونید(!)واحد پول بازی به افتخار این آقا سپتیم هست.
منظور من اینه که بازی تاریخ ماه و روز رو نشون نمیده و فقط سال رو نشون میده.همونطور که میدونید بازی روزانه پیش میره پس شاید شما در اول سال 203 هستید و ایشون آخر این سال!
امیدوارم حل شده باشه موضوع!(اگه کسی ماه های بازی رو به ترتیب بگه ممنونش میشم!)
مسئله دوم که آقای amid مطرح کردن باید بگم نمیدونم!چون با اینکه 3بار بازی کردم تا حالا کوئست های اصلی بازی رو نرفتم!که خجالت داره،این آقا الان لول بیست هست و ما 2 بار تا 50 رفتیم هنوز ندیدیم اینجا رو!
اگه میشه یه نفر به من توضیح بده که اگه ما در طی جنگ های داخلی جنرال تالیوس یا الفریک رو بکشیم این مرحله چجوریا میشه؟؟؟؟!یهو تالیوس یا الفریک زنده میشن؟؟؟!!!
مسئله ی سوم!!:d
آقا مهرشتد باید بگم که هیچ راه خاصی نیست چون یه نفر رو کشتی!حالا یا برو شهر های دیگه پول بنتیت رو جمع کن و بپرداز!یا باید بری زندان که اگه زندان بری میتونی از زندان فرار کنی که در این صورت باز تحت تعقیبی یا باید بخوابی و مدت زندانت رو بگذرونی که در این صورت خط اسکیل هات که پر شدن تا حدودی همشون خالی میشن.
Morning Star
sun's Dawn
First seed
Rain's Hand
Second Seed
MidYear
Sun's Height
Last Seed
HearthFire
FrostFall
Sun's Dusk
Evening Star
در ضمن سعی‌ کنین ماموریت هارو با توجه به تاریخی‌ که داده شدن تو بازی برین، یه سری Easter Egg باحال می‌بینن بعضا :دی، مثلا Companion quest line رو حتما تو سال 201 برین...

جنگ داخلی‌ رو هم اگه تموم کنین اون مرحله Skip می‌شه و مستقیم میره Quest بعدی.
شرمنده من ندیدم دوستان توضیح دادن در غیر این صورت باز توضیح نمیدادم.
توضیحت کامل تر بود خوب :دی

من فک میکردم firstseed فروردین خودمونه!:d
ممنون از لیست ماه هایی که گذاشتی!:)
یه سوال پیش اومد!Easter egg چیه؟؟؟!تاریخ کوئست رو کجا گفته؟اگه مثلا من الان تو سال 203 باشم و کوئست های campanion رو نرفته باشم یه چیزی رو از دست دادم یعنی؟؟؟!

---------- نوشته در 12:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 PM ارسال شده بود ----------

اشکان جان این مرحله رو ندیدی ؟؟
یعنی من نسبت به لولم جلوم؟
اسم اژدها alduin بود توضیح دادم خیلی قوی بود اصا هیجوری نمی شد اتک بهش زد فقط با جادوی dragonrend می زدمش چندتا دور تو هوا می زد بعد می مومد کنار دسم که با گرز می زدم تو کلش 3 ساعت طول کشید تا کشتمش ...l-)

نه!
بله!
چون من عاشق حاشیه های بازیم!!!!
فقط تا اونجا که الدر اسکرول رو بر میداری رفتم!حالا که میز گرد رو دیدم علاقه مند شدم میرم کوئست های اصلیم میرم!

من فک میکردم firstseed فروردین خودمونه!:d
ممنون از لیست ماه هایی که گذاشتی!:)
یه سوال پیش اومد!Easter egg چیه؟؟؟!تاریخ کوئست رو کجا گفته؟اگه مثلا من الان تو سال 203 باشم و کوئست های campanion رو نرفته باشم یه چیزی رو از دست دادم یعنی؟؟؟!
اواخر First seed می‌شه اوایل فروردین درسته :دی
هیچی‌ از دست ندادی،یه سری چیزی کوچیک هستن فقط، مثلا یه اتاقی‌ هست تو Quest آخر که توش تازه آتش خاموش شده و نشون میده اینجا کسی‌ زندگی‌ میکرده، اگه 203 بری اون نیست. در کّل چیزی نیست که دوباره لود کنی‌ واسشون از اول بری،
والا من قبلا اینارو از یجا برداشتم (احتمالاUESP ) الان آدرس رو ندارم، دقیق نمیدونم ,الانم پیدا نمیکنم :دی
خودم 202 اینا رفتم ماموریت هارو :دی

خوب من یه توضیح کلی بدم:d
دوسته عزیزمون مهران خان که فرمودید تاریخ مشکل داره و این حرفا!اون تاریخ یعنی دوره ی 4 یا عصر چهارم و در سال 203 از این عصر.اسکایرم 4 عصر داره که عصر چهارم بعد از قربانی شدن سپتیم توسط خودش برای نجات دنیا آغاز میشه!که همونطور که میدونید یا شایدم ندونید(!)واحد پول بازی به افتخار این آقا سپتیم هست.
منظور من اینه که بازی تاریخ ماه و روز رو نشون نمیده و فقط سال رو نشون میده.همونطور که میدونید بازی روزانه پیش میره پس شاید شما در اول سال 203 هستید و ایشون آخر این سال!
امیدوارم حل شده باشه موضوع!(اگه کسی ماه های بازی رو به ترتیب بگه ممنونش میشم!)
مسئله دوم که آقای amid مطرح کردن باید بگم نمیدونم!چون با اینکه 3بار بازی کردم تا حالا کوئست های اصلی بازی رو نرفتم!که خجالت داره،این آقا الان لول بیست هست و ما 2 بار تا 50 رفتیم هنوز ندیدیم اینجا رو!
اگه میشه یه نفر به من توضیح بده که اگه ما در طی جنگ های داخلی جنرال تالیوس یا الفریک رو بکشیم این مرحله چجوریا میشه؟؟؟؟!یهو تالیوس یا الفریک زنده میشن؟؟؟!!!
مسئله ی سوم!!:d
آقا مهرشتد باید بگم که هیچ راه خاصی نیست چون یه نفر رو کشتی!حالا یا برو شهر های دیگه پول بنتیت رو جمع کن و بپرداز!یا باید بری زندان که اگه زندان بری میتونی از زندان فرار کنی که در این صورت باز تحت تعقیبی یا باید بخوابی و مدت زندانت رو بگذرونی که در این صورت خط اسکیل هات که پر شدن تا حدودی همشون خالی میشن.

اشکان جان سمت چپ سال و عصر ماه رو زده. و هر ماه توی اسکایریم 30 روز داره. که توی عکس آقا محمد زده 5th of Morning star و من توی 26th of Morning star هستم. فکر کنم دیگه دوستان دلیل سوال پرسیدن من رو فهمیده باشن. به این دلیل که برام خیلی جالب بود که نه تنها سال بلکه ماه ها هم یه شکل بود. اشکان جان من ترتیب ماه های بازی رو نمیدون ولی فکر میکنم 12 تا باشه ولی هر ماه اسمای عجیب غریب داره.

کلا یکی توضیح بده!!!
ما میمیریم یا نه؟
شفاف توضیح داده بشه لطفا!!!!:-* در ضمن اگه در آینده خواهیم مرد چطور نمیریم؟:((
خیر نمیمیرین، تو بازی کلا عمر و مردن تعریف نشده هست.
شفاف تر از این؟:دی
حالا چرا میزنی؟
yahoo_7.gif
زدم مگه؟:دی

ممنون هانتر جان الان درست شد :) کد رو باید دقیقا همون لحظه که میخاد صحبت کنه وارد کنی ...
راسی یه شوال دیگه کلا دیالوگها یعنی سوالهای که ازت میشه رو روند بازی تاثیر می زاره یعنی اگه جوابت اشتباه باشه بازی یه طور دیگه جلو میره ؟؟
الان دارن کلی سوال ازم می پرسن چی جواب بدم ؟؟ :(

ممنون هانتر جان الان درست شد :) کد رو باید دقیقا همون لحظه که میخاد صحبت کنه وارد کنی ...
راسی یه شوال دیگه کلا دیالوگها یعنی سوالهای که ازت میشه رو روند بازی تاثیر می زاره یعنی اگه جوابت اشتباه باشه بازی یه طور دیگه جلو میره ؟؟
الان دارن کلی سوال ازم می پرسن چی جواب بدم ؟؟ :(
تو پایان بازی که هیچ تأثیری نداره، ولی‌ تو روابطت با طرفین تاثیر داره، ببین میخواهی‌ با کدوم طرف بیشتر دوست بشی‌ به نفع اونا جواب بده یا میخواهی‌ بی‌ طرف باشی‌ به هر دو طرف یه چیزایی‌ بده.

الان بعد از یه ساعت گفتمان فک کنم داریم کم کم به تفاهم می رسیم ;;)
هانتر جان ممنون از راهنمایت بدون اون هیچ وقت این تفاهم نامه امضا نمی شد و ازدها می مومد همرو رو می کشت ..

این کد همیشه جواب می ده دیگه ؟ هر موقع دیالوگ گیر کرد اینو بزنم :)

فک کنم دیگه دارن میرن من برم بدرقشون کنم الان میام (بازم ماموریت جدید )
cl30wghejenjm5qyp2dn.jpg

الان بعد از یه ساعت گفتمان فک کنم داریم کم کم به تفاهم می رسیم ;;)
هانتر جان ممنون از راهنمایت بدون اون هیچ وقت این تفاهم نامه امضا نمی شد و ازدها می مومد همرو رو می کشت ..

این کد همیشه جواب می ده دیگه ؟ هر موقع دیالوگ گیر کرد اینو بزنم :)

فک کنم دیگه دارن میرن من برم بدرقشون کنم الان میام (بازم ماموریت جدید )
cl30wghejenjm5qyp2dn.jpg
فقط تو این ماموریت جواب میده :دی، تو جای دیگه گیر کرد باید یه چیز دیگه زد.

اشکان جان درباره اساطیر بازی گفتی یاد چنتا کتاب که تو بازی خوندم افتادم. یکی درباره Tiber Septim بود. کسی که اون رو با اسم Dahvakiin در کل Tamriel یاد میکنن. کسی که کل Tamriel رو فتح کرد و به عنوان اولین امپراطور روی تخت نشست و اون اولین امپراطور imprials بوده. جالب اینجاست که اون پیش همون جادوگرای بالای کوهستان شات های خودش رو یاد گرفته بود همون جادوگرایی که اول بازی ازشون شات یاد گرفتیم. (کوهستان اسکایریم پر ارتفاعترین کوهستان در کل Tamrial هستش ). یه کتاب دیگه که خیلی نظرم رو جلب کرد کتاب The Great War بود.این کتاب درباره جنگ عظیم بین Imprials و Thalmor dominion هستش و مهمتر از همه این کتاب به دلیل جنگ بین Imprials و Stormcloaks اشاره داره ( همون ممنوع کردن پرستش Talos برای کل Tamrial ). یادتونه توی یکی از ماموریت های dark brother hood امپراطور رو میکشین ؟؟ نام این امپراطور Titus the Made 2 هستش. کسی که توی جنگ بزرگ کارهای بزرگی کرد. ومن شخصا بعد از این کتاب پشیمون شدم از کشتنش :d قبل از جنگ, thalmor به امپراطور نامه میده که باید پرستش talos متوقف بشه و گروه Blades که اون زمان محافظین امپراطور بودن نابود بشه و بخش زیادی از خاک hammerfell به ما واگذار بشه. ولی امپراطور Titus the made 2 این رو قبول نمیکنه و نامه رو پاره میکنه. اینجاس که جنگ بزرگ شروع میشه. قسمت جنگش تو کتاب خیلی خیلی خیلی زیاده و Imperial شکستهای زیادی میخوره و در نهایت پایتخت امپراطوری در Cyrodiil توسط Thalmor از سه طرف محاسره میشه و امپراطور تصمیم به عقب نشینی میگیره و از شمال خط سپاه دشمن رو میشکونه و با لشکرش خارج میشه ولی بعدا دوباره تجدید قوا میکنه و thalmor رو با استراتژیه The red ring شکست میده و Tamriel آزاد میشه ولی چون دیگه نیرویی واسه ادامه ی جنگ نداشته برای حفظ آرامش Tamriel خواسته ی thalmor رو قبول میکنه یعنی متوقف کردن پرستش Talos و فروپاشی Blades و واگذاری بخش بزرگی از خاک Hammerfell. (بعد از کشتن امپراطور توی مراحل dark brother hood امپراطوری ضعیف شده و Thalmor به فکر جنگ میفته.دیگه این چیزا فکر کنم توی elder scroll بعدی میاد :) )

آخرین ویرایش:
یه سوال
من الان اگه برم هلگان بازم تلاش میکنن منواعدام کنن؟
میخام یه سر برم اونجا تفریحی
اگه بهم حمله کنن من همه رو بکشم اتفاقی تو داستان رخ نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or