این سگه که حرف میزنه barbas اگه ماوریتش تموم شه ولم میکنه یا میمونه؟
به مرض خون آشامی مبتلا شدید.سلام خسته نباشید..کاشکی یکم این پست رو مرتب میکردید !! حیفه !! خیلی سخت میشه داخلش سرچ کرد !!
من یه مشکلی دارم...ممنون میشم دوستان کمکم کنن
سلام
مرحله Skyrim:Awakening(آزاد کردن دختر خوناشام ) رو میرفتم خوناشم که میشدم یا نیمشدم بعدش این مشکل به وجود میومد :
یه نورقرمز میومد و این نوشته بالاش میزد:
در ضمن چشم کاراکتر هم مثل دراکولا شده !!
که یه جورایی مریض شدم.... ولی چون مشکلرو نتونستم حل کنم ! از سیوقبلی بازی کردم ! این مرحله رو نرفتم ..... الان هم مشکلی نداشتم تا اینکه باز این مشکل به وجود اومد...نمیدونم باید چکار کرد ! با اینکه مرحله رو نرفتم Skyrim:Awakening(آزاد کردن دختر خوناشام )
باید چکارکنم این مشکل حل بشه ؟! در ویکی خود بازی دیدم...ولی بدتر هنگ کردم..باید دارو بخوری تا خوب بشی ! داروش چیه ! تا جند سایت فرصت داری که دارو بخوری و....
البته کدهای کنسول هم میشه زد مشکل حل بشه ولی من هر چی زدم کار نکرد !!
به مرض خون آشامی مبتلا شدید.
منظور از دارو، داروی Cure Diseaseـه میتونید برید دعا کنید. مثلا تو Whiterun کنار اون درخته پیش مجسمه Talos میتونید دعا کنید.اگه اشتباه نکنم آخر این مرحله ازتون میخوان که خون آشام شید. اگه نمیخواید بگید نه.
ببین وقتی خون آشام ها بزننت، یه بیماری میگیری که چند روز وقت داری درمانش کنی. اگه درمانش نکرده خون آشام میشی.اون دارو رو که نداشتم..باید قبلش خورد ( یعنی برگردی به سیو قبلیت بعد بخوری دارو potion of cure disease )
دعا کردن رو من نمیدونم چه جوریه !!!! میرم سمت مجسمه ها !! ولی هیچ اتفاقی نمیوفته !!
سلام خسته نباشید..کاشکی یکم این پست رو مرتب میکردید !! حیفه !! خیلی سخت میشه داخلش سرچ کرد !!
من یه مشکلی دارم...ممنون میشم دوستان کمکم کنن
سلام
مرحله Skyrim:Awakening(آزاد کردن دختر خوناشام ) رو میرفتم خوناشم که میشدم یا نیمشدم بعدش این مشکل به وجود میومد :
یه نورقرمز میومد و این نوشته بالاش میزد:
در ضمن چشم کاراکتر هم مثل دراکولا شده !!
که یه جورایی مریض شدم.... ولی چون مشکلرو نتونستم حل کنم ! از سیوقبلی بازی کردم ! این مرحله رو نرفتم ..... الان هم مشکلی نداشتم تا اینکه باز این مشکل به وجود اومد...نمیدونم باید چکار کرد ! با اینکه مرحله رو نرفتم Skyrim:Awakening(آزاد کردن دختر خوناشام )
باید چکارکنم این مشکل حل بشه ؟! در ویکی خود بازی دیدم...ولی بدتر هنگ کردم..باید دارو بخوری تا خوب بشی ! داروش چیه ! تا جند سایت فرصت داری که دارو بخوری و....
البته کدهای کنسول هم میشه زد مشکل حل بشه ولی من هر چی زدم کار نکرد !!
nope.مني كه الان ورولف هستم مه خطر ومپاير شدن تهديدم نميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خطری که نوچ ولی دیگه نمیتونی werewolf شی :dمني كه الان ورولف هستم مه خطر ومپاير شدن تهديدم نميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
nope.
البته vampirism خطر نیست
^
Dovahkiin
دو-وا-کین