اگه یه چیز Common باشه با ID unique نمیشه از طریق کنسول به دستش آورد،مثلا بعضی ازNPCها تو قسمتscriptهای شده ببازی ID های unique دارن،اونارو نمیشه spawn کرد بهترین کار اینه که با سازنده Mod ارتباط برقرار کنی و Specid رو بپرسی
اگه یه چیز Common باشه با ID unique نمیشه از طریق کنسول به دستش آورد،مثلا بعضی ازNPCها تو قسمتscriptهای شده ببازی ID های unique دارن،اونارو نمیشه spawn کرد بهترین کار اینه که با سازنده Mod ارتباط برقرار کنی و Specid رو بپرسی
برا خونه ساختن که Hearthstone رو لازم داریم،برا خونه خریدن ولی با هر کدوم از steward شهرها حرف بزنین.
دستیارJarl،مثل وزیر هر شهر .steward چیه ؟
اقا من این ازدها که اسمش alduin هست رو کشتم الان یعنی دیگه بازی از نظر داستانی فته شده یا هنوز ماموریت اصلی داره ؟
با مد Mfg Console خیلی راحتر و دقیقتر میشه ایتم آیدی رو در آورد. الان یک چست با دو انچنت واسه تست ساختم.
elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim)/Enchantments
Mfg Console at Skyrim Nexus - mods and community
steward چیه ؟
اقا من این ازدها که اسمش alduin هست رو کشتم الان یعنی دیگه بازی از نظر داستانی فته شده یا هنوز ماموریت اصلی داره ؟
وقتی از طریق کنسول یه آیتمی رو انتخاب میکنین همه اطلاعات جانبی رو نشون میده.این دقیقا چی کار میکنه؟؟؟؟ اگه میشه توضیح بدید کار با اینو
کدوم شهر؟اقا من رفتم پیشه همون مرده که دستیار پادشاه هست خونه خریدم حالا یه کلید بم داده
الان نمیدونم خونه که خریدم کجاست کسی میدونه قضیه اش چیه ؟
این دقیقا چی کار میکنه؟؟؟؟ اگه میشه توضیح بدید کار با اینو
همون شهره که که نگهباناش لباس زدر رنگ پوشیدن ارمش هم کله یه اسبیه
کدوم شهر؟