راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
کسی نیست کمک کنه 4 روزه پست گذاشتم یکی یه کمک نکرد!!!! تو این مرحله که پیش delphine میره یه دره کمدی هست کلید میخواد از کجا کلید بیارم؟؟؟؟ خواهش میکنم کمک کنید.....
اون در رو باید خودش باز کنه اصولا :دی با کدوم console بازی می‌کنین؟

با pc اما باز نمیشه مینوسه شما به کلید نیاز داری!!!!!!!
دروود هم وطن
داداشی این مشکل ربطی به بازی نداره
چون اون جا خود زنه در رو باز میکنه
احتمالا شما یا آپدیت نکردید نسخه بازی رو یا کلی dlc ریختید که باعث مشکل شده تو اجرای بازی یا قبل رسیدن به اون لحظه از ماموریت کار خاصی رو انجام ندادید همه این ها رو چک کنید حتما حل میشه،خوب به توضیحات هر مرحله دقت کنین و خوب بخونیدشون

دوستان بنظرتون بهترین سلاح تو بازی کدومه? از لحاظ دمیج بیشتر و سرعت و فلان? کلا کدوم سلاح و یا جادو رو پیشنهاد میکنید? رو درجه Expert‏ , سخته کشتنشون!

دوستان بنظرتون بهترین سلاح تو بازی کدومه? از لحاظ دمیج بیشتر و سرعت و فلان? کلا کدوم سلاح و یا جادو رو پیشنهاد میکنید? رو درجه Expert‏ , سخته کشتنشون!
دقیقا نمیشه گفت کدام سلاح قویتره ولی سلاح های دیدریک نسبت به سلاح های دیگه قویتره و اگه شما Sneakت قوی باشه و اون دگر brotherhood هارو برداری و یا خودت سلاح بسازی روش کار کنی(قدرت اینا اضافه کردن)میتونی در یک ضربه Sneak ضربدر 32 دمیج بزنی : ) ) که اگه دگرت هم قوی باشه میشه تو legendary هم همه یکی بزنی :d

راستی من مراحل داستانی بازی رو تموم کردم اما نتونستم کوئیست Brotherhood‏ پیدا کنم!
کجاس این کوئیست!
تو شهر Windhelm از Innkeeper در مورد شایعه‌ها بپرسین یه ماموریت بهتون میده که یه پسر قصد احضار کردن Dark brotherhood رو داره،اونو ادامه بدین.

سلام من اون مرحله که باید لباسات رو عوض کنی بری مهمونی گیر کردم با DELPINEحرف میزنم میگه لباسات رو عوض کنم عوض میکنم ولی بازم نمیشه کمک کنید

سلام من اون مرحله که باید لباسات رو عوض کنی بری مهمونی گیر کردم با DELPINEحرف میزنم میگه لباسات رو عوض کنم عوض میکنم ولی بازم نمیشه کمک کنید

باید لباسای اشرافی و مخصوص مهمونی بگیری. و فکر کنم که باید تمام متعلقاتت هم جایی خالی کنی. دقیقا یادم نمیاد.

یه ست Fine Clothes داری، اونا رو بپوش بعد باهاش حرف بزن. فقط اگه وسایل مهمت رو به اون یارو نداده باشی بدبختی ها! بگیر از سیو قبلی بازی رو لود کن و وسیله های مهمت رو بهش بده.

یه ست Fine Clothes داری، اونا رو بپوش بعد باهاش حرف بزن. فقط اگه وسایل مهمت رو به اون یارو نداده باشی بدبختی ها! بگیر از سیو قبلی بازی رو لود کن و وسیله های مهمت رو بهش بده.
دقیقا من چون اون روزا انگیلیسیم ضعیف بود نفهمیدم چی میگه با خودم گفتم بیلاخ عمرا اصلحه هام رو بدم ینی سیو رو سیو کرده بودم دهنم سرویس شد تا اونجا رو رد کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or