یه ماسک دیگهاین ماسک هارو که جمع کنیم اخرش چی بهمون میده؟
منظورم همون 8 تا حدودا ماسک هاست
یه ماسک دیگهاین ماسک هارو که جمع کنیم اخرش چی بهمون میده؟
منظورم همون 8 تا حدودا ماسک هاست
یه باگ هست، تو کنسول بزنینSetstage Mq302 180 تا اون قسمت که باعث باگ میشه رد شه.
اولی یک عدد Daedric Forge هست که از طریق اون میشه جادوهای مربوط به احضار کردن Daedra ساخت یا DaeDra احضار کرد. کلا چیز بی خودی هست
دومی هم وقتی اون انگشتر هارو بذارین یک Daedra summon میشه که بهتون جای یک گنج رو میگه ( یه Reference هست مربوط به اون کوتولهها که هر کس پیدا کنه بهشون طلا میدن) انگشترها تو کتابخونه هستن.
با جادو فعال نمیشه، باید وسایل مورد نیاز رو بذاری توش، بعدا اهرم رو بکشی تا موجودی که میخواهی احضار کنی بیاد.هانتر جان سلام
میگم یه کم بیشتر در مورد اون ددریک فورج توضیح میدی بعد من رمز psb رو زدم و همه نوع جادو دارم ولی هیچ کدوم اونجا اثر نمیکنه و همچنین چسبیده به ددریک فورج یه حالت صندوق مانند هست اون چیه کلا یه کم بیشتر توضیح بده . چون elder scrols رو بخوایم در نظر بگیریم تو نسخه اوبلیویون شاهکار کرد و زیاد فروش رفت oblivion تو زمان خودش خودایی بود . (بخاطر dremora ها ) راستی اون انگشتر رو کجای کتاب خونه میشه پیدا کرد؟
با جادو فعال نمیشه، باید وسایل مورد نیاز رو بذاری توش، بعدا اهرم رو بکشی تا موجودی که میخواهی احضار کنی بیاد.
همهٔRecipe ها : Atronach Forge - The Elder Scrolls Wiki
انگشترها هم، تو یک جعبه هستن،درست زیر یکی ازBook shelf ها ( قفل هم هستن باید باز بشن) مواظب باش اگه برداری دزدی هم حساب میشه.
Steam مجانی هستراستی میتونی یه چندتا سایت برای دانلود مد های اسکایریم بگی fileplanet که قیلتره nexus که url اش حالی به حالیه یه هو میبینی وسط دانلود قطع میکنه steamcomunnity هم که فقط برای اعضای premium هست همونایی که ماهانه پول میدن
برین تو تاپیک مشکلات Skyrim ، صفحه 33 اینا، کامل اونجا مشکل رو راه حلشو گفتم، در صورت عمل نکردن هم یه راه حل جانبی دادم که باید یه فایل رو دانلود کنین، چون یکم بحث طولانی هست دیگه و اینجا جاش نیست.دوستان خسته نباشید!
من یه چند ماهی نمیتونستم بازی کنم، الان خواستم دوباره Skyrim رو بریزم به مشکل خوردم.
اول که رانش میکردم این ارورو میداد:
Unable to find INI file
بعد با اون یکی لانچرش بازی ران شد دیگه اروری نداد! ولی وقتی Dawnguard رو از میهن دانلود گرفتم خواستم بازی کنم اصلا Data File روشن نبود که بخوام چیزیو تیک بزنم، فقط آپدیتی که خود میهن دانلود قاطی Expansion گذاشته بود رو بازی اثر کرد!
دمتون گرم یه هلپی به ما بدید Hearthfire اومد ما هنوز اینو بازی نکردیم!!!![]()
یه کم بیشتر در مورد کار با steam توضیح میدی من روی مدی که میخوام کلید میکنم ولی تو کل صفحه گزینه دانلود ندارهSteam مجانی هست، کسیی که بازی رو دارن میتونن دانلود کنن ازش
. والا بهترین سایتی که گفتی همون nexus هست، دیگه نمیدونم
![]()
کلا استیم در رابطه با Workshop خیلی حساس هست، واس انجام هر کاری توش باید بازی رو اورجینال داشته باشی، هر چیزی اونجا هست معمولا تو Nexus هم پیدا میشه.یه کم بیشتر در مورد کار با steam توضیح میدی من روی مدی که میخوام کلید میکنم ولی تو کل صفحه گزینه دانلود نداره
انور کوه که جاده هست از کنار کوه راه هست، ولی اگه بالا کوه رو میگین بازم باید راه جاده رو دنبال کنین برسین به اون طرف کوه به یه روستا به اسم Iverstead، از اونجا راه هست به بالا کوه.سلام ن تو یه مرحله ام باید بری یه جایی اون ور کوه هیچ راهی نیست میشه با عکس توضیح بدید ممنون.
بعدا بیاد دنیا رو نابود کنه؟سلام
الان داشتم مرحله The Man Who Cried Wolf میرفتم.
راهی نیست جادوگر ها رو نکشیم تا بتونن Potema رو احضار بکنند؟
بعدا بیاد دنیا رو نابود کنه؟No thx
البته یه مرحله دیگه باهاش کار داریببین ازش خوشت میاد یا نه
![]()