mehdihamed
کاربر سایت
:-o نوشته نمیتونیدببخشید یعنی چی میتونیم هر جفتش بشیم چطوری میشه استفاده کرد ؟؟؟
:-o نوشته نمیتونیدببخشید یعنی چی میتونیم هر جفتش بشیم چطوری میشه استفاده کرد ؟؟؟
این باگه، esbern صدا نداره چون حرف نمیزنه بازی ادامه پیدا نمیکنه اینجا راه حلش رو نوشته بعد از نوشته Verification for مراحل رو انجام بده درست میشه اگه زبانت خوبه بخون اگه نه بگو خودم توضیح بدم
Skyrim talk:Esbern - UESPWiki
بعد از اینکه این کار رو انجام دادی یه بار برو بیرون از اتاق دوباره برگرد تو حل میشه
شما باید برید از تو قسمت misc و elder scroll رو باز کنید .با سلام خدمت دوستان
من تو اون مرحله که elder scroll رو باید بالای کوه بخونی موندم
وقتی دمو رو نشون میده و اون دو نفر اژدها رو میکشن میرن یه گوشه وا میستن باید کار خاصی کرد؟ چون هیچ چیز خاصی اتفاق نمیفته
شما باید برید از تو قسمت misc و elder scroll رو باز کنید .
شماره 1 نوشته Download BSA unpacker, which can be found here اونجا که نوشته here روش کلیک کن تو صفحه باز شده بیا پایین و روی bsa unpacker کلیک کن یکم بمون تا صفحه دانلود باز بشه وقتی فایل رو دانلود کردی از حالت zip درش بیاراگه میشه ترجمش کن.مرسی.
فکر کنم نزدیک همون در یه چیزی هست که باید یه وسیله چنگک مانند رو روش بزاری در باز بشهمشکلم حل شد اینجا رو بگید چیکار کنم
جواب بدید لطفا
این در هست باید باز بشه؟؟؟؟چیکارش کنم؟؟
اصلا باید از همینجا برم تو؟؟؟؟
جواب بدید لطفا
من کل کد تقلباشو داشتمفکر کنم نزدیک همون در یه چیزی هست که باید یه وسیله چنگک مانند رو روش بزاری در باز بشه
کد تقلب
صفحه وارد کردن فرمان رو باز کن (دکمه ~) کد tcl رو وارد کن و اینتر بزن، میتونی راحت از در رد بشی و بعد دوباره بزن tcl که غیر فعال بشه