راهنمایی برای Assasins Creed

برای من الان 2 دی وی دی هست اما ظاهرا باید ناقص باشه که این مشکل رو داره
شما برای اینکه بدونی نسخه کاملو داری یا نه! برو تو پوشه ی نصب بازی ببین فایلی با اسم jerusalem_forge یا یه همچین اسمی چقدر حجم داره اگه دوروبره 600-800 مگ حجم داشت مطمئن باش نسخه ی کاملو داری در غیر اینصورت نسخه ی ناقصو خریدی

من واسه این بازی مجبور شدم برم از سایت یوبی سافت 35 مگ پچ دانلود کنم.چون بازی رو سری اول که اومد خریدم و وسط بازی میپرید بیرون. اما خداییش بازی زیبایی هست.

من میدونم باید چه کار کنی
باید کنسولت خاموش کنی بزاری اون بیچاره هم دیگه بره خونشون طفلکی خسته شد بس اونجا موند :biggrin1:
بابا بازی تموم شده دیگه :biggrin1: فقط می تونی دکمه Y رو بزنی می بینی که این بدبخت هم تحت تاثیرات دستگاه قابلیت eagle vision پیدا کرده!

دوست من آخرش اینه که باید بری تو اتاق استراحتش و روبه دیوار دکمه y کنسول یا e کامپیوتر رو بزنی ، یه چیزایی میبینه و بعدش اسمای آخر بازی رو میاره .

من دقيقا نفهميدم المعلم مرد يا هزار و فلان سال ديگه برميگرده؟؟؟؟
اين پرفسر كي بود چرا قرمز ديدش؟؟؟
كلا من باهاش حال نكردم همه مموري هاش به شدت يكنواخت هستش و ادم حوصلش سر ميره

آخرین ویرایش:
من با یک چیز این بازی خیلی حال کردم که این شخص رو یوبی داره پرورش میده یعنی نیومد از اول بازی بیارش تواینده و بگه فلانو فلون اومد شخصیتی رو نشون داد که نمیدونه اون که تو رویاش میبینه خودش هستش یا نه که این همه قتل انجام داده اخر یکش هم میفهمه که خودش بوده این که خاطراتش براش دوباره تدایی میشه داستان جالبی داشت اما یکم تکراری میزد که اونم بعضی جا ها جالب بود

با سلام
من توی مموری بلک 2 گیر کردم باید چه کار کنم ماله پلی 3 اونجایی که صلاح دین را کشتم بعد بیدار شدم و دختر با پفسوره رفتن:(

اقا کسی نیست کمکم کنه گیر کردم داخله بازی

آخرین ویرایش:
من چند وقت پیش بازیو تموم کردم و سیوهاش رو هم برداشتم حالا بعد چند وقت هوس کردم بازی رو یه بار دیگه نصب کنم بازیو نصب کردم حالا که سیوهامو کپی کردم نمیدونم چرا سیوها کار نمیکنه؟؟!!:confused:
منظورم اینه که بازی از همون اول شروع میشه؟؟!!
مشکل از کجاست؟

با سلام
من توی مموری بلک 2 گیر کردم باید چه کار کنم ماله پلی 3 اونجایی که صلاح دین را کشتم بعد بیدار شدم و دختر با پفسوره رفتن:(

اقا کسی نیست کمکم کنه گیر کردم داخله بازی

اگه اشتباه نکنم شما باید برید تو اطاق لالایی کنید(بخوابید);)

من چند وقت پیش بازیو تموم کردم و سیوهاش رو هم برداشتم حالا بعد چند وقت هوس کردم بازی رو یه بار دیگه نصب کنم بازیو نصب کردم حالا که سیوهامو کپی کردم نمیدونم چرا سیوها کار نمیکنه؟؟!!:confused:
مشکل از کجاست؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:(

اگه اشتباه نکنم شما باید برید تو اطاق لالایی کنید(بخوابید);)
من میدونم ولی همه درها بسته بودن به همین خاطر رفتم از اول بازی کردم بعد از اونجا را رد کردم:eek:اصلا نمی دونم چه طوری اینطوری شد
برهرحال ممنونم:love:

مشکل از کجاست؟

یعنی کسی تا به حال به مشکل من بر نخورده:((:((:((:((

منم به همين مشكل بر خوردم . سيو يكي از بچه ها كار نميكنه . نتونستم برم ... راهي هم پيدا نكردم براش ... نميدونم چه كنم؟
در ضمن به نظرم جزو بدترين بازيهاست . چون تنوع نداره . يكنواحتيش خسته كنندست ...

منم به همين مشكل بر خوردم . سيو يكي از بچه ها كار نميكنه . نتونستم برم ... راهي هم پيدا نكردم براش ... نميدونم چه كنم؟
در ضمن به نظرم جزو بدترين بازيهاست . چون تنوع نداره . يكنواحتيش خسته كنندست ...
براي من هم اينجوري شد ولي من سيو هامو گذاشتم تو my document -my game گذاشتم و درست شد
بازي هم كه خيلي باحال بود فقط يكنواخت بود ولي من با مهارت هاي الطير حال ميكردم :love:تيپش هم خيلي باحال بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or