راهنمایی برای خرید PS3

ممنون از جوابت !! حالا این نکست جن چه طوریاست ! منظورم اینه که قابل اعتماد هست !
جنسهاش دسته دوم نیست ؟ اگه فروش انلاین تو نت داره که برام دردسر میشه! یا اگه فروش حضوری داره که چه بهتر ! اگه میشه یه ادرسی یا تلفنی !! ممنون !! ;)
حضوری میده ولی باید صبر کنی تا از انبارش برات بیارند که 3 تا 4 ساعت طول میکشه....
به جرات میگم که مطمعن ترین جایی هست که در ایران هست و به کل ایران هم ارسال میکنه.
تلفن: 02166958764

دیشب به نکست جن زنگ زدم !! تازه شماره حساب شرکتو برای واریز پول بهم داد . بهشون گفتم گرون میشه تو تابستون گفت معلوم نیست ! نمیدونم منظورش چی بود ! میگفت دیگه 60 گیگ تولید نمیشه .فقط 40 گیگ داشت و 465 تومن میداد ! حالا مشکل اینجاست نمیدونم از کجا گیر بیارم ! به نظرتون هنوز تو توپخونه 60 گیگ هست ! اگه هست چند تومنه ! یا ایکه جایی رو میشناسین که داشته باشه ! با انصاف هم باشه ! راستی این استارتر پک ها چه طورین یا همین باندل! ممنون!

راستی این استارتر پک ها چه طورین یا همین باندل! ممنون!

60 گیگ دیگه تولید نمیشه ارزش قیمت بالا رو هم نداره . 40 گیگ انتخاب خوبیه ...;)

استارترپک هم با باندل نسبتا خفنی که هست:biggrin1: قیمتش هم نسبتا که نه ولی خیلی

بالا هست... ;)

دیشب به نکست جن زنگ زدم !! تازه شماره حساب شرکتو برای واریز پول بهم داد . بهشون گفتم گرون میشه تو تابستون گفت معلوم نیست ! نمیدونم منظورش چی بود ! میگفت دیگه 60 گیگ تولید نمیشه .فقط 40 گیگ داشت و 465 تومن میداد ! حالا مشکل اینجاست نمیدونم از کجا گیر بیارم ! به نظرتون هنوز تو توپخونه 60 گیگ هست ! اگه هست چند تومنه ! یا ایکه جایی رو میشناسین که داشته باشه ! با انصاف هم باشه ! راستی این استارتر پک ها چه طورین یا همین باندل! ممنون!
60 گیگ در توپ خونه هم نیست.... مگر اینکه استارتر پک رو بگیری که 2 تا دسته و 2 تا بازی در جعبه داره که 650 تومنه.

PS3:
40 گیگ:قابلیت اجرای بازیای پلی2 را ندارد
80 گیگ: بازیای پلی2 را به صورت نرم افزاری اجرا میکند.
*پلی3 هنوز کپی خور نشده....
* بازیاش رو از توپ خونه و نکست جن و یگانه میتونی تهیه کنی. قیمت هر بازی از 30تومن تا 120 تومن هست.

آقا من ps3 بخرم یا xbox؟

در ضمن »ن اگه بخوام همه ی بازی هارو رو پ3 داشته باشم شبکه ای نیست برای طاق زدن بازی و ...؟

همه ی این مطالب با توجه به اینکه من دارم میرم خارج ایران.
قیمت ps3 رو نگفتید؟

این تفاوت قیمت در بازی ها به خاطر چیه؟

قیمت ps3?????????

در جديد بودن يا قديمي بودن بازي .... در ايران يه چيز ديگه اي هم هست هركدوم كه ملت بيشتر بخوان و بيشتر دوستش داشته باشن گرون ميدن .
قيمت ps3 هم از 450 تا 670. فكر ميكنم هست ....كه اونم به خاطر هاردشه از 20 تا 80 كه الان 20 و 60 توليد نميشه فقط 40 و 80 هست يه بسته جديد هم داره مياد برا متال گير كه به همراه بازيmgs4 limit و دسته شوك دارهست و رنگش فرق ميكنه

آخرین ویرایش:
قیمت ps3 رو نگفتید؟

این تفاوت قیمت در بازی ها به خاطر چیه؟

من ps3 بخرم یا 360؟
قیمت 40GB حدود 450,000 تومان هست.
قیمت 60 و 80GB رو دقیقاً نمیدونم، ولی 60 دیگه تولید نمیشه و 80 هم خیلی کم شده و قیمتش بالای 670,80 تومان هست.

قدیم و جدید بودن و خوب و بد بودن !

اگر با پول بازیهاش مشکلی نداری، PS3. ولی اگر داری یا فکر میکنی که خواهی داشت ؟ XBOX 360.

play station 3 کپی خور شده ولی هنوز در حال رسیدگیه از سایت زیر میتونی ببینید :

http://www.bbc.co.uk/dna/collective/A21186867

کجای این مطلب همچین چیزی رو نوشته ؟!! :confused:

میتونین یه لینک بدین راجع به آخرین اخبار کرک شدن پلی3 سایت معتبر و انگلیسی؟

بازی های پ3 رو قسطی نمیدن؟ تو این بازی سنتر همه برای فروش دارن.

مکان معتبر برای خرید پلی 3 کجاس؟

پلی 3 باید آکبند و با سیل سونی باشه دیگه چون واسه کرک بازش نمیکنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or