راهنمایی برای خرید PS3

1- همه مدلای ps3 خوبن اگه پول داری 80 بگیر اگه نداری 40 بگیر . ریجن هم هیچ فرقی نمیکنه در اجرای بازی فقط برای فیلم های bd هست که میگن pal بیشتر داخل ایرانه ولی من این حرفو قبول ندارم به هر حال ریجن زیاد مهم نیست چون همه ریجن هاش خوبن و هیچ فرقی نمیکنن با هم به جز همون یه موردی که گفتم.
2- ps3 در صورت نگهداری صحیح هیچ مشکلی نخواهد داشت و اصلا ps3 پیغام هشداری به اسم چراغ زرد نداره و نخواهد داشت بلکه اون هشداری که میگن چشمک زن قرمز که فقط برای 1 نفر تو این سایت پیش اومده همین
3- قیمت هاش متغیره ولی 40 حدود 430 تا 470 ایناس 80 گیگ هم حدود 550 تا 650 فکر میکنم باشه البته این قیمتا دقیق نیست
4- به امید هک شدنش زیاد نباش چونکه تا الان که خبری نشده ممکنه فردا هک بشه ممکنه تا 2 سال دیگه هم هک نشه اصلا چیزی مشخص نیست.
5-بازی های کپی ps2 رو میشه روی مدلهای 60 و 80 اجرا کرد ولی لنز دستگاه اسیب میبینه 100 درصد و باید بری یه ps2 خرجش کنی تا درست شه:biggrin1:
6-میشه وصل کرد ولی داخلش کابل vga نداره باید جدا خریداری کنی
7- بازی های مشترک با 360 که هیچ تفاوت محسوسی نداره میمونه بازی های انحصاری که اصلا روی 360 نیومده و نخواهد اومد که ما بتونیم مقایسه کنیم.
8- نمیدونم داستان این achievment چیه چون 360 نداشتم:biggrin1:
9-داخل پک mgs4 گه قراره عرضه بشه هست اونم فقط 80 گیگش . داخل بعضی از بازی ها این امکان هست داخل بعضی ها نیست.
10-نکته خاص که نه فقط اینه که با خریدن یه ps3 پول عشق داری میدی چون امیدی به کپی خور شدنش نیست.

در مورد home اطلاعات خاصی در دسترس نیست پس جوابی برای سوالت ندارم.شرمنده.

امیرخان....

خیلی خیلی ممنون امیر جان ار وقتی که گذاشتید و جوابایی که دادید .

فقط 2 تا نکته هست :

اقای gpod در تاپیک اطلاعات تکمیلی در مورد ps3 / راهنمای خرید گفتن :
"بهترین انتخابی که بین مدل های 40گیگ و 80گیگ میتوانید انجام دهید 40گیگ هست" به دلیل اینکه مدل 40 گیگ 65nm CPU داره و خب قاعدتا باید از مدل 80 گیگ که CPU 90 یا 95nm هست (تردید از منه)بهتر باشه .

این کابلی که برای اتصال PS3 به مانیتور هست VGA ه یا HDMI TO DVI ؟؟ چون مانیتور من DVI نداره ؟ میشه کاریش کرد ؟
نداره؛ اما ممكنه سوني يه همچين سيستمي رو در آينده اضافه كنه ( با ارائه Firmware ) ، ولي بعيد ميدونم چون اگه ميخواست اضافه كنه تا حالا كرده بود.

ممنون دوست عزیز
تو فريمور 2.40 شايعه شده که يه همچين امکانی اضافه ميشه

ممنون امیر جان
امين جان قرار هست فريمور 2.40 بلاخره سيستم Trophy رو كه بنوعي همون Achivment محسوب ميشه اضافه كنه !

خیلی ممنون سعید جان

دوستان عزیز PS3 باز سلام !

من قصد داشتم که انشالا به زودی یه PS3 بخرم . چنتا سوال داشتم :

1. در حال حاضر بهترین مدل و بهترین ریجن PS3 کدومه و ایا مدل جدیدی در دست طراحی هست یا نه ؟
2. ایا PS3 مشکل خاصی داره ؟ این جریان چراغ زرد چیه ؟
3. قیمت مدل های مختلف این کنسول چنده ؟
4. امیدی به هک شدنش هست ؟ نهایتا تا چه موقع ؟
5. ایا میشه بازیهای کپی PS2 رو رو PS3 اجرا کرد؟
6. میشه PS3 رو به مانیتور وصل کرد ؟ کابل VGA داره ؟
7. PS3 چه قابلیت های خاصی داره و تفاوت کیفیت بازیهاش با X360 چقدره ؟ بهتره یا بدتر یا چندان تفاوتی نداره؟
8. ایا PS3 سیستمی مشابه Achievement در X360 داره ؟
9. Dual Shock 3 تو کدوم پک PS3 هست و ایا شکش تو همه ی بازی های PS3 کار میکنه ؟
10. Home بالاخره کی عرضه میشه و ایا به صورت دانلودیه که میشه به صورت رایگان دانلودش کرد یا جور دیگس ؟
11. اگر نکته ی خاصی در مورد این کنسول هست لطف کنید بگید .

خیلی خوشحال میشم اگه اساتید محترم جواب سوالای منو دقیق و کامل بدن .

با تشکر فراوان

1. پال. چون رجین خاور میانه پاله آخرین مدل همون پک متال گیره.
2.خیر... چراغ زرد مربوط به هارد میشه و در مدل های 40 گیگ من ندیدم.
3. 40gig 520 PAL
80gig 630 J
20gig J 480
40gig J 470
4.بله. حداکثر تا تابستون.
6..میشه. ولی چیزی مثل کابل vga نداره. مانیتورت باید واید باشه و تصویر تا 720p رو ساپورت کنه و 1 کابل hdmi to dvi بگیر و به ورودی dvi مانیتورت بزن.
5. میشه ولی باید دسگات رو باز کنی....
7. پلی3 بهتره. عمرش بیشتره. تقریبا تا 2013 باسش بازی میاد(کوتاگوری گفته بود تا 2017)
8. خیر. ولی قابلیت آنلاینش کاملا رایگانه و نیازی به خرید کارت gold نیست.
9. تقریبا در همه بازیا. فقط در mgs pack هست که در آمریکا ریلیز میشه و مدلش هم 40 گیگه و رنگش هم GUN METAL هست.
10. TBA 2008 که دانلود تریلر و آهنگ ها و دموی بازیا رایگانه.
11. این کنسول رو بخر مخصوصا پال چون که رجین خاورمیانه پاله و چند سال دیگه که بلوری به جای دی وی دی جاافتاد بتونی با پلی3 فیلم ببینی و باسه بلوری پلیر دیگه خرج جدا نمیکنی;)

سلام! من 700 تومن پول دارم میخوام یه PS3 باندل بخرم که MGS داخلش باشه! چه رجینی و چه مدلی برای ایران بهتره؟!
-------------------------------
در ضمن یه مانیتور22 اینچ سامسونگ براش کافیه؟! با ورودی DVi و ...؟!

آخرین ویرایش:
"بهترین انتخابی که بین مدل های 40گیگ و 80گیگ میتوانید انجام دهید 40گیگ هست" به دلیل اینکه مدل 40 گیگ 65nm CPU داره و خب قاعدتا باید از مدل 80 گیگ که CPU 90 یا 95nm هست (تردید از منه)بهتر باشه .

این کابلی که برای اتصال PS3 به مانیتور هست VGA ه یا HDMI TO DVI ؟؟ چون مانیتور من DVI نداره ؟ میشه کاریش کرد ؟
ببین بستگی به جیبت داره عزیز جان ps3 هیچ وقت مشکل گرمایی نداشته که با cpu 65 نانو بخواد حل بشه از اون لحاظ خیالت راحت اگه پول داری بهترین انتخاب 80 در غیر این صورت 40 بسیار عالی به نظر میاد.

در مورد اون vga شرمنده توضیح ندادم شما باید یه کابل hdmi to dvi بگیری و با یک تبدیل vga که باید حتما از کیفیت خوبی برخوردار باشه اونو به مانیتورت وصل کنی.
چونکه اگه vga box کیفیتش خوب نباشه با افت کیفیت روبرو خواهی شد.

اميرجان PS3 هيچ مشكلي از بابت Air Condination نداره و تمامي مدلهاش خداروشكر خوب هستند .اما خوب 40 گيگ ها خيلي كمتر گرما توليد ميكنن و شما به ندرت Rising Up Rpm فنهاي ps3 رو ميبيني و به همين جهت كم صدا تر هستند اما از بابتهايي 60 و 80 گيگ بهتر هستند همين Memory Stick قابليت خيلي خوبي هست گر چه ميشه با يك Memory Adaptor و اتصال اون به USB همون كارو كرد !! البته امين جون بنظر ميرسه شما هم بغير از 40 مدل ديگه اي گيرت نمياد !!
بله خروجي PS3 بصورت HDMI هست كه بايد از طريق HDMI TO DVI به مانيتور وصل كرد!! البته دستگاههايي بنام VGA BOX هستند كه كار HDMI TO VGA رو بنوعي انجام ميدند كه من در مورد كيفيتش اطلاعي ندارم
بابا تو كه وضعيت ماليت خوبه يك مانيتور DVI دار بگير ديگه !!

1. پال. چون رجین خاور میانه پاله آخرین مدل همون پک متال گیره.
2.خیر... چراغ زرد مربوط به هارد میشه و در مدل های 40 گیگ من ندیدم.
3. 40gig 520 PAL
80gig 630 J
20gig J 480
40gig J 470
4.بله. حداکثر تا تابستون.
6..میشه. ولی چیزی مثل کابل vga نداره. مانیتورت باید واید باشه و تصویر تا 720p رو ساپورت کنه و 1 کابل hdmi to dvi بگیر و به ورودی dvi مانیتورت بزن.
5. میشه ولی باید دسگات رو باز کنی....
7. پلی3 بهتره. عمرش بیشتره. تقریبا تا 2013 باسش بازی میاد(کوتاگوری گفته بود تا 2017)
8. خیر. ولی قابلیت آنلاینش کاملا رایگانه و نیازی به خرید کارت gold نیست.
9. تقریبا در همه بازیا. فقط در mgs pack هست که در آمریکا ریلیز میشه و مدلش هم 40 گیگه و رنگش هم GUN METAL هست.
10. TBA 2008 که دانلود تریلر و آهنگ ها و دموی بازیا رایگانه.
11. این کنسول رو بخر مخصوصا پال چون که رجین خاورمیانه پاله و چند سال دیگه که بلوری به جای دی وی دی جاافتاد بتونی با پلی3 فیلم ببینی و باسه بلوری پلیر دیگه خرج جدا نمیکنی;)

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ! لطف کردید ;)
ببین بستگی به جیبت داره عزیز جان ps3 هیچ وقت مشکل گرمایی نداشته که با cpu 65 نانو بخواد حل بشه از اون لحاظ خیالت راحت اگه پول داری بهترین انتخاب 80 در غیر این صورت 40 بسیار عالی به نظر میاد.

در مورد اون vga شرمنده توضیح ندادم شما باید یه کابل hdmi to dvi بگیری و با یک تبدیل vga که باید حتما از کیفیت خوبی برخوردار باشه اونو به مانیتورت وصل کنی.
چونکه اگه vga box کیفیتش خوب نباشه با افت کیفیت روبرو خواهی شد.

امیر جان ممنون . این حرفا چیه ؟؟ دشمنت شرمنده !
امین جان PS3 هيچ مشكلي از بابت Air Condination نداره و تمامي مدلهاش خداروشكر خوب هستند .اما خوب 40 گيگ ها خيلي كمتر گرما توليد ميكنن و شما به ندرت Rising Up Rpm فنهاي ps3 رو ميبيني و به همين جهت كم صدا تر هستند اما از بابتهايي 60 و 80 گيگ بهتر هستند همين Memory Stick قابليت خيلي خوبي هست گر چه ميشه با يك Memory Adaptor و اتصال اون به USB همون كارو كرد !! البته امين جون بنظر ميرسه شما هم بغير از 40 مدل ديگه اي گيرت نمياد !!
بله خروجي PS3 بصورت HDMI هست كه بايد از طريق HDMI TO DVI به مانيتور وصل كرد!! البته دستگاههايي بنام VGA BOX هستند كه كار HDMI TO VGA رو بنوعي انجام ميدند كه من در مورد كيفيتش اطلاعي ندارم
بابا تو كه وضعيت ماليت خوبه يك مانيتور DVI دار بگير ديگه !!

خیلی ممنون سعید جان .

حالا به جز تفاوت مقدار گیگ و مموری استیک مدل 80 گیگ دیگه مزیتی نسبت به 40 گیگ داره یا نه ؟
حقیقتش من پولش واسم مهم نیست فقط میخوام خدای نکرده با مشکلی شبیه مشکل 3 چراغ X360 و داغی زیاد و این چیزا مواجه نشم !

شما لطف داری امیر جان ! اره تو فکرش هستم 100% . (البته یه HDTV سامونگ داریم اما مصرف خانوادگی داره و نمیتونم واسه این کار ازش استفاده کنم .)

پ.ن : خودمونیم ! من فک نمیکردم بخش PS3 فروم این قدر بچه های فعال و باحال داشته باشه !
بابا دمتون گرم خداییش :love:

حالا به جز تفاوت گیگ و مموری استیک مدل 80 گیگ دیگه مزیتی نسبت به 40 گیگ داره یا نه ؟
تنها مزیت 80 گیگ نسبت به 40 گیگ فقط همین ها هست !

حقیقتش من پولش واسم مهم نیست فقط میخوام خدای نکرده با مشکلی شبیه مشکل 3 چراغ X360 و داغی زیاد و این چیزا مواجه نشم !
ps3 هیچ وقت در هیچ مدلی چنین مشکلی نداشته که کنسول داغ کنه مثل 360 و تنها مزیتی که 40 گیگ در پردازنده 65nm داره کم استعلاک بودن کنسول و کم صدا تر بودن هست !

سلام! من 700 تومن پول دارم میخوام یه PS3 باندل بخرم که MGS داخلش باشه! چه رجینی و چه مدلی برای ایران بهتره؟!
-------------------------------
در ضمن یه مانیتور22 اینچ سامسونگ براش کافیه؟! با ورودی DVi و ...؟!

سلام...

700,000 تومان عالی هست برای خرید Playstation. شما باید صبر کنید تا MGS4 رلیز شه. از ایران هم حتماً میتونی پیدا کنی همه ی پکها رو ولی قیمتشون معلوم نیست که چی باشه.

راجع به تمام پک های این بازی، اینجا توضیح دادم.

سلام...

با نزدیک شدن به تاریخ Release بازی MGS4 میخواستم اطلاعاتی از Bundle های این بازی رو در اختیارتون بذارم.

Bundle آمریکا:

1.png

این پک شامل:

یک عدد PS3 80GB.
یک عدد Dual Shock 3.
یک عدد بازی MGS4 ( به صورت Standard Edition )

قیمت: 499$

Bundle اروپا:

2.png

این پک شامل:

یک عدد PS3 40GB.
یک عدد بازی MGS4 Standard Edition.
یک عدد دسته ی SIXAXIS.

قیمت: 439.99 یورو

Bundle Gunmetal:

3.png

این پک شامل:

یک عدد PS3 40GB Limited Edition به رنگ Gunmetal.
یک عدد بازی MGS4 Limited Edition.
یک عدد دسته ی Dual Shock 3.

قیمت: 599$

---------------------------

بله، شما باید یک مانیتور بخرید که علاوه بر ورودی HDCP، DVI رو هم ساپورت کنه.

و البته اجرا کردن بازی های Playstation2.

ps3 هیچ وقت در هیچ مدلی چنین مشکلی نداشته که کنسول داغ کنه مثل 360 و تنها مزیتی که 40 گیگ در پردازنده 65nm داره کم استعلاک بودن کنسول و کم صدا تر بودن هست !

خیلی ممنون دوست عزیز .

چنتا سوال داشتم فقط :
ایا تو مدل های 80 گیگ جدید پردازنده 65nm گذاشته نشده ؟ اگه اینجوره پس چطور در مدل های 40 گیگ گذاشته شده ؟!! یکم عجیب نیس ؟!
خبری اومده که از چه موقع تو همه ی مدلای PS3 به کار گرفته میشه ؟
بعد این مدل 80 گیگ فقط ریجن UC داره ؟

با تشکر

سلام...
700,000 تومان عالی هست برای خرید Playstation. شما باید صبر کنید تا MGS4 رلیز شه. از ایران هم حتماً میتونی پیدا کنی همه ی پکها رو ولی قیمتشون معلوم نیست که چی باشه.
راجع به تمام پک های این بازی، اینجا توضیح دادم.
بله، شما باید یک مانیتور بخرید که علاوه بر ورودی HDCP، DVI رو هم ساپورت کنه.
Playstation2.

مرسی. 700 تومن هدیه از طرف دایی ام میباشد که تو نروژه:biggrin1:
مانیتور 2232 BW کافیه دیگه؟ فک کنم HDCP داشته باشه...
-------------------------
در ضمن گمرک برای بازی ها اگه به صورت تکی باشه و به صورت پست پول دریافت میکنه؟

خیلی خیلی ممنون امیر جان ار وقتی که گذاشتید و جوابایی که دادید .

فقط 2 تا نکته هست :

دوست عزیز می تونی با vga box به مانیتورت وصلش کنی (البته کیفیت بالایی بت نمی ده)
در مورد cpu 65 نانومتری واقعا ps3 که تا حالا مشکل گرمایی نداشته که حالا بخواد با این cpu های 65 نانومتری حل بشه(اصلا نگران این قضیه نباش;) چون فرقی تقریبا می شه گفت با هم ندارن)
موفق باشید

مرسی. 700 تومن هدیه از طرف دایی ام میباشد که تو نروژه:biggrin1:
مانیتور 2232 BW کافیه دیگه؟ فک کنم HDCP داشته باشه...
-------------------------
در ضمن گمرک برای بازی ها اگه به صورت تکی باشه و به صورت پست پول دریافت میکنه؟

خواهش میکنم. بله، این مانیتور HDCP Support هست.

من نمیدونم واسه بازی ( یک بازی ) گمرک بگیره یا نه. گمرک رو نمیدونم ولی مالیات اگر باشه که روی پول پست ازت میگیره ( پول پست بدون مالیات 2،3 هزارتومان هست. منظورم پول پستی هست که باید در ایران بدی )

خیلی ممنون دوست عزیز .

چنتا سوال داشتم فقط :
ایا تو مدل های 80 گیگ جدید پردازنده 65nm گذاشته نشده ؟ اگه اینجوره پس چطور در مدل های 40 گیگ گذاشته شده ؟!! یکم عجیب نیس ؟!
خبری اومده که از چه موقع تو همه ی مدلای PS3 به کار گرفته میشه ؟
بعد این مدل 80 گیگ فقط ریجن UC داره ؟

با تشکر

80 گیگ ها 90nm هستند ، دلیل اینکه 40 گیگ ها 65nm ی هستند اینه که جدیدترن ... حالا ممکنه ( به احتمال خیلی زیاد ) 80 گیگ های سری جدید مثل همین باندل MGS4 هم 65nm باشند .

مدل 20 و 60 دیگه تولید نمیشه ، 80 هم خیلی کم تولید میشه . الان 40 خیلی زیاد شده همه جا .

مدل 80 گیگ فقط NTSC/UC داره و NTSC/J ASIA و برای PAL و J JAPAN عرضه نشده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or