erfan666
کاربر سایت
65 نانو متری![]()
ببخشید با پردازنده های اینتل که تازه اومده اشتباهش گرفتم !
65 نانو متری![]()
میشه بگید این پک ها در ایران پلمپ هست؟یعنی از کجا میشه فهمید که باز نشده و از کنسول یا بازی داخل استفاده نشده؟
چه جور این یوزر پاک نمی شه ؟ شما برو اون یوزری که می خوای پاکش کنی رو باهاش بیا بالا بعد دوباره برو روش مثلث رو بزن و بعدش یdelete کناز روی ظاهر که خیلی مشخص نیست . ولی اگه کنسولو روشن کنی مشخص میشه چون برای بازی کردن باید یوزر بسازی و این یوزر به هیچ وجه پاک نمیشه . چراغای دسته هم برای بار اول باید دو بار چشمک بزنه و اگه بیشتر چشمک بزنه یعنی قبلا روشن شده .
((برگرفته از توصیه های سعید جون))
از روی ظاهر که خیلی مشخص نیست . ولی اگه کنسولو روشن کنی مشخص میشه چون برای بازی کردن باید یوزر بسازی و این یوزر به هیچ وجه پاک نمیشه . چراغای دسته هم برای بار اول باید دو بار چشمک بزنه و اگه بیشتر چشمک بزنه یعنی قبلا روشن شده .
((برگرفته از توصیه های سعید جون))
در مورد کنترلر هم صحیح نیست چونکه زمانی که شارژش تموم بشه به هیچ عنوان روشن نمیشه دقیقا مثل روز اول که بدون اینکه به برق بزنی روشن نمیشه :biggrin1: کلا داخل ایران کنسول پلمب شده نداریم. همشون قبلا یه بار باز شده جعبشون چرا؟ چون قاچاقیه
در مورد کنترلر هم فکر نکن اون کنترلری که توی جعبه ps3 توی بازار هست همونیه که از توی کمپانی با خود سیستم اومده بیرون که بسی خیال باطل :biggrin1: فقط و فقط تنها راه شناختن کنسول پلمب برچسب هولوگرام خود سونیه که روی محصولات با گارانتی زده شده که نمونشو با قیمت بالا میشه از نمایندگیها تهیه کرد .
امير جان اينطوري نيست كه شارژ Controler هاي PS3 مثل بشكه نشتي داشته باشه و تموم بشه !!! هميشه يك مقدار بصورت Additional Time در دسته هاي كه كاركرده هست ديده ميشه . اگر دسته كار كرده باشه و بقول شما شارژش تموم شده باشه اطلاع ميده كه بايد كابل Usb متصل بشه ولي واقعا اگه دسته آك باشه و بخواد براي اولين بار روشن بشه صفحه مخصوص بالا مياد كه در اون هم ميگه كابل Usb رو متصل كنيد و هم اطلاعاتي از كنترلر ميده يك جورايي مثل Aggrement ها !!در مورد کنترلر هم صحیح نیست چونکه زمانی که شارژش تموم بشه به هیچ عنوان روشن نمیشه دقیقا مثل روز اول که بدون اینکه به برق بزنی روشن نمیشه
درست هست كه 99.9% كنسولها گمركي و قاچاقي مياد ولي دليلي بر اينكه هيچ كدوم پلمپ نيستند نيست.کلا داخل ایران کنسول پلمب شده نداریم. همشون قبلا یه بار باز شده جعبشون چرا؟ چون قاچاقی
والا من نميدونم دسته اي كه ميخواد براي اولين بار روشن بشه و دستگاه اون رو بشناسه واقعا با دسته اي كه بصورت ارجيناله سوني هست چي فرقي ميكنه !! اگه منظورتون پلاستيكي هست كه دسته داخلش قرار داده و بصورت سرباز هست چون اون دسته بصورت Original Boundle هست نيازي به داشتن جعبه نداره .در مورد کنترلر هم فکر نکن اون کنترلری که توی جعبه ps3 توی بازار هست همونیه که از توی کمپانی با خود سیستم اومده بیرون که بسی خیال باطل
مورد اول رو باهات موافقم ولي در مورد دوم بايد بگم اگه شما همون دستگاهي كه بصورت 100 % پلمپ هست رو براي اولين بار دربياريد و جلوي نور قرار بديد خطهاي بسيار ريزي ميبينيد كه خود همون كاور ايجاد كرده ! يعني در واقع جنس رويه دستگاه از بس حساسه كه خود كاور ارجينالش هم خطهاي بسيار ريزي مينداره ولي بازم حرف شما قبوله و وضعيت ظاهري دستگاه يكي از مهمترين ملاكها براي تشخيص دستگاه نو هست.به نظر من تنها راه کار نکرده بودن کنسول یکی خود فروشندس که آدم درستی باشه ، همین . البته برای مدل های 80 گیگ که براق هستن خط نداشتن روی skin خیلی مهمه چون skin سیستم های 80 و 60 براقه و با کشیده شدن اولین دستمال از هر نوعی که باشه روی اون خط میافته برای مدل های 40 گیگ که مات هست رو نمیدون
خیر. تولید 60 و 20 گیگ قطع شده.بچه ها درسته که میگن تولید ps3 80 gb قطع شده و فقط 40 گیگ تولید میشه؟
اتفاقا دقیقا مثل بشکه ایه که نشتی داره ولی این نشتی خیلی طول میکشه تا بشکه رو خالی کنه :biggrin1: کلا هر نوع باطری که شارژ میشه اگر یک مدت بدون استفاده رها بشه شارژش خود به خود خالی میشه قبول نداری برو امتحان کن البته این کار یه زمان طولانی رو می طلبه در این حالت باطری 100 درصد خالی نمیشه .امير جان اينطوري نيست كه شارژ Controler هاي PS3 مثل بشكه نشتي داشته باشه و تموم بشه !!! هميشه يك مقدار بصورت Additional Time در دسته هاي كه كاركرده هست ديده ميشه . اگر دسته كار كرده باشه و بقول شما شارژش تموم شده باشه اطلاع ميده كه بايد كابل Usb متصل بشه ولي واقعا اگه دسته آك باشه و بخواد براي اولين بار روشن بشه صفحه مخصوص بالا مياد كه در اون هم ميگه كابل Usb رو متصل كنيد و هم اطلاعاتي از كنترلر ميده يك جورايي مثل Aggrement ها !!
بستگی داره که پلمب رو چی معنی بکنی اگه منظورت روشن نشدن کنسوله که درسته ولی اسم اون پلمب نیست . منظور از پلمب یعنی جعبش باز نشده باشه برچسب گارانتی روی در جعبش باشه :biggrin1:درست هست كه 99.9% كنسولها گمركي و قاچاقي مياد ولي دليلي بر اينكه هيچ كدوم پلمپ نيستند نيست.
منظور من اینه که سریال کنترلر با کنسول یکی نیستاگه منظورتون پلاستيكي هست كه دسته داخلش قرار داده و بصورت سرباز هست چون اون دسته بصورت Original Boundle هست نيازي به داشتن جعبه نداره .
البته دقیق نمی دونم کنترلری که با کنسول در یک جعبه از کارخونه میاد بیرون سریالش با اون یکیه یا نه .
بیشتر با حرفی که زدم رو این تاکید داشتم که این فروشنده ها کلا دسته ها رو جابجا میکنن مثلا خودم موقع خرید یه دسته اضافه می خواستم از یه کنسول 80 فروشنده یه دسته برداشت داد به من
به همین راحتی :biggrin1:در مورد این user که گفتی داش meyT باید بگم که زمانی که شما restore ps3 system رو انجام میدی وقتی که سیستم ریست میشه همه چیز مثل روز اول میشه که سیستم و برای اولین بار روشن میکنی پس این دلیلی برای آک بودن نیستدر مورد کنترلر هم صحیح نیست چونکه زمانی که شارژش تموم بشه به هیچ عنوان روشن نمیشه دقیقا مثل روز اول که بدون اینکه به برق بزنی روشن نمیشه :biggrin1: کلا داخل ایران کنسول پلمب شده نداریم. همشون قبلا یه بار باز شده جعبشون چرا؟ چون قاچاقیه
در مورد کنترلر هم فکر نکن اون کنترلری که توی جعبه ps3 توی بازار هست همونیه که از توی کمپانی با خود سیستم اومده بیرون که بسی خیال باطل :biggrin1: فقط و فقط تنها راه شناختن کنسول پلمب برچسب هولوگرام خود سونیه که روی محصولات با گارانتی زده شده که نمونشو با قیمت بالا میشه از نمایندگیها تهیه کرد .
به نظر من تنها راه کار نکرده بودن کنسول یکی خود فروشندس که آدم درستی باشه ، همین . البته برای مدل های 80 گیگ که براق هستن خط نداشتن روی skin خیلی مهمه چون skin سیستم های 80 و 60 براقه و با کشیده شدن اولین دستمال از هر نوعی که باشه روی اون خط میافته برای مدل های 40 گیگ که مات هست رو نمیدونم:biggrin1: خلاصه خرید ps3 باید از یه جای مطمئن باشه یه چیز دیگه که هست firmware دستگاه هست .نمی دونم الان مدلهای جدید وقتی از کارخونه میاد روش چه ورژنی از system software هست ولی اون زمان مال من روش 1.5 یا 1.6 بود دقیق یادم نمیاد این هم میتونه ملاک خوبی باشه چونکه ما برای ps3 یه downgrade درست حسابی نداریم .... البته downgarde داریم ولی دنگ و فنگ های خاص خودشو داره که به دردسرش نمی ارزه .
امیدوارم اون کنسولی رو که شما میخرید قبلا روشن نشده باشه![]()
با تشکر .....
امیرخان.....
به نظر من تنها راه کار نکرده بودن کنسول یکی خود فروشندس که آدم درستی باشه ، همین . البته برای مدل های 80 گیگ که براق هستن خط نداشتن روی skin خیلی مهمه چون skin سیستم های 80 و 60 براقه و با کشیده شدن اولین دستمال از هر نوعی که باشه روی اون خط میافته برای مدل های 40 گیگ که مات هست رو نمیدونم:biggrin1:
.....
، من 40 گیگ دارم براقه :cheesygri
ببين من نگفتم كه باتري شارژش در صورت عدم استفاده خالي نميشه !! اين تو هر وسيله الكترونيكي يك چيز طبيعي هست كه به مرور زمان چه در استفاده و چه در عدم استفاده شارژ باتري خالي ميشه ولي نه 100 % !!! كه نتونيد راه اندازي كنيد !! و منظورم از اون مقدار Additional Time همون مقدار بسيار كمي هست كه تو كنترلر باقي ميمونه كه لااقل بتونيد دستگاه رو روشن كنيد.اتفاقا دقیقا مثل بشکه ایه که نشتی داره ولی این نشتی خیلی طول میکشه تا بشکه رو خالی کنه کلا هر نوع باطری که شارژ میشه اگر یک مدت بدون استفاده رها بشه شارژش خود به خود خالی میشه قبول نداری برو امتحان کن البته این کار یه زمان طولانی رو می طلبه در این حالت باطری 100 درصد خالی نمیشه .
بله معني پلمپ هموني كه شما گفتيد هست. ولي شما PS3 برچسب گارانتيش در صورتي روش مشاهده ميكنيد كه يا از نمايندگيهاي معتبر سوني يا از Marketplace هاي معروف كه خود آرم فروشگاه بروي دستگاه هست بخريد. ببينيد اغلب فروشگاههاي كشور ما وقتي جنس به دستشون ميرسه گاها براي اطمينان دستگاه رو باز ميكنند واگه واقعا برچسب گرانتي داشته باشه مسلما كنده ميشه كه البته اين كار درستي نيست. (البته شما ميتونيد از پيام بپرسيد كه روي در جعبه دستگاههايي كه بصورت ارجينال مياره برچسب هولوگرام داره يا نه !)بستگی داره که پلمب رو چی معنی بکنی اگه منظورت روشن نشدن کنسوله که درسته ولی اسم اون پلمب نیست . منظور از پلمب یعنی جعبش باز نشده باشه برچسب گارانتی روی در جعبش باشه
من فكر ميكنم كلا تو محصولات خانواده سوني سريال دستگاه با سريال كنترلر يكي نباشه :confused: شما از وحيد دستگاه خريدي ؟؟ چون من هم ازون خريدم و اون هم يك دسته نو از تو جعبه 60 برداشت و براحتي كه شما گفتيد تو جعبه من گذاشت !!:biggrin1منظور من اینه که سریال کنترلر با کنسول یکی نیست البته دقیق نمی دونم کنترلری که با کنسول در یک جعبه از کارخونه میاد بیرون سریالش با اون یکیه یا نه . بیشتر با حرفی که زدم رو این تاکید داشتم که این فروشنده ها کلا دسته ها رو جابجا میکنن مثلا خودم موقع خرید یه دسته اضافه می خواستم از یه کنسول 80 فروشنده یه دسته برداشت داد به من به همین راحتی