راهنمایی برای خرید PS3

توپخونه ، اون پاساژی که فتحی توشه (اسمشو یادم رفته) وارد که میشی سمت راست مغازه 2دوم یا سوم . البته گفت 440 ولی بهش 430 دادم . کاملا هم مطمئنه .
به سلامتی امروز همراه پسر عمه م رفتیم و از توپخونه یه ps3 خریدیم براش به قیمت 445 تومن ...
چه قیمت هایی !! قیمت ها چجوری رفته پایین !! یادمه 3 هفته پیش همکار داخل همین لباف 435 میدادن ! شهرستان هم 460 بود !

من دیروز توپخونه بودم یارو 80 گیگ میگفت 680 انگار باباشو میخواد بفروشه به نظر من هیچکی نخره الان شادی 2 تا موتور استورم پک داشت کارتونش داغون داغون بوود تابلو بود دسته 2 بود میداد 650 میگفت اکبنده:laughing:

لان PS3 40GB هايي كه تو ايران هست Dual Shock 3 هستند يا نه؟
چه جوري ميشه فهميد دسته ي تو جعبه Dual Shock 3 هست يا نه؟

نه تنها پکی که DS 3 همراش PS3 40GB MGS4 Pack هست که هنوز عرضه نشده ...;)

در جعبه رو باز کن قسمت بالای دسته رو نگاه کن نوشته SixAxis Dual Shock 3

یکی از بچه ها داشت خالی میبست میگفت کیان بازی پلی3 رو 10 تومن میده..... کپی خور هم میکنه.:laughing:

بگذریم. بچه ها ارزون ترین جایی که میتونم پلی3 بگیرم کجاست؟؟؟؟
قیمت دوال شوک 3 رو هم بگید...

بچه ها ارزون ترین جایی که میتونم پلی3 بگیرم کجاست؟؟؟؟
قیمت دوال شوک 3 رو هم بگید...
بچه های جدید که خریدن الان 430 440 خریدن پاساژ لباف ... !
به نظر من کیان و فتحی از همه با انصاف تر هست !
DS 3 هم فکر کنم از 60 به بالا باشه !

ببخشید من یه تاپیک دیگه هم این سوال رو پرسیدم(مدیرا صلاح میدونن پاکش کنن چون الان این تاپیک رو دیدم. فکر کنم اینجا باید بپرسم)
سلام دوستان...
من چند تا سوال دارم... اگه لطف کنید جواب بدین...
من تو مسیرم به سمته ایران دیشب رسیدم دبی و تصمیم گرفتم اینجا یه PS3 بخرم...
اون مدلهاهائی که تو قسمت راهنمایی تو این سایت نوشته رو نتونستم پیدا کنم اینجا... اینجا فقط دو مدل 40 گیگ هست. یکیش با 2 تا بازی (فیفا و آنچارتد) که قیمتش بالایه 2000 درهم بود و یکیش هم با یه بازیه (جی تی 5) که قیمتش 1800 درهم بود (میشه 450 تومن تقریبا). جفتشون هم پال هستن. حالا سوالهام:
1- ریجن پال با NTSC یا ریجنهایه دیگه فرق میکنه؟ اگه فرقی دارن کدوم بهتره؟ (من شنیدم مثل 360 نیست که بازیهاش فقط رو ریجن خاصی اجرا بشه.)
2- اصلا بنظرتون بخرم یا بیام ایران دنبال 60 یا 80 گیگ بگردم؟ فرق آنچنانی دارن؟
3- خلاصه اینکه من اصلا تو بحره PS3 نیستم و خبری ندارم؟ الان اصلا وقت خوبی هست برایه خرید؟(منظورم اینه که مثلا مدل جدیدی قرار نیست بیاد یا مثلا قرار نیست قیمتش پائین بیاد؟)
خلاصه اگه میتونین یه کمکی بهم بکنین تا بتونم تصمیم درستی بگیرم. امیدوارم از خجالتتون در بیام یه جوری.

ببخشید من یه تاپیک دیگه هم این سوال رو پرسیدم(مدیرا صلاح میدونن پاکش کنن چون الان این تاپیک رو دیدم. فکر کنم اینجا باید بپرسم)
سلام دوستان...
من چند تا سوال دارم... اگه لطف کنید جواب بدین...
من تو مسیرم به سمته ایران دیشب رسیدم دبی و تصمیم گرفتم اینجا یه PS3 بخرم...
اون مدلهاهائی که تو قسمت راهنمایی تو این سایت نوشته رو نتونستم پیدا کنم اینجا... اینجا فقط دو مدل 40 گیگ هست. یکیش با 2 تا بازی (فیفا و آنچارتد) که قیمتش بالایه 2000 درهم بود و یکیش هم با یه بازیه (جی تی 5) که قیمتش 1800 درهم بود (میشه 450 تومن تقریبا). جفتشون هم پال هستن. حالا سوالهام:
1- ریجن پال با NTSC یا ریجنهایه دیگه فرق میکنه؟ اگه فرقی دارن کدوم بهتره؟ (من شنیدم مثل 360 نیست که بازیهاش فقط رو ریجن خاصی اجرا بشه.)
2- اصلا بنظرتون بخرم یا بیام ایران دنبال 60 یا 80 گیگ بگردم؟ فرق آنچنانی دارن؟
3- خلاصه اینکه من اصلا تو بحره PS3 نیستم و خبری ندارم؟ الان اصلا وقت خوبی هست برایه خرید؟(منظورم اینه که مثلا مدل جدیدی قرار نیست بیاد یا مثلا قرار نیست قیمتش پائین بیاد؟)
خلاصه اگه میتونین یه کمکی بهم بکنین تا بتونم تصمیم درستی بگیرم. امیدوارم از خجالتتون در بیام یه جوری.
سلام
1-شما اگه gta 4 رو برای x360 داری نیازی نیست پک دومی رو بگیری ! ریجن پال هم خوبه برای فیلمهای BD
2-نه از همون جا بگیر چون فکر کنم ریجن پال تو ایران به سختی پیدا میشه و یا قیمتش بالاست !
(یکی از کاربرهای همین سایت {MEHDIMDI} دنبال پال گشت و نتونست پیدا کنه شایدم قیمتش بالا بوده)
60 ویا 80 گیگ بازیهای ps2 رو اجرا میکنن و 90 نانومتری هستن ولی 40 گیگ بازیهای ps2 رو اجرا نمیکنه در عوض 45 نانو متری هست !
3-آره وقت خوبیه چون تو ایران تا بیست روز دیگه قیمتها بالا میره !
باز ببخش اگه کم یا گنگ توضیح دادم شاید اساتید اومدن برای کمک شما !

سلام
1-شما اگه gta 4 رو برای x360 داری نیازی نیست پک دومی رو بگیری ! ریجن پال هم خوبه برای فیلمهای BD
2-نه از همون جا بگیر چون فکر کنم ریجن پال تو ایران به سختی پیدا میشه و یا قیمتش بالاست !
(یکی از کاربرهای همین سایت {MEHDIMDI} دنبال پال گشت و نتونست پیدا کنه شایدم قیمتش بالا بوده)
60 ویا 80 گیگ بازیهای ps2 رو اجرا میکنن و 90 نانومتری هستن ولی 40 گیگ بازیهای ps2 رو اجرا نمیکنه در عوض 45 نانو متری هست !
3-آره وقت خوبیه چون تو ایران تا بیست روز دیگه قیمتها بالا میره !
باز ببخش اگه کم یا گنگ توضیح دادم شاید اساتید اومدن برای کمک شما !

65 نانو متری ;)

مرسی دوستان از راهنمائیتون...
یعنی ریجن پال بیشتر متقاضی داره؟ رویه خوده پک نوشته چند نانومتری هست؟
بازم ممنون...
روی خود پک فکر نمیکنم بنویسه چن نانومتری ! ( مطمئن نیستم ) ولی همه ی 40GB ها 65nm هست.
ریجن پال برای فیلم هست که بیشتر طرفدار داره و لاغیر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or