راهنمایی برای خرید PS3

سلام بر همه
دوستان از اونجایی که طب سونی بالا هست و اینجورایی که میگن گرافیکش از ایکس باکس بهتر بوده و از اونحایی که یکی از اقوام 750 هزار تومن به کامپیوتر پول داد اما همون شب اول به دلیل گرافیک بالای بازی Lost planet اصلا نتونستیم اون بازی رو انجام بدیم و اصلا داخل بازی نرفت و ما به این نتیجه رسیدیم که برای بازیهای نسل جدید دیگه کامپیوتر جوابگو نیست و فقط و فقط کنسول مناسبه البته اگر شرایطش هم جور باشه
خلاصه مطلب از کامپیوتر زده شدم از اونجایی هم که خوره بازی هستم موندم سونی بگیرم یا نه چون هنوز هک نشده و قیمت بازیهاش رو هم که دیگه نگو
با هم این تفاسیر شما چه پیشنهادی به من میکنند و اصولا اینده این سونی برای ما خوب هست یا نه؟
چون کامپیوتر هر چند هم که مناسب نباشه از بعضی جهات مثل قیمت بازی و اصطهلاک دستگاه مناسب تره و خرجش هم پایین تر اما کنسول هم چیز دیگه ای هست

اول اینکه خواهشا به Playstation نگید سونی ! سونی یک مارک و کمپانی هست که Playstation رو میسازه ....
اینم بیخود گفتن ( کی گفته ؟! ) که PS3 از 360 گرافیکش بهتره ... اتفاقا توی بازیهای مشترک گرافیک 360 بهتر بوده تا حالا ... خلاصه در اصل هر دو تقریبا در یک سطح هستن و مهم اینه که بازی رو چطور و برای کدوم کنسول بسازن که تا اینجا 360 موفق تر بوده ( بخاطر اینکه زودتر به بازار اومده و فروش بیشتری داشته و در نتیجه بازیسازها بیشتر بهش اهمیت دادن )

راجع به کامپیوتر هم بستگی داره که شما چقدر پول بدی ، مثلا شما اگه 1 میلیون و 500 پول بدی کامپیوترت از کنسولهای نسل جدید خیلی قویتر خواهد بود ، ولی خب باز هم بستگی به بازی داره که در این زمینه PC خیلی نسبت به کنسولها کمبود داره ، پس در نتیجه کنسول کاملا به صرفه تر و همچنین بهتر خواهد بود ....

1.
7.سونی بهترین کنسوله چون از نظر کیفیت وسخت افزاری خیلی بهتر از wii و xbox360 هست این رو میتونی از همه بپرسی

موفق باشین

360 مشکل کیفیت داشت و اونهم مسئله داغ کردن و 3 چراغ قرمز و ... بود که در سریهای جدید کاملا حل شده ... PS3 از لحاظ CPU و همچنین BluRay برتری داره ولی تا از این برتری استفاده نشه بدرد نمیخوره ، یعنی زمانی میشه گفت که برتر هست که از این قدرتش در ساخت بازی استفاده بشه ( که تا حالا کار خاصی انجام نداده که 360 از انجامش عاجز باشه )
و در مورد Wii هم نمیشه به هیچ وجه با این دو تا مقایسه کرد ، چون مسلما سبک جدایی داره و Gameplay متفاوت و همچنین گرافیک نا مناسب برای نسل جدید . که البته خیلی ها بخاطر سبک خاص Gameplay این کنسول رو میپسندن .... ( من شخصا اصلا خوشم نیومده ، بازی هم کردم ولی اصلا نپسندیدم )

که PS3 از 360 گرافیکش بهتره ... اتفاقا توی بازیهای مشترک گرافیک 360 بهتر بوده تا حالا ... خلاصه در اصل هر دو تقریبا در یک سطح هستن و مهم اینه که بازی رو چطور و برای کدوم کنسول بسازن که تا اینجا 360 موفق تر بوده

این که می گی گرافیک بازی های 360 بیشتر است اشتباهه ! :-"

فعلا چون بازی سازان ps3 نمی تونن از تمام قدرت کنسول استفاده کنند گرافیک یه کم پایینه .:laughing:

فعلا چون بازی سازان ps3 نمی تونن از تمام قدرت کنسول استفاده کنند گرافیک یه کم پایینه .:laughing:
با اجازه آقا نیما

البته آقا نیما استاد ما هستن و بعیده که در یه همچین چیزی اشتباه کنن اگه خوب میخوندی تا حالا نوشتن;)

شما درست نخوندی پست منو ، چه در حال حاضر و چه آینده مهم اینه که بازی رو بر اساس کدوم کنسول بسازن .
اگه Platform اصلی PS3 باشه در نتیجه از همه لحاظ اون بازی روی PS3 بهتر خواهد بود و اگر بر اساس 360 بسازن روی 360 بهتره ...

تا اینجا Platform اصلی اکثر بازی ها 360 بوده و به همین دلیل بهتر بوده .

شما درست نخوندی پست منو ، چه در حال حاضر و چه آینده مهم اینه که بازی رو بر اساس کدوم کنسول بسازن .
اگه Platform اصلی PS3 باشه در نتیجه از همه لحاظ اون بازی روی PS3 بهتر خواهد بود و اگر بر اساس 360 بسازن روی 360 بهتره ...

تا اینجا Platform اصلی اکثر بازی ها 360 بوده و به همین دلیل بهتر بوده .

درست می گید . حق با شماست :biggrin1:

سلام .
الان قیمت 60 گیگ و قیمت 80 گیگ چنده بچه ها ؟
( اگر بشه میخوام 60 گیگم رو بفروشم یک 80 گیگ بخرم . به نظر شما خوبه یا نه ؟ )
ممنون .

نمیدونم چرا اینقدر علاقه به مدل 80 گیگ بیشتر شده ! چیز خاصی‌ ندراه جز یک بازی و 20 گیگ فضای بیشتر ! میتونی‌ خودت هارددیسک بگیری و عوض کنی‌ !

نمیدونم چرا اینقدر علاقه به مدل 80 گیگ بیشتر شده ! چیز خاصی‌ ندراه جز یک بازی و 20 گیگ فضای بیشتر ! میتونی‌ خودت هارددیسک بگیری و عوض کنی‌ !

اون لوگوی U/C همه رو کشته!! :p ولی واقعا همون طور که پرهام گفت، مدل 80 گیگ به جز هارد فرق دیگری با 60 گیگ نداره...

اون لوگوی U/C همه رو کشته!! :p ولی واقعا همون طور که پرهام گفت، مدل 80 گیگ به جز هارد فرق دیگری با 60 گیگ نداره...
خوب همین که UC خودش خیلی خوبه .

تازه قیمتشون زیاد فرق نمیکنه !

اون موقع که من خریدم 80 گیگ 670 بود و 60 گیگ 550 !

اگه قیمت موتور استورم ( UC ) رو 70 حساب کنیم ( که بیشتره ) میشه 600000 تومان .

یعنی فرق 80 گیگ با 60 علاوه بر هارد و امولر و UC بودنش 50000 تومانه !

حالا واقعا نمی عرضه ؟

نه مهدی نفروشیش یه موقع اگه هک بشه کنسول هایی که ایموشن اننجین دارن هک میشن واسه 20 گیگ هارد یه هارد اکنرنال 300 بگیر بنداز حال کن

سلام خوبین؟

تاپیک بازی های جدید رفته مدرسه :biggrin1: دیگه ببخشید دو جا پرسیدم:blushing:

میخاستم بپرسم جایی میشناسید که بازی تعویض کنه و مثل مکس ضایع بازی در نیاره آخه اگه تو مغازه اون بازی رو داشته باشه عوض نمیکنه:(:eek::confused::biggrin1:

اگه میشناسید لطف میکنید اگه شمارشو بگید:love:

مرسی

نه مهدی نفروشیش یه موقع اگه هک بشه کنسول هایی که ایموشن اننجین دارن هک میشن واسه 20 گیگ هارد یه هارد اکنرنال 300 بگیر بنداز حال کن

راست میگی محمد ؟!!!
اگر اینجوری باشه که نمیفروشمش . به قول شما میرم یک هارد براش میخرم دیگه چی کاریه :دی .

لطف ميکنيد يک توضيح بدی که اين حرفت از روی چه سند و مدرکی هست ؟:-"

چون احساس ميکنم حرف شما تنها از روی قوه تخيل فوق الاده قوی شما هست !!!!!

مرسی

دوست عزیز Captain Mitchell کنسول هایی که ایموشن اینجین دارن همین الان میتونی با دادن 30 تومن بازیهای کپی ps2 و ps1 رو اجرا کنی من خودم اجرا کردم در ضمن چه بسا این باگهایی که در xmb وجود داره از همین ایموشن انجین باشه چون 3 های 80 گیگ این قطعه رو ندارن×××!!!

مهدی:اره اگه adsl داری و هارد کم اوردی که میدونم میاری برو یه هارد 300 بنداز توش صفا کن بعد بگو ps3 بده:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or