راهنمایی برای خرید PS3

واقعا بعضی از اساتید دانشمند یه چیزایی میگن که آدم به اصل باهوش بودن گیمرا شک میکنه!:eek:
اینکه مثلا یه سیستم با قدرت ps3 باید حتما Blu-Ray Romداشته باشه یا باید 8یا 9 یا10 هسته ای باشه:eek:
من سیستم زیر رو برای یکی از فامیلام بستم و الان داره تمام بازی های روز مثل Crysis که تمام کنسولا رو سوسک کرده با وضوح بالا و باکیفیت بالا بازی میکنه .بازی های مشترک با کنسولا که جای خودش.شما COD4 رو با 720p بازی میکنین ولی این سیستم روی FUll HD یعنی 1600x1200.
CPU:E4300 Intel Core2 Duo 120,000
RAM:2GB Patriot 100,000
:MB:GIGABYTE GA-945P 100,000
VGA:Geforce 8800 Gt 512MB 280,000
Monitor:Benq T201W 20" Wide 270,000
Hrad Disk:160GB Maxtor 50,000
Modem:Zoltrix 56K 20,000
Key,Mouse,Case,Floppy,Speaker:100,000
Power:Green 640 Watt 40,000
Drive:DVD Writer Sony 40,000
جمع کل حدود 1میلیون وصد هزار تومان:cool:(100تومن اضافم رو میشه یجوری کم کرد)
اگه میخواین عکس فاکتورم براتون آپلود کنم؟/:)
بازم میگم که مزیت کنسولا بخاطر قدرتشون نیست.
در اینم شک نیست که ارزش کنسولی مثل ps3 با قابلیت هایی که داره خیلی بیشتر از قیمتشه و از 1 میلیونم شاید بالا بزنه ولی دلیل نمیشه یه PC برای بازی با این کیفیت یا بیشتر باید خداد تومن!قیمت داشته باشه:-"
کسی که ps3 میخره بخاطر بازی کردن شاهکاری مثل MGS4 و...میخره.
انقدر هم مساله کش دار نیست پس کشش ندیم;)
----------------------------

آخرین ویرایش:
واقعا بعضی از اساتید دانشمند یه چیزایی میگن که آدم به اصل باهوش بودن گیمرا شک میکنه!:eek:
اینکه مثلا یه سیستم با قدرت ps3 باید حتما Blu-Ray Romداشته باشه یا باید 8یا 9 یا10 هسته ای باشه:eek:
من سیستم زیر رو برای یکی از فامیلام بستم و الان داره تمام بازی های روز مثل Crysis که تمام کنسولا رو سوسک کرده با وضوح بالا و باکیفیت بالا بازی میکنه .بازی های مشترک با کنسولا که جای خودش.شما COD4 رو با 720p بازی میکنین ولی این سیستم روی FUll HD یعنی 1600x1200.
CPU:E4300 Intel Core2 Duo 120,000
RAM:2GB Patriot 100,000
:MB:GIGABYTE GA-945P 100,000
VGA:Geforce 8800 Gt 512MB 280,000
Monitor:Benq T201W 20" Wide 270,000
Hrad Disk:160GB Maxtor 50,000
Modem:Zoltrix 56K 20,000
Key,Mouse,Case,Floppy,Speaker:100,000
Power:Green 640 Watt 40,000
Drive:DVD Writer Sony 40,000
جمع کل حدود 1میلیون وصد هزار تومان:cool:(100تومن اضافم رو میشه یجوری کم کرد)
اگه میخواین عکس فاکتورم براتون آپلود کنم؟/:)
بازم میگم که مزیت کنسولا بخاطر قدرتشون نیست.
در اینم شک نیست که ارزش کنسولی مثل ps3 با قابلیت هایی که داره خیلی بیشتر از قیمتشه و از 1 میلیونم شاید بالا بزنه ولی دلیل نمیشه یه PC برای بازی با این کیفیت یا بیشتر باید خداد تومن!قیمت داشته باشه:-"
کسی که ps3 میخره بخاطر بازی کردن شاهکاری مثل MGS4 و...میخره.
انقدر هم مساله کش دار نیست پس کشش ندیم;)
----------------------------
سيستمي كه شما بستين :biggrin1: خيلي آشغاله :biggrin1: . ببخشيدا ;)
يك سيستم حرفه اي گيم حداقل 2.5 مليون خرج داره .
GOOD LUCK

من سیستم زیر رو برای یکی از فامیلام بستم و الان داره تمام بازی های روز مثل Crysis که تمام کنسولا رو سوسک کرده با وضوح بالا و باکیفیت بالا بازی میکنه

مهم اینه که میتونه در این شرایط در یه فریم ریت خوب مثل 40-45 بازی کنه من که کاملا مطمئنم که اینطور نیست
سیستم هایی هم که 8800GTX Ultra روشونه و رم و سی پی یو بهتر از اینکه شما ذکر کردی دارند هم در این شرایطی که شما گفتی بازدهی عالی ای ندارن
در کل بنظر من به هیچ وجه pc نمیتونه کار کنسول رو بکنه از نظر گیم میگم چون اساسا یه بازی هایی برای کنسول ها میان که برای pc نمیان مثل re/ tekken/wwe vs raw/بازی هایی در سبک gow/و خیلی های دیگه که به هیچ وجه یه همچین بازی هایی برای pc نمیان و pc خوراکش fps , RPG و rts هست اما من pc رو برای همین بازی های fps خیلی دوست دارم
کلام آخر اگه فقط پول برای کنسول دارید پولتون رو خرج کنسول کنید ولی اگه پول برا هردو دارید هر دو رو بخرید و حالشو ببرید تا اندرکف بازی ای مثل crysis و امسال اون نباشید
و در پایان با یک میلیون تومن هم سیستم قدرتمندی که همه بازیها رو با بهترین کیفیت اجرا کنه نمیتونید ببندید
موفق باشید

اینم یه نمونش, (بدونه مانیتور) با یه نمه "قیمت" بیشتر...:laughing:

Cpu : (Intel Core 2 Extreme QX6850 3.0GHz) = 1,500.000
Ram : (OCZ - Dual Channel 2GB - 1333 - 2x1GB) = 635.000
Main Board : (GIGABYTE - X38T-DQ6) = 370.000
Vga : (Sparkle - GeForce 8800 ULTRA) = 708.000
Hard disk : (MAXTOR - 500 GB) = 175.000
Drive : (External SONY - DRX-S50U) = 105.000
Modem : (ACORP) = 15.000
Power : (GREEN - GP1030B-EPS) = 200.000
Key Board : (Logitech - G11 Gaming Keyboard) = 80.000
Mouse : (Logitech - G7 Laser Cordless Mouse) = 95.000
Case : (ASUS VENTO 3600) = 195.000
Floppy : (TEAC & MITSUMI - 1.44-3.5) = 15.000
Speaker : (Logitech - Z-5500) = 415.000

این سیستم احتمالا "Crysis" رو باید خوب اجرا کنه...
"البته با چند تا "8800 Ultra" نه یکی!"
ولی بازم مطمئن نیستم... چون دوستم یه کارت گرافیک خفن داره... وقتی رو High میزنه یه نمه گیر پاژ میکنه:laughing::laughing:

سيستمي كه شما بستين :biggrin1: خيلي آشغاله :biggrin1: . ببخشيدا ;)
GOOD LUCK

مهم اینه که میتونه در این شرایط در یه فریم ریت خوب مثل 40-45 بازی کنه من که کاملا مطمئنم که اینطور نیست
سیستم هایی هم که 8800GTX Ultra روشونه و رم و سی پی یو بهتر از اینکه شما ذکر کردی دارند هم در این شرایطی که شما گفتی بازدهی عالی ای ندارن
و در پایان با یک میلیون تومن هم سیستم قدرتمندی که همه بازیها رو با بهترین کیفیت اجرا کنه نمیتونید ببندید
موفق باشید

دوستان من باید باعرض پوزش عرض کنم که شما از سخت افزار کامپیوتر هیچی نمی دونین!
شما فکر میکنین که برای سیستم بازی با کیفیت بالا حتما باید بهترین CPU یا گرونترین VGA رو خرید. درحالی که این سیستمی که من نوشتم (با یه کوچولو تغییرات)سیستم پیشنهادی مجله ی معروف عصر ارتباط برای سیستم گیم بوده.اونها هم بهترین جنس ها رو با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت برای بازی اعلام میکنن.نا چند ماه پیش یه سیستم گیم با قیمت 1ونیم میلیون معرفی کردن ولی با پایین اومدن قیمت CPU,و اومدن کارت قوی و ارزون 8800 GT که تقریبا اندازه ی GTX قدرت داره تونستن قیمت سیستمو به1میلیون کاهش بدن.
تورو خدا راجع به یه چیز اول یکمی تحقیق کنین بعد اینجور نظر بدین.چون فکر کنم شما هنوز فکر میکنین CPU ی PS3 به اندازه ی یه CPUی 300و400 تومنی و GPU ش قدر 8800Ultra قدرت داره در حالی که باید برای هزارمین بار گفت که طبق گفته سازندگانش یعنی شرکت NVidia پردازنده ی گرافیکی PS3 اندازه ی کارت 7800GTX قدرت داره نه بیشتر !
قصد من پایین آوردن کنسولی مثل PS3 در مقابل PC نیست.چون من خودم تا اومدن MGS4 حتما PS3 میگیرم ولی این نظرم درباره ی یه سیستم برای گیم بود .

RE2CV وای راحت شدم خیلی با حال بود حرف دلم رو زدی وای که خیلی با حال بود!!!!
من که ازین جرأتا ندارم تو پستم کلمات زیاد جالب(همون جوری که نوشتی) به کار ببرم.
ولی راست میگی سیستمش .....(نقطه چینی) بود.
در ضمن اگه میخواین کامپیوتری رو با PS3 مقایسه کنید باید از همه ی جنبه هاش مقایسه کنید نه بگید:BLU-RAY برایه چیه دیگه؟!!همینجوری هم میشه بازی کرد.:eek:
آقای رضا موتورولا شما زبان فارسی رو چند گرفتی؟!!!!آخه اساتید دانشمند یه چیزایی میگن،چه ربطی داره به گیمرها که ما به عقلشون شک کنیم؟؟؟؟؟:confused:(:laughing:)
در ضمن یه کم اطلاعات داشته باش،کیفیت توپ یعنی 1200*1920 که PS3 اجرا میکنه،سیستم
شما فقط 320 تا دونه کمتر از PS3 پس بگرد دنبال اون 320 تا،تا برسه به PS3.:ziped:
فعلاً:M.A

RE2CV وای راحت شدم خیلی با حال بود حرف دلم رو زدی وای که خیلی با حال بود!!!!
ولی راست میگی سیستمش .....(نقطه چینی) بود.
آقای رضا موتورولا شما زبان فارسی رو چند گرفتی؟!!!!آخه اساتید دانشمند یه چیزایی میگن،چه ربطی داره به گیمرها که ما به عقلشون شک کنیم؟؟؟؟؟:confused:(:laughing:)
در ضمن یه کم اطلاعات داشته باش،کیفیت توپ یعنی 1200*1920 که PS3 اجرا میکنه،سیستم
شما فقط 320 تا دونه کمتر از PS3 پس بگرد دنبال اون 320 تا،تا برسه به PS3.:ziped:
فعلاً:M.A

من هرچی دارم فکر میکنم ببینم شما از چی سوختی نمیدونم چون شما اصلا طرف حساب من نبودی. اما کلا پستت خیلی زیرنویس بود:cool:
1920x1200???!!!
اون320 دونه(که فکر کنم پیکسلا رو میگی) رو خیلی باحال اومدی.
آخه عزیز من PS3 که1920x1024 اجرا میکنه اونم توی معدود بازی ها که برابر با 1600x1200 توی یه مانیتور با ریتوی4:3 هست(عددها رو در هم ضرب کن میبینی)
اما اشکال نداره شما هم بزرگ میشی خیلی چیزا رو یاد میگیری:cheesygri

دوستان من باید باعرض پوزش عرض کنم که شما از سخت افزار کامپیوتر هیچی نمی دونین!
شما فکر میکنین که برای سیستم بازی با کیفیت بالا حتما باید بهترین CPU یا گرونترین VGA رو خرید.
آقا شما درست میگید من از سخت افزار هیچی نمیدونم :-"
ولی به چندتا سوال داشتم از شما
1. پردازش فیزیک در یه بازی به عهده کدام قسمت کامپیوتر هست
2.لود کردن یه محیط عظیم به عهده کدام قسمت هست
3. کیفیت گرافیکی یه بازی بر عهده کدام قسمته

موفق باشید

Reza Razor عزیز من،من توی این سایت با 60 تا پستی که دادم هیچ ادعایی ندارم نه توی اطلاعات نه سخت افزار و نه غیره اگه اشتباهی کردم,میتونستم ویرایشش کنم بعد تو بیا ثابت کن که من چنین چیزی نوشتم،میبینی که ویرایش نکردم و به اشتباه خودم پی برم،ولی تو دیگه عجب رویی داری که با این همه اشتباه هنوز هم...من فقط یه اشتباه کردم ولی تو،توی این چند تا پستت واقعاً اشتباهات زیاد بود!!!!!
جمله ی آخرت رو به حساب بچگیت میزارم،امیدوارم پشیمون بشی.
قربانت فعلاً:
M.A
ازم دلگیر نشید ولی تو قسمت PS3 کساییکه دستگاه دیگه ای دارن نیان چند تا چیز بپرونن تو این سایت.خب برید تو قسمت خودتون،به خدا قسم اگه تو یه سیستم که بتونه مثلاً به اندازه ی PS3 کار بکنه رو گیر بیاری که قیمتش تو رده ی PS3 باشه شمارم رو برات میل میکنم زنگ بزن بریم برات بخرم.پس نیا بگو فلان فلان خب اگه این طوریه ما میریم یه ابر رایانه میخریم بعدش میگیم از PS3 قویتره خب آدم با حال معلومه که هرکه بامش بیش برفش بیشتر دیگه.
آقا Meysam بحث رو کشش نده اشکال نداره به بعضی ها زیاد توجه نکن یعنی زیاد وسواس نشون نده،باشه؟
خب بعضی ها یه حرفایی میزنن که من و تو ممکنه ناراحت بشیم ولی اشکال نداره ما میزاریم به پایه ......

آخرین ویرایش:
?man ps3 ntsc/j begiram ya uc

در كل خريد UC پيشنهاد ميشه;)
ولي فكر نكنم شما بتونيد UC رو هرجا گير بياريد چون تقريبا J همه جا رو قرق كرده!

خواهشا دوستان قوانين رو رعايت كنند! ناسلامتي اينجا تاپيك PS3 هست نه تاپيك مقايسه كنسول با PC !

سلام
وقتی ادم نظرات شما دوست داران کنسول پلی استیشن3 رو میخونه و این همه تعصبانه دارید ازش حمایت میکنید کمی به اوضاع شک میکنه که واقعا چرا اوضاع به این صورت هست
دوستان کمی هم انصاف داشته باشیم
واقعا این قدر که میگید کامپیوتر از پلی استیشن3 عقب هست باور کنید اینطور نیست
باید قبول کرد که اساس کار کنسول با کامپیوتر فرق میکنه
بازی کردن فوتبال روی کنسول به مراتب جذابتر از بازی رو کامپیوتر هست ولی خوب بازیهایی هم هستند که روی کامپیوتر بهتر جواب میدن ولی قبول دارم که کنسول به مراتب بهتر از کامپیوتر برای بازی هست ولی باید شرایطش هم باشه نه اینکه برای خرید یک بازی 80 هزار تومن بدی البته برای مایه دارا مشکلی نیست
من یه چند تا انتقاد از پلی استیشن3 دارم که میگم امیدوارم به کسی بر نخوره
2 سال پیش که بحث کنسول سونی و مایکروسافت مطرح شد همه میگفتند که سونی پیروز میشه و پوزه مایکروسافت رو میزنه
حدود یکسال گذشت و بازیهای ایکس باکس هم زیاد شد و هم با کیفیت
دوست داران سونی بهانه اوردند که باید یکسال به برنامه نویسان فرصت داد تا با کنسول سونی اشنا بشن تا بازیهای با کیفیت هم برای این کنسول بیاد
این یکسال هم تموم شد و در حال حاضر باز هم میبینیم که مایکروسافت داره یکه تازی میکنه
پس این همه طرفداری از سونی برای چی هست
دوران یکه تازی کنسول سونی توم شده
من از هوادارای سونی بودم ولی الان که بررسی میکنم میبینم که ایکس باکس به مراتب بهتر و با صرفه تر هست
دلیلش هم اینه که چند شب پیش سری به سایت گیم اسپات زدم و دیدم بین 10 تا بازی اول سایت حتی یک بازی هم از پلی استیشن3 نیست و همه از کامپیوتر و ایکس باکس360 هست
دیگه بهونه دوستان چی هست
ایا باید باز هم چند سال به برنامه نویسان فرصت داد تا با کنسول سونی بیشتر اشنا بشن
فکر نمیکنید زمان در حال دور زدن همه ما هست؟
با اومدن بازیهای زیاد در تابستان و پاییز امسال برای کنسول سونی حداقل انتظار میرفت شاهد بازیهای طراز اول باشیم اما ...........
دوستان میان و میگن چند سال دیگه کنسول سونی کنسول ایکس باکس رو سوسک میکنه اما تا کی باید منتظر موند و صبر کرد
بیاییم و چند سال صبر کنیم تا مثلا کنسول سونی جا بیوفته یه وقت باید ببینیم کنسول جدید مایکروسافت با نام فرضی ایکس باکس720 و با تکنولوژی روز به بازار اومده و اونوقت هست که باز هم همین اش و همین کاسه
خلاصه با تمام تفاسیر من انتظارم از سونی بیشتر از اینها بود ولی گویا باید قبول کرد که دور دور مایکروسافت هست
بازی 5 هزار تومنی با کیفیت بالا کجا و بازی 70 هزار تومنی با کیفیتی کمتر کجا
کمی منصف باشیم
بر فرض هم اگر کنسول ایکس باکس سالی یکبار هم تعمیر بشه فکر کنم کنسول سونی و بازیهاش از پول تعمیر اون هم بیشتر بشه
یاد کل کل دوستان در مورد ال سی دی های سونی و سامسونگ میوفتم که در اونجا هم طرفداران سامسونگ به مراتب بیشتر و راضی تر از سونی داران هستند
تا کی باید منتظر بازیهای خوب کنسول سونی باشیم
باور کنید اگر کسی کنسول سونی بگیره باید فقط دموی بازیها رو دانلود کنه و بازی کنه
البته یه جای دیگه هم کل کل هست و اون دوربین عکاسی هست که دوربینهای کانن به مراتب بهتر و ارزانتر از سایبرشاتهای سونی هستند
حداقل این یک مورد رو من از نزدیک دیده ام
ال سی دی براویا هم دارم ولی سامسونگ هم کم از سونی نداره قیمتش هم مناسبتر
دوست داران سونی بگن چرا اوضاع این کنسول اینطوری شده و چرا سیر مثبتی رو سریع طی نمیکنه؟
از طولانی شدن مطلب شرمنده هستم و فعلا خدانگهدار

اقا بالاخره چه مدل پلی3خوبه من میخوام بخرم اگه خدا بخواد اما مودنم چه مدلی بگیرم
کدوم بالاخره اه میشه زودتر بگید چون میخوام ÷لی3دار بشم ایشالله
منظورم اینه که کدوم رجیون؟

آخرین ویرایش:
رجیون U/C 80gig بگیر اونم پک موتور استورم این j زیاد شده ممکنه دسته دو بهت بدن مخصوصا 60 شو همین 80 U/C قابل اطمینان من خودم 60 J دارم ولی ازون قدیمیاش خیلی خوبه ولی الان کسی 60 نخره بهتره همیشه جدید ترین مدل رو بخرین تو ایران اینطوری که دستگاه دسته دو رو میندازن تو پاچت بعدش خدای نکرده که کاری بشه می اندازن لنگ سونی ولی الان 80 U/C قابل اطمینان تره
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or