Robin Hood
کاربر سایت
قیمت 40 الان حدود 380 تومان هست . 80 و 160 گیگ رو دقیق نمیدونم1.قیمت40و 80 و 120 گیگ چقدره؟فرق اساسی و جزیی شون تو چیه؟
هیچ فرقی ندارن تنها فرقشون توی همین حجم هاردشونه
از اینجا :2.از کجا بفهمم که کنسول 65nm هست(360 داشتن یه سری حساسیت هارو میاره:crying1![]()

تکنولوژی 65 نانومتری برای PS3 بیشتر به خاطر کاهش قیمت تولید و ساخت این کنسوله و این کنسول هیچ وقت مشکل گرمایی نداشته .
اگر تا یک هفته هم روشن باشه چیزیش نمیشه (خود من چند بار تا حالا 3 4 روز روشنش گذاشتم !)3.میدونم که مثل 360 مشکل گرمایی نداره ولی تا چه حد؟یعنی 8 ساعتم میشه مدام باش بازی کرد؟در طولانی مدت چی اثر منفی داره؟هوا تا چه حد گرم باشه بی ضرره؟:ranting:
من کسیو سراغ دارم تا یک ماه هم رکورد داره !!!
زیاد هم نگران هوا و گرم بودن و اینچیزا نباش . هیچ مشکلی پیش نمیاد .
هر بازی PS3 جدیدترین آپدیت یا همون firmware ـی که در هنگام ریلیزش موجود بوده رو داره . اگه اون آپدیت رو شما قبلا دانلود کرده و نصب کرده باشید نیازی به آپدیت مجدد از طریق بازی نیست .4.اگه یه بازی با ریجنی غیر از ریجن کنسولم بذارم میگن اپ دیت کنه مشکل پیش میاد حالا میشه از اون اپ دیت غیر ریجن بازی جلو گیری کرد؟
برای مثال کنسول شما ریجن UC هست اگر بخواید firmware کنسولتون رو از طریق یک بازی با ریجن pal آپدیت کنید مشکل خاصی پیش نمیاد ولی بهتره که firmware با ریجن خود کنسول یکی باشه . من پیشنهاد میکنم حتما firmware ـی که با ریجن کنسولتون یکی باشه رو دانلود کنید.
بله از این طریق هم میشهو میشه اپ دیت رو مثل 360 از سایت گرفت ریخت رو cd یا با flash memory ریخت رو کنسول؟