راهنمایی برای خرید PS3

یکی مثل پسر خوبی بیاد به منی که در شرف خرید PS3یم بگه چند GB بگیرم؟و کدوم بهتره (40GB یا80GB )
از لحاض:
1.ریجن
2. firmware
3.کیفیت لنز(نخندید ها:biggrin1:)
4. و هر چیزه دیگه...
در ضمن من از 620 یا 630 تومن بیشتر واسش نمیدم

به نظر من 40 بگیر چون هارد 80 زیاده < هم چنین قیمتش به طور قابل توجهی از 40 بیشتره و در ایران هم خیلی کم پیدا میشه.

ریجن هم که در ps3 معنی نداره بازیاش region free هستن و مهم نیست.

لنز همه شون یکیه

در ایران 80 اگر پیدا کنی بالای 650 هست.

از هر نظر 40 بهتره به نظر من.

یکی مثل پسر خوبی بیاد به منی که در شرف خرید PS3یم بگه چند GB بگیرم؟و کدوم بهتره (40GB یا80GB )
از لحاض:
1.ریجن
2. firmware
3.کیفیت لنز(نخندید ها:biggrin1:)
4. و هر چیزه دیگه...
در ضمن من از 620 یا 630 تومن بیشتر واسش نمیدم

سلام :biggrin1:

به دلیل اینکه بعضی از بازی های PS3 احتیاج به اشغال فضای هارد دارن 80 GB مناسبتره و دیگه جا کم نمیاری و میتونی 50 درصد بازی های PS2 رو به صورت نرم افزاری روی کنسولت اجرا کنی (منظور بازی های اصل PS2 هست نه کپی) ولی 40 GB قیمتش نسبت به 80 GB ارزونتره و بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه (کسی به خاطر بازیهای PS2 کنسول PS3 نمیخره)
و همونطور که معلومه فضای هارد کمتری داره

1. ریجن زیاد فرقی نمیکنه ولی چون ما در ایران هستیم و این منطقه ریحن هاش PAL هست این ریجن بهترین انتخابه هم برای دیدن فیلم های بلوری که اکثرا پال هستن بسیار مناسبه

2.firmware رو میتونی از PSN دانلود کنی و مشکلی نیست و همینطور از طریق بازیها هم میشه firmware رو آپدیت کرد (در همه بازیهای PS3 firmware موجوده )

3.کیفیت لنز دیگه چه صیغه ایه!!! عزیزم کیفیت لنز عالیه و در مدلهای مختلف PS3 هیچ فرقی نمیکنه اگه توش DVD های داغون و خش نگذاری و مواظبش باشی و از همه مهمتر باهاش کشتی نگیری :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
یک عمر برات کار میکنه

4.میتونی مجانی آنلاین بازی کنی به به :biggrin1: و کلی امکانات ریز و درشت دیگه

من از قیمت دقیق مدل های PS3 در ایران خبر ندارم فکر کنم 40 GB حدود 600 تومان باشه ریجن PAL
ضمنا 80 GB ریجن PAL وجود نداره
موفق باشی

آخرین ویرایش:
عزیزان من 5شنبه دارم میرم بگیرم. این توپخونه کلاه بردار نیستن؟ دستگاهاشون پلمبه؟ خراب مراب نیست؟

قابل اطمینانن؟ داستگاه 2008 میخوام که firmware جدید باشه. راحی هست فهمید؟

این تابستونی که برقا میره یه وقت مشکلی پیش نیاد؟ وسیله ی ایمنی چیزی نیست بگیرم؟

dual3 چنده؟

قیمتا 40 چجوریه ؟ پس از توپخونه بگیرم؟!!!

وسیله ی ایمنی چیزی نیست بگیرم؟

وسیله ی ایمنی که 100% تو این وضع بی برقی یک ترانس توصیه میشه که بگیرین. ( از نوسانات برق که خیلی زیاد هست جلوگیری میکنه، کلاً یک ترانس قوی بگیرین که کل سیستم تلویزیونتون رو بهش وصل کنید، چون نوسانات برق خیلی زیاد هست. ) اگر پول دارین میتونین یه UPS بگیری که برق رفت مشکلی پیش نیاد. :دی ( البته این یکی فکر کنم بالای 200,000 تومان باشه قیمتش. :دی )

عزیزان من 5شنبه دارم میرم بگیرم. این توپخونه کلاه بردار نیستن؟ دستگاهاشون پلمبه؟ خراب مراب نیست؟

قابل اطمینانن؟ داستگاه 2008 میخوام که firmware جدید باشه. راحی هست فهمید؟

این تابستونی که برقا میره یه وقت مشکلی پیش نیاد؟ وسیله ی ایمنی چیزی نیست بگیرم؟

dual3 چنده؟

قیمتا 40 چجوریه ؟ پس از توپخونه بگیرم؟!!!

این توپخونه کلاه بردار نیستن؟ هستن

دستگاهاشون پلمبه؟ نیست
قابل اطمینانن؟ هرگز
داستگاه 2008 میخوام که firmware جدید باشه. راحی هست فهمید؟ باید دستگاه رو روشن کنی.

این توپخونه کلاه بردار نیستن؟ هستن

دستگاهاشون پلمبه؟ نیست
قابل اطمینانن؟ هرگز
داستگاه 2008 میخوام که firmware جدید باشه. راحی هست فهمید؟ باید دستگاه رو روشن کنی.
اتفاقاً اصلاٌ این طور که شما میگید نیست و بعضی از مغازه ها توی توپخونه مثل فتحی و کیان و ... خیلی هم قابل اطمینان هستند ! و بعضاً شاید از همین مغازه های شمال شهر که 2X هست قیمتاشون قابل اعتماد تر باشن !
دستگاه هاشونم پلمپه ! چرا نباشه ؟ دستگاهی که استفاده شده باشه، مخصوصاًً PS3 تابلو ـه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or