A AliyerEdon کاربر سایت Jan 29, 2009 #16 کسی ps2 Slim شو نمی فروشه؟ 100 می خرم بدون بازی و لوازم جانبی.
Behrooz.FM کاربر سایت Jun 29, 2009 #18 سلام.... دوستان من میخوام یه PS2 خوب بخرم....کسی از آخرین مدل و آخرین قیمتش خبر داره....؟؟:confused: در ضمن میخوام فرمون هم بگیرم.... نظرتون چیه ؟ راستی مدل 90004 هم داریم....؟؟یکی میگفت جدید اومده...؟؟:confused:
سلام.... دوستان من میخوام یه PS2 خوب بخرم....کسی از آخرین مدل و آخرین قیمتش خبر داره....؟؟:confused: در ضمن میخوام فرمون هم بگیرم.... نظرتون چیه ؟ راستی مدل 90004 هم داریم....؟؟یکی میگفت جدید اومده...؟؟:confused:
S1NA کاربر سایت Jul 1, 2009 #20 نوشته شده توسط Behrooz.FM: مثل اینکه اینجا تعطیل شده.....؟؟:confused: بیشتر... چه خبره اينجا .... بابا اين تاپيک مال کلی وقت پيشه ...... جديدا مود شده کاربرهای عزيز تاپيک های 1 سال پيش رو بالا ميارن دوست عزيز مدل 90004 جديدترين مدل هست قيمت هم از فروشگاه مجازی بگير موفق باشی
نوشته شده توسط Behrooz.FM: مثل اینکه اینجا تعطیل شده.....؟؟:confused: بیشتر... چه خبره اينجا .... بابا اين تاپيک مال کلی وقت پيشه ...... جديدا مود شده کاربرهای عزيز تاپيک های 1 سال پيش رو بالا ميارن دوست عزيز مدل 90004 جديدترين مدل هست قيمت هم از فروشگاه مجازی بگير موفق باشی
A aquaquest کاربر سایت Aug 11, 2009 #23 نوشته شده توسط AliyerEdon: کسی ps2 Slim شو نمی فروشه؟ 100 می خرم بدون بازی و لوازم جانبی. بیشتر... سلام الان نوش 120 تومنه با يه دسته . فكر نمي كنم دست دومش 100 بيرزه . نوشته شده توسط Behrooz.FM: سلام.... دوستان من میخوام یه PS2 خوب بخرم....کسی از آخرین مدل و آخرین قیمتش خبر داره....؟؟:confused: در ضمن میخوام فرمون هم بگیرم.... نظرتون چیه ؟ راستی مدل 90004 هم داریم....؟؟یکی میگفت جدید اومده...؟؟:confused: بیشتر... آره . همانطور كه SINADA جان گفتند جديدترين مدله . نوش را يه ماه پيش 123 خريدم . برو توپخونه پاساژ لباف .
نوشته شده توسط AliyerEdon: کسی ps2 Slim شو نمی فروشه؟ 100 می خرم بدون بازی و لوازم جانبی. بیشتر... سلام الان نوش 120 تومنه با يه دسته . فكر نمي كنم دست دومش 100 بيرزه . نوشته شده توسط Behrooz.FM: سلام.... دوستان من میخوام یه PS2 خوب بخرم....کسی از آخرین مدل و آخرین قیمتش خبر داره....؟؟:confused: در ضمن میخوام فرمون هم بگیرم.... نظرتون چیه ؟ راستی مدل 90004 هم داریم....؟؟یکی میگفت جدید اومده...؟؟:confused: بیشتر... آره . همانطور كه SINADA جان گفتند جديدترين مدله . نوش را يه ماه پيش 123 خريدم . برو توپخونه پاساژ لباف .