راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

اینم خوبه M2794DP فقط قیمتش دو برابر W2261V هستش.:smile:
Speaker W2261V نداره خروجی صدا داره که میتونی به Speaker وصل کنی.

شما 2261 داری؟؟؟ راضی هستی؟؟ صدا و تصویرش خوبه؟؟ درد سر که نداره خدایی نکرده:cheesygri

راستی تو سایت مادیران جلوی همه مانیتورها زده ساخت مادیران و یه پرچم ایران هم داره ولی جلوی این مدل (2261) زده ساخت اندونزی و پرچم اندونزی زده....قضیه چیه؟

شما 2261 داری؟؟؟ راضی هستی؟؟ صدا و تصویرش خوبه؟؟ درد سر که نداره خدایی نکرده:cheesygri

راستی تو سایت مادیران جلوی همه مانیتورها زده ساخت مادیران و یه پرچم ایران هم داره ولی جلوی این مدل (2261) زده ساخت اندونزی و پرچم اندونزی زده....قضیه چیه؟
قضیه ای نداره این مانیتور هنوز تو کشور تولید نمیشه و وارد میشه! بنظرم تا ایرانی نشده بخر!

سلام دوستان.من مانیتور LG مدل L1720B (LCD دارم.
وقتی می خوام xbox بازی کنم باید کابل VGA رو در بیارم.کابل مانیتور رو وصل کنم و همش این عمل تکرار میشه.
می خواستم بدونم راه حلی به جز KVM switch نیست؟؟؟
دیروز قیمت کردم 35 ت بود 2 پورتش.یه ذره گرونه.
خیلی ممنون;):love:
کسی نبود جواب بده؟:biggrin1:

سلام به همه دوستان

دوستانی که در این تاپیک فعالیت دارند و جواب سوالات دوستان را می دهند مطلبی توسط مهبد جان gameware
نوشته شده که در پست اول تاپیک قرار گرفته، این کار برای جلوگیری از سوال و جواب های تکراری در این تاپیک
صورت گرفته و شما دوستان سعی کنید برای رفع این مشکل، نظر کاربران را برای یافتن جواب های خود به پست اول تاپیک
مراجعه کنند، به مرور زمان و داشتن اطلاعات بیشتری توسط شما دوستان پست اول تاپیک به تدریج کامل تر خواهد شد.

با تشکر

حق نگهدار

آقا خواهشن اگه کسی با این روشی که کابل رو می برند براش مشکلی پیش اومده بیاد بگه
بینیم هنگ میکنه یا نه ببریم یا نبریم:biggrin1:؟؟

نه اگر درست انجام بدی مشکلی نداره..

سلام من نميدونم چرا هرچي هدستمو به W2261vوصل ميكنم صدا نميده! كار خاصي بايد بكنم؟

اگر 360 داری ( تو بخش 360 هم پست دادی ولی باز ميپرسم ) و از پورت HDMI استفاده ميکنی براش... بايد بگم که متأسفانه 360 يک مشکل داره که روی اين مانيتور ( خودمم دارمش ) يا مانيتور های ديگه ( امتحان نکردم ) مشکل صدا داره...

از پورت DVI استفاده کن يا VGA ... ولی همون کابل رو به LCD بزنی ( من LCD خونمنون زدم ) صدا داری ...

اميدوارم يک patch چيزی بده اين ميکروسافت ...

اين مشکل از NXE هست ... اين dashboard جديد...

يک مسئله ديگه ميگن يک راه برای درست کردن مشکل صداش هست... زمانی که دستگاه روشن هست هارد رو در بيار و دوباره بزار.... زمانی که روشن هست مشکل صدا بر طرف ميشه حالا امتحان نکردم تو اين سايت های مربوط به 360 خوندم ...

البته طاهر ( nextgen ) هم تاييد کرده اينو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or