والله مهدی جان که گفتن گیر میاد.
منظورت کدوم مدله2261V یا M227WD.:confused:اما تا ما هر چی میخریم صد تا مدل جدید تر و ارزون تر میاد رو کار اینم از شانس ماست.
من یه 2032gw سامسونگ دارم که اون موقع 320 گرفتم 5-6 ماه پیش.
الان این مدل ال جی فول اچ دی اینهمه امکانات.واقعا آدم ناآمید میشه از انتخابش.تازه نصف تصویر هم توی مانیتور من بدلیل 16:10 بودنش سیاهه.این مدل ال جی با16:9 بودنش دیگه فیت برای بازی.فقط شاید از نظر امکانات خوب باشه ولی اون سرعت نمایش تصویرش زیاد مناسب گیم نیست.حالا من ندیدم که چه جوری هاست ولی این همه امکانات و این قیمت و این رزولوشن با هم جور در نمیاد.شایدم قیمتا خیلی اومده پایین ومن خبر ندارم.
بستگی داره به مانیتور شما.اگه مانیتورتون 720 رو ساپورت کنه شما می تونید مانیتورتون رو روی اون رزولوشن قرار بدید.سلام دوستان من 360xbox با کابل vga وصل کردم به مانیتور lcd ایا این کابل 720 پیکسل میده ؟؟؟ یا اگه نمیده چی کار کنم که بتونم بگیرم در ضمن xbox360 من قدیمی هستش و خروجی hdmi نداره تو رو خدا کمک کنید
من کابلی که av رو به vga تبدیل کنه ندیدم! بعید هم میدونم باشه ! پس مانیتور باید ورودی کامپوزیت داشته باشه!بستگی داره به مانیتور شما.اگه مانیتورتون 720 رو ساپورت کنه شما می تونید مانیتورتون رو روی اون رزولوشن قرار بدید.
و الا مشکلی از طرف کابل نخواهید داشت
دوستان
برای اتصال پی اس 2 به مانیتور،کابلب مثل کابل وی جی ای وجود داره؟ یا باید یه مانیتور با درگاه کاپوزیت داشته باشه؟
اون موقع پی اس 2 روی چه رزولوشنی نهایتا اجرا میشه؟
اینا رو می خواستم توی تاپیک پی اس 2 بپرسم ولی تاپیکش یه جورایی متروکه هست. من هنوز منتظر جواب هستم.
بله.شما بوسیله داشبورد جدید می تونید رزولوشن رو روی همین 1440 *900 قرار بدید که با توجه به اینکه 360 فقط سه رزولوشن رو ساپورت میکنه و رزولوشن هایی مثل رزولوشن شما رو اسکیل میکنه، می تونید 720 رو در مانیتور خودتون بصورت اسکیل شده ولی فیت رزولوشن مانیتورتون ببینید.اقا مانیتور که رزولیشنش 1440 *900 هستش فقط میخوام بدونم این کابل vga 720 تا خروجی میده یا خیر
ممنون.پس همون تلوزیون ها بهتره چون رزولوشنششون همین 480 هست.من کابلی که av رو به vga تبدیل کنه ندیدم! بعید هم میدونم باشه ! پس مانیتور باید ورودی کامپوزیت داشته باشه!
فکر کنم 480P