راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

فرهاد جان lg w2261 v
60 HZ هست.
الان هم بیشتر HDTV ها هم 60 HZ هستن. به جز پلاسما ها و بعضی hdtv ها که 100 HZ هستن.
اون لرزش هم تو اصلا متوجه نمیشی مگه اینکه قصدت این باشه لرزش رو ببینی و کلید کنی رو لرزشش که متوجه بشی. :دی

پیشنهاد

سلام
من یه هفته پیش مانیتور 2261 ال جی گرفتم تصویرش واقعا عالیه.
بازی Gears Of War 2 را باهاش بازی میکنم خیلی کیفیتش بالاست.
به شما هم توصیه میکنم اگه می خواین مانیتور برای ایکس باکس بگیرین حتما از این مانیتور بخرین.
برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو مطالعه کنید
http://ir.lge.com/products/mobile/m...&seq=5012&page=1&target=read&&categoryId=ROOT

سلام دوستا خسته نباشین
قبلا هم پست دادم در این رابطه ولی هم باز دو دلم
من میخوام یه مانیتور بگیرم چیزی که مد نظر خودمه T220p هستش اما بعضی ها میگن اصلا واسه 360 به درد نمبخوره ؟
آیا واقعا اینطوره کسی خریده که ناراضی باشه ؟
این جریان Scale کردن تصویر واقعا چقدر از کیفیتش کم میکنه ؟
ممنون میشم که راهنمایی کنین که با خیال راحت بخرم
ممنون میشم اول واسه این مانیتور راهنمایی کنین بعد قیمتش الان 280 هستش خواهشن به جز AOC اگه چیزی هستش که ار لحاظ کیفیت با این قیمت از این T220p بهتره معرفی کنین

thnx

سلام دوستا خسته نباشین
من میخوام یه مانیتور بگیرم چیزی که مد نظر خودمه T220p هستش اما بعضی ها میگن اصلا واسه 360 به درد نمبخوره ؟
ممنون میشم اول واسه این مانیتور راهنمایی کنین بعد قیمتش الان 280 هستش خواهشن به جز AOC اگه چیزی هستش که ار لحاظ کیفیت با این قیمت از این T220p بهتره معرفی کنین

thnx
سجاد جان برای کنسول میخوای همین LG W2261v رو بردار چون 16:9 هست و FHD !
اگه رفرش این مانیتور پایین نبود من حتما خودم همینو میخریدم!

پیشنهاد

سلام دوستا خسته نباشین

thnx
سلام
دوست عزیز برای خریدن مانیتور ال جی 2261 شک نکن. این گزینه بهترینه برای کنسول بازی.

سلام
دوست عزیز برای خریدن مانیتور ال جی 2261 شک نکن. این گزینه بهترینه برای کنسول بازی.
یه سوال در رابطه با این مانیتور داشتم بیشتر مانیتورها وقتی از پایین بهشون نگاه می کنی سیاه میشه تصویر و وقتی بالا نگاه می کنی روشن میشه این مانیتور هم این مشکل رو داره به نظرتون؟

یه سوال در رابطه با این مانیتور داشتم بیشتر مانیتورها وقتی از پایین بهشون نگاه می کنی سیاه میشه تصویر و وقتی بالا نگاه می کنی روشن میشه این مانیتور هم این مشکل رو داره به نظرتون؟

راستشو بخوای این مورد رو چک نکردم الان هم خونه نیستم تا برات چک کنم.
:lol:من برای بازی کردن از پایین بهش نگاه نمیکنم:biggrin1::biggrin1:
ولی اینو بدون که واقعا برای کنسول بهترین انتخابه.(شک نکن)
البته اگه وضع مالیت خوبه میتونی یه ال سی دی تی وی شارپ فول اچ دی بگیری حالشو ببری

راستشو بخوای این مورد رو چک نکردم الان هم خونه نیستم تا برات چک کنم.
:lol:من برای بازی کردن از پایین بهش نگاه نمیکنم:biggrin1::biggrin1:
ولی اینو بدون که واقعا برای کنسول بهترین انتخابه.(شک نکن)
البته اگه وضع مالیت خوبه میتونی یه ال سی دی تی وی شارپ فول اچ دی بگیری حالشو ببری
راستشو بخوای من دنبال ال سی دی تی وی هستم ولی همشون 32 هستن من ال سی دی میخوام که پایین 32 باشه مثلا 26 یا 22 به نظرت شارپ ال سی دی 22 یا 26 داره؟

راستشو بخوای من دنبال ال سی دی تی وی هستم ولی همشون 32 هستن من ال سی دی میخوام که پایین 32 باشه مثلا 26 یا 22 به نظرت شارپ ال سی دی 22 یا 26 داره؟

شارپ رو نمیدونم ولی سامسونگ 22 اینچ داره برای بازی هم مناسبه اینم آدرسش(دارای حالت GAME MODE
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=79

اینم یه مدل دیگش
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=217

شارپ رو نمیدونم ولی سامسونگ 22 اینچ داره برای بازی هم مناسبه اینم آدرسش(دارای حالت GAME MODE
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=79

اینم یه مدل دیگش
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=217
میشه وقتی رفتی خونه برام امتحان کنی ببینی 2261 هم مثل بقیه وقتی از پایین نگاه کنی سیاه میشه و وقتی از بالا نگاه کنی روشن اگه تست کردی نتیجش رو به من بگو؟؟؟:biggrin1: اگه بقیه دوستان هم در این مورد چیزی میدونن میتونن کمک کنن؟

حتما

میشه وقتی رفتی خونه برام امتحان کنی ببینی 2261 هم مثل بقیه وقتی از پایین نگاه کنی سیاه میشه و وقتی از بالا نگاه کنی روشن اگه تست کردی نتیجش رو به من بگو؟؟؟:biggrin1: اگه بقیه دوستان هم در این مورد چیزی میدونن میتونن کمک کنن؟

حتما رفتم خونه تست میکنم بهت میگم.
;)

دوستان عزیز اگه چند صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید که در مورد مانیتور ها توضیح داده شده.
تا حالا هم هر کی خریده راضی بوده . اگه کسی ناراضی بود میومد میگفت.پس با اطمینان کامل این مانیتور رو بخرید.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or