من خودم samsung 1953 دارم و بهش ps3 , 360 با هم وصل کردمکسی با 360 رو این 2 تا بازی کرده کیفیتشون چطوره؟؟؟
samsumg 1953
samsung T1900
اگه کسی اطلاعات داره بده
من خودم samsung 1953 دارم و بهش ps3 , 360 با هم وصل کردم
کنتراست تصویر 1:8000 هستش و کیفیت رنگ بسیار عالی داره
دارای ورودی DVI و قابلیت HDCP را داره.
من که خیلی راضیم
قیمتشم با گارانتی 2 ساله سام سرویس فکر نکنم از 250 بیشتر باشه
اما samsung T1900 جدید تره و کنتراست 1:20000 داره که مسلما کیفیت تصویرش بهتره و همینطور دارای ورودی DVI و قابلیت HDCP را داره.
قیمتشم ندارم
کسی با 360 رو این 2 تا بازی کرده کیفیتشون چطوره؟؟؟
samsumg 1953
samsung T1900
اگه کسی اطلاعات داره بده
شما هنوز مانیتور نخریدی ...!!!!!!!!!
مثل اینکه منتظری تا دانشگاهت تموم بشه بعد بخری ....
الان بهترین انتخاب با این پولی که داری Samsung T1900 هست ... هیچ شکیم توش نکن...
http://www.lge.com/products/model/detail/w2284f.jhtml
نظرتون راجع به این مونیتوری که دوستان معرفی کردن (W2284F) چیه؟ نسبت به امکاناتی که داره واقعا قیمتش عالیه... این صفحه ببینید، اطلاعات همین مونیتور هست:
حالا نمی دونم که این ساخت اندونزی بودنش چه قدر تو کیفیت کار تاثیر داره، اگه قطعاتش کره و مونتاژ به وسیله ی اندونزی باشه که عالیه، وگرنه... ! :confused: حالا چه طوره؟ بگیریمش، نگیریمش!!!؟Code:http://www.lge.com/products/model/detail/w2284f.jhtml
آره درسته LG نه کیفیت داره نه به خریدنش میارزه چون دوست منم داره اصالا کیفیت رنگ ندارهاز قدیم گفتن هر ارزونی بی علت نیست هر گرونی هم بی حکمت نیست.کلا مانیتور های LG کیفیت خوبی ندارن حتی همون تولید کره.
من پیشنهاد می کنم از برند سامسونگ بخری.
یه مدل 22 اینچ قبلا اینجا بحث میشد دربارش مارکش LG بود.2 تا از دوستای من خریدن،هر دوتاشون مانیتورشون خراب شد.یکیش لرزش پیدا کرد و اون یکی هم مشکل تو ترانس داخلیش پیش اومد.
آره درسته LG نه کیفیت داره نه به خریدنش میارزه چون دوست منم داره اصالا کیفیت رنگ نداره
درست برعكس
من خودم lg 20 wide دارم و خواهر زاده خودم سامسونگ 19 داره وقتي كنار هم ميزارم خيلي فرق ميكنه
كيفيت مانيتور من خيلي بالاتر از اونه
من از lg خودم خيلي راضيم
درست برعكس
من خودم lg 20 wide دارم و خواهر زاده خودم سامسونگ 19 داره وقتي كنار هم ميزارم خيلي فرق ميكنه
كيفيت مانيتور من خيلي بالاتر از اونه
من از lg خودم خيلي راضيم