راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

من بوجم تا 500 تومن بهترین و با کیفیت ترین مانیتوری که با این بوجه میشه گرفت چیه؟(من خودم بین[FONT=&quot]SAMSUNG PX23720 PLUS LED[/FONT] و bx2485 موندم)

اگه بودجه ات تا 500 حتما برو سراغ یه ال سی دی 32 اینچ. کیفیت بازی توی تلویزیون خیلی بالاتر از مانیتوره.

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بین این مدل هایی که من مد نظر دارم کدوم برای 360 و پلی 3و پی سی مناسب هست:
monitor bx2285 plus
tv samsung 22c475
tv samsung 22d465.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگر 22 اینچه پیشنهاد من همون مانیتوره.

من یه bx2280 خریدم که تجربه خودم رو میگیم
مشخصاتش عین 2285 هستش.روش زمان پاسخگویی تصویرش رو نوشته 2ms ولی واقعیت نداره و کاملا مشهوده که این مقدار نیست*
وقتی xbox رو 1080p تنظیم میکنم تو صفحه های سیاه پر پر میزنه "یعنی همیشه پر پر میزنه ولی تو صفحه های سیاه مشهودتره" و خودم احتمال میدم که باز هم مربوط به زمان پاسخگویی تصویر باشه چون هرچی تعداد پیکسل زیاد باشه زحمت تعویض رنگ ها هم زیاد میشه شاید هم از خود xbox یا کابل hdmi باشه واسه این گفتم شاید از xbox هست چون با کامیپوتر اصلا چنین اتفاقی نمی افته*
زاویه دید هم اگه بخوایین از هر طرف بهش نگاه کنین و تصاویر رو بدون از دست دادن کیفیت ببینین باید تنظیمات خاص خودش رو انجام بدین خوب با این تنظیمات هم اگه درست از مقابل بهش نگاه کنین چشتون بعد یه ساعت از کار میوفته.
به نظر من خرید مانیتور ساخت سام الکترونیک اصلا پیشنهاد نمیشه نتونستم اسم واقعی این مدل رو پیدا کنم سیستم عامل با نام smbx2231 میشناسه

من بین این دو مدل موندم لطفا کمک کنید تا یکی دو روز دیگه حتما باید بخرم.من استفادم برای xbox و مانیتور(وب گردی و فیلم ) و با یه dvb می خوام tv باشه.اگر کسی بهتر از اینا سراغ داره لطفا بگه حتما بالای 24 باشه و تا 400 تومن باشه.ممنون از همتون
1-2770 "27 385toman samsung lcd 1.70000 2ms fullhd
400toman samsung led 1.1000000 2ms fullhd 24" 2485 - 2

مشخصاتش عین 2285 هستش.روش زمان پاسخگویی تصویرش رو نوشته 2ms ولی واقعیت نداره و کاملا مشهوده که این مقدار نیست*
وقتی xbox رو 1080p تنظیم میکنم تو صفحه های سیاه پر پر میزنه "یعنی همیشه پر پر میزنه ولی تو صفحه های سیاه مشهودتره" و خودم احتمال میدم که باز هم مربوط به زمان پاسخگویی تصویر باشه چون هرچی تعداد پیکسل زیاد باشه زحمت تعویض رنگ ها هم زیاد میشه شاید هم از خود xbox یا کابل hdmi باشه واسه این گفتم شاید از xbox هست چون با کامیپوتر اصلا چنین اتفاقی نمی افته*
زاویه دید هم اگه بخوایین از هر طرف بهش نگاه کنین و تصاویر رو بدون از دست دادن کیفیت ببینین باید تنظیمات خاص خودش رو انجام بدین خوب با این تنظیمات هم اگه درست از مقابل بهش نگاه کنین چشتون بعد یه ساعت از کار میوفته.
به نظر من خرید مانیتور ساخت سام الکترونیک اصلا پیشنهاد نمیشه نتونستم اسم واقعی این مدل رو پیدا کنم سیستم عامل با نام smbx2231 میشناسه
دوست عزیز این مانیتورو شما چند خریدی؟
دوستان نظرتون راجع به این مانیتور چیه کسی استفاده کرده یا کیفیتشو دیده.تو تبریز قیمتش 290 تومنه.
V2220.jpg

آخرین ویرایش:

من میخوام BX2485 بگیرم اینجور که معلومه باید قید مانیتور ور زدو رفت سراغ یه TV

سلام.دوستان مانیتور من LG 2261VP هست و من باهاش یه مشکلی دارم!وقتی مانیتور و 360 روشن باشن اگه مانیتور رو خاموش کنم وقتی که باز روشنش کنم 360 خود به خود Restart میشه!اگه بین 360 و PC هم سوئیچ کنم باز همین اتفاق میافته! مشکل از چیه؟! ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or