راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام به همه
من یک کابل HDMI-VGA خریدم که اکس باکسو به مانیتور وصل کنم ولی ه هیچ وجه تصویر نمیده رزولیشنهای موجود رو کنسولو با مانیتور ست کردم ولی همش ارور CHECK SIGNAL CABLE میده انگار که اصلا کابلی بهش وصل نباشه.لطفا راهنمایی کنید تشکر:(:(

من دنبال یک مانیتور 23 27 اینچ هستم که فول اچ دی باشه واسه pc , xbox
خودم یه مدل سامسونگ دیدم
مدل syncmaster P2370HD tv monitor البته من دنبال 27 اینچ(2770HD) این مدل بودم که مثکه تو ایران نیومده.
ورودی dvi.hdmi.dsub component ... داره ;کنتراست1:50000 زمان پاسخگویی 5Ms تیونر دیجیتال 16:9 1080P .قیمت 355 تومان . اگه ممکنه نظرتون رو بگین و مانیوتری (LED LCD) هم اگه با این مشخصات یا بالاتر میشناسین هم بگین ممنون میشم اگه زود جواب بدین چون خیلی وقته دارم میگردم سرگیجه گرفتم

سلام بچه ها
من میخاستم یه lcdیا led ئ 46اینچ بگیرم brivia.میخاستم بدونم خوبه و با تصویر مشکلی نداره واسه ایکس باکس

داداش شما میخواهی TV بگیری؟درسته؟

بهتره خیلی واسش تحقیق کنی.مدل های خیلی بهتری الان داخل بازار هستن که از Brivia Sony بهترن و قیمتهاشون هم کمتره

فقط واسه بازی کردن میخواهی؟

سلام دوستان !
میخواستم مانیتور Bx2285 سامسونگ رو بگیرم . بعضی ها میگفتن مشکل داره !
الان قیمتش تو بازار چنده ؟
تلویزیون 22LCD 350 چطوره ؟
سلام رفیق.
وقتی جمله ای رو به این طریق بیان میکنید یعنی اینکه شما چند نفر رو میشناسید . که از این مانیتور استفاده کردن و تجربشون نشون میده که به مشکل برخوردن.
بهتره از همین اشخاصی که میشناسید تحقیق کنید و مشکل نمایشگرشون رو جویا بشید.
به هر حال یک نفر اینجا هست که از این مانیتور خریداری کرده و فعلا مشکلی براشون پیش نیومده. " میلاد "
موفق باشید.

دوست عزیز تلویزیون 22c350 زیاد مدل جالبی نیست اگه میخواید تلویزیون بگیرید سامسونگ 22c475 پیشنهاد میشه من خودم یکی دارم وهمه جوره ازش راضیم usb هم داره که تقریبا اکثر فرمتهای تصویری و زیرنویس ها رو پخش میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or