سلام :
کمک کمک کمک
من سری میخواهم یه مانیتور بگیریم لطفا با دلیل بگین کودومو بگیرم . مرسی .
aoc v22 یا lg - 2261 vp ?????????????????? کودوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کودوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام :
کمک کمک کمک
من سری میخواهم یه مانیتور بگیریم لطفا با دلیل بگین کودومو بگیرم . مرسی .
aoc v22 یا lg - 2261 vp ?????????????????? کودوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . دوست عزیز من 2261 گرفتم خیلی ازش راضی هستم . با اینکه هنوز تنظیماتش رو عوض نکردم . به نظرم چون این مانیتور امتحانش رو بین گیمرها پس داده انتخاب بهتریهکودوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . دوست عزیز من 2261 گرفتم خیلی ازش راضی هستم . با اینکه هنوز تنظیماتش رو عوض نکردم . به نظرم چون این مانیتور امتحانش رو بین گیمرها پس داده انتخاب بهتریه
سلام :
بچه ها خدایی هر کس از مانیتور سر در میاره به من بگه این خوبه یا نه . مرسی
LG - ips226v
مشخصات :
- "21.5 Wide
- مگا كنتراست 5,000,000:1
- وضوح تصوير 1920x1080
- f-Engine
- تكنولوژي DFC
- امكان تنظيم 6 رنگ در منوي تنظيمات
- بدنه مشكي براق با پايه كريستالي
- قابل اتصال به پايه ديواري
حالا باز هم مشخصات کامل تر اینجا هم هست . مرسی فقط سری >>>http://www.maadiran.com/ProductDetails.aspx?ProID=785#a
منم امروز دیدم و یه تحقیقاتی کردم ips تکنولوژی جدیده الجی
چندتا ویدیو دیدم 2تا خصوصیت بارز داره اولیش زاویه دیده عالیه این فناوریه دومیش نشون دادن هر چه بهتر و واقعی تره رنگهاست تا اینجا عالیه اما
زمان پاسخدهیش گویا 8ms هست بعضی جاها 5 درج شده به هر حال توی امازون و چند سایت دیگه که استفاده کردن خیلی قید نشده که مشکلی ایجاد کرده باشه و ناراضی باشن تعریف و تمجید زیاده ازش ظاهرش که فوق العادس من میخواستم bx2285 sami بگیرم شدیدا وسوسه شدم اینو تا هفته اینده بگیرم اگه موجود باشه سام سرویس خیلی انگولک میکنه جنسو فقط همین باعث شد یه دفعه نظرم عوض بشه حتی اگه الجیه 10ms هم بود.یه نکته دیگه اینکه چند نفر استفاده کردن و اینم مثل بقیه ال ای دی ها توی تصویر مشکی اون نوره از بغلاش میزنه بیرون منو که اذیت نمیکنه چون تصویر که بیاد میره مثل e2250t , px23720 , . . . . به هر حال این نتیجه 3 ساعت تحقیق بود امیدوارم کمکت کرده باشه هرچند خودمم زیاد قانع نشدم هنوز کسی اگر چیزه بیشتری میدونه حتما اعلام کنه استفاده کنیم
بیا اینا رو ببین
http://up.iranblog.com/images/ubzv27xo8ktxnpkulo4.jpg
http://up.iranblog.com/images/m74e3uqhwpdoeeekbr3q.jpg
سلام دوست عزیز :
آخ آره گفتی . منم امروز رفتم اینو دیدم تو ولیعصر باید خوب باشه شما روشنشو دیدی ؟؟؟
من میخرم . خیلی خوب به نطر یاد
بالاخره بعد از کلی گشتن کشف جدید کردم چند جا نوشتن که 6ms این تکنولوژی یه جورایی با 2ms پنلهای tn برابری میکنه و اصلا اذیت نمیکنه و متوجه نمیشی یه جورایی منم قطعا بگیرم هفته اینده.تنها چیزیکه الان مرددم کرده اینه که 23 اینچم داره از اونجاییکه من خوش شانسم 22 میگیرم 2روز بعد 23 میاد
Great news for gamers: the IPS226V is fast enough to keep them happy. Despite being advertised as a 6 ms display, it's actually almost as responsive as a screen with a 2 ms TN panel. The fast movements that are so common in FPS games like Doom, Unreal and Call of Duty look perfectly fluid. منبع: www.digitalversus.com
سلام دوستان ؛ یه LCD TV 32 Inch با کمترین قیمت ممکنه معرفی کنید ، قیمت با گارانتی و بدون گارانتیش رو هم بگید .
پیشاپیش ممنون .
الجیLCD660 فول 700 قیمتشهدوستان به این سوال منم جواب بدید لطفا
الجیLCD660 فول 700 قیمتشه
اگه فول نمبخوای سامسونگ داره تا 500 تومن بعید میدونم فول نخوای