Amirrezaajalli
کاربر سایت
شما اسمه این مانیتورو به ما بگو که خارجی ها این مانیتورو با چه نامی میشناسن ؟
سایت های خارجی px 23720plus رو به اسم px 2370 میشناسن!!!!!!!!!!سایت سامسونگ امریکا هم با این مدل زده.............b-)
شما اسمه این مانیتورو به ما بگو که خارجی ها این مانیتورو با چه نامی میشناسن ؟
دوستان ارزون ترین مانیتور LED که HDMI داشته باشه کدوم مانیتوره؟ ممنون میشم معرفی کنین.
بعد منظور از زمان پاسخ گویی چیه؟ مثلا" مانیتوری که زمان پاسخ گوییش 5 ms هست با مانیتوری که 2 ms هست تفاوتشون محسوسه؟
سلام من مانیتور از سامسونگ می خواستم که هم فول اچ دی باشه هم اسپیکر داشته باشه هم hdmi
آیا اصلا همچین مدلی داره ؟
اگر نه از مار کهای دیگه چطور ؟ مثل asus , lg , که هم اسپیکر داشته باشه هم فول اچ دی باشه هم hdmi
ممنون می شم اگر بهم معرفی کنید
سلام
دوستان من می خوام مانیتور بگیرم برای اتاقم تا xbox را بهش وصل کنم ، بین دوتا مدل موندم:
1- AOC V22 که هم تلویزیونه و هم مانیتور- اسپیکر داره - HDMI داره ولی 5ms است...
2- LG مدل هم یکی دوتا مدل داره که فقط مانیتورن و HDMI دارن ولی خب 2ms هستن...
قیمت هردوشون هم 220-250 هست... به نظرتون 5 ms بودن خیلی روی بازی اثر داره؟ چون تلویزیون داشتن Aoc مزیت بزرگی هست ....؟!؟!؟!؟!؟!؟
منظورم اینه : V22tعزیز شما کلا منظورت V22+ ه دیگه !! چون 2Ms و TV هم نداره .
--
راهی هست که من خروجی صدا بگریم از مانیتور یا یه کابل مخصوص .
َAoc V22 Plus
تجربه منو میخوای بهترین گزینه w2261v هستش من خودم دو ساله دارم واقعا ازش راضی هستمسلام
دوستان من می خوام مانیتور بگیرم برای اتاقم تا xbox را بهش وصل کنم ، بین دوتا مدل موندم:
1- AOC V22 که هم تلویزیونه و هم مانیتور- اسپیکر داره - HDMI داره ولی 5ms است...
2- LG مدل هم یکی دوتا مدل داره که فقط مانیتورن و HDMI دارن ولی خب 2ms هستن...
قیمت هردوشون هم 220-250 هست... به نظرتون 5 ms بودن خیلی روی بازی اثر داره؟ چون تلویزیون داشتن Aoc مزیت بزرگی هست ....؟!؟!؟!؟!؟!؟
ممنونتجربه منو میخوای بهترین گزینه w2261v هستش من خودم دو ساله دارم واقعا ازش راضی هستم
این مدل دارهممنون
شما برای 360 ازش استفاده میکنید؟ خروجی صوتی روی خود مانیتور هست؟
نه نداره من از اسپیکر صدا میگیرم.واسه 360 عالیهممنون
شما برای 360 ازش استفاده میکنید؟ خروجی صوتی روی خود مانیتور هست؟