راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام.
من 360 ندارم اما 360 داران را دوست دارم !!!
ظاهراً اینجا دوستان دنبال مانیتوری میگردن که نسبت تصویرش 16:9 باشه که 360 و دستگاههای بازی دیگه بهش نصب میکنن مشکلی نداشته باشن.
به نظر من این مانیتور جدید که ساخت کره هم هست یکی از بهترین انتخاب ها تو ایران هست.

نسبت تصویر 16:9 .
Full HD ساپورت 1080P.
دارای 2 پورت HDMI
DVI و VGA و Composite هم داره.
دارای بلندگوی داخلی استریو .
سایز 27 اینچ.
کنتراست 1 به 20000 و خیلی چیزای دیگه که خودتون باید ببینید.
فقط یه کم قیمتش بالاست که به نظر من ارزشش رو داره . ;)

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=128#

سلام

این lcd های AOC چطورند؟
می خوام یه دونه بخرم قیمتاش خیلی مناسبه! (خیلی ارزونه)

مبارک باشه.
کی خریدی؟پیکسل سوخته نداشت؟
والا حسابی دو دلم...نمیدونم سامسونگ بگیرم یا اینو!

سلام
3 هفته میشه
3 تا خریدم تو این 3 تا که هیچکدوم پیکسل سووخته نداشت ;) شاید من خوش شاتنس بودم البته :cheesygri

سلام
3 هفته میشه
3 تا خریدم تو این 3 تا که هیچکدوم پیکسل سووخته نداشت ;) شاید من خوش شاتنس بودم البته :cheesygri
میگم...دیدی ارزونه...3تا خریدی؟!:cheesygri
خب 1جین میگرفتی!
اما خداوکیلی....موندم توش بد رقم!تو بازار به هرکی میگی میگه نمیدونم!

سلام.
من 360 ندارم اما 360 داران را دوست دارم !!!
ظاهراً اینجا دوستان دنبال مانیتوری میگردن که نسبت تصویرش 16:9 باشه که 360 و دستگاههای بازی دیگه بهش نصب میکنن مشکلی نداشته باشن.
به نظر من این مانیتور جدید که ساخت کره هم هست یکی از بهترین انتخاب ها تو ایران هست.

نسبت تصویر 16:9 .
Full HD ساپورت 1080P.
دارای 2 پورت HDMI
DVI و VGA و Composite هم داره.
دارای بلندگوی داخلی استریو .
سایز 27 اینچ.
کنتراست 1 به 20000 و خیلی چیزای دیگه که خودتون باید ببینید.
فقط یه کم قیمتش بالاست که به نظر من ارزشش رو داره . ;)

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=128#
اما دوست عزیز...عنوان تاپیک مانیتور با قیمت مناسبه...540 تومن...فکر نمیکنم قیمت مناسبی باشه.!
خب چه کاریه...200 دیگه روش میزاری میری یه LCD TV 32 میگیری و خلاص.
مثل سامسونگ یه مانیتور داره T305 حدودا 800 تومن.870 قیمت 32 lcd tv سامسونگه.حالا آدم عاقل کدومو انتخاب میکنه؟گرچه تو مشخصاتش وضوح تصویر رو زده 2560x1600
عاقلان دانند.!

ساخت کجا هستن؟
ساخت هند.که به هر کسی هم میگم...میگه هندی بدتر از چینیه:confused:
اما ظاهرا یه شرکت خیلی بزرگه که تو هند و چین و چند کشور دیگه نماینده ساخت داره+ایران تا چندی دیگر.
شایع شده ال جی میخواد با مادیران به هم بزنه.!

سلام !
این یه نقل قول از یکی از بچه های یکی از این فرووم های ایرانی :d !

دوستان اولين مشكل اين مانيتور را كشف كردم.
وقتي كه صفحه كاملا سياه هست ، بالا و پائين و چپ و راست صفحه داراي سايه است و واقعا مشكل سازه.
دوستاني كه ميخواهيد بخريد حتما اين مشكل رو در نظر داشته باشيد.
عكس رو هم ببينيد البته كفييت عكس خوب نيست ولي مشكل رو نشون ميده.

2rolvmu.jpg

بطور كلي هرجا كه رنگ زمينه تيره ميشه اين مشكل خودشو نشون ميده و رنگهاي ديگه رو نشون نميده.
از نظر من مشكل حاديه.

خب دوستانی که این مانیتور رو دارن چک کنن ببین همچین مشکلی وجود داره یا نه ! یا در چه حدیه ؟!!

به نظر من این صفحه الان آبیه؟!:eek:
اما خب...راست میگه...یه مشکله!
اما از قدیم گفتن...هیچ گرونی بی علت نیست...هیچ ارزونی بی حکمت نیست یا چیزی شبیه این!

من تخصص تو امورمانیتورندارم ولی تجربه خودم رودراختیارتون میزارم
من یه تی 1900سامسونگ گرفتم که محشره نسبت به قیمتش البته من 265گرفتم که شنیدم قیمت نوش شده 220 یا230 مشخصاتش رو میزارم برید ببینید بد نیست
http://samservice.com/products/T1900/
آر،منم شنیدم هم مانیتور خوبیه هم واسه مغازه ها،خوش فروشه.
اما اینجوری که من تو این چند روز تحقیق کردم،مانیتورهای جدید سامسونگ (همینهایی که تو بازاره،تماما مشخصاتشون یکیه اکثرا. کنتراست تایپیکالشون 1000:1 هستش.Dvi+Hdcp هم ساپورت میکنن که میشه با یدونه تبدیل تصویر HD گرفت که البته باه رزولوشن هم بستگی داره.ولی در کل همه از 1سری مشخصات به جز رزولوشن و اینچ پی روی میکنن.

من الان بخوام یه t220p بگیرم برای 360 ام که port hdmi نداره فایده داره ؟یعنی میتونم نهایت کیفیت تصویر رو از مانیتور بگیرم ؟و به چه کابل هایی احتیاج دارم؟راستی این مانیتور الان 260 گیر میاد؟

من الان بخوام یه t220p بگیرم برای 360 ام که port hdmi نداره فایده داره ؟یعنی میتونم نهایت کیفیت تصویر رو از مانیتور بگیرم ؟و به چه کابل هایی احتیاج دارم؟راستی این مانیتور الان 260 گیر میاد؟
t220p پورت DVI داره که همون HDMI هست ! فرقی ندارن جفتشون دیجیتالن !
باید یه کابل hdmi/dvi بگیری !
hdmi-dvi%5B3%5D.jpg

نه !
این مانیتور در حال حاضر 300 به بالاست ...

البته دوست عزیز ،DVI با HDMI فرق میکنه.اگه به مشخصات مانیتور دقت کرده باشی نوشته DVI(HDCP یعنی علاوه بر Dvi با استفاده از کانکتور HDmi میتونی تصویر HD بگیری.برای اطلاعات بیشتر به www.samsung.com/iran مراجعه فرمایید.

HDCP : High-Bandwidth Digital Content Protection

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or